עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי כמה קבצים שמשום מה רק נגן המדיה מסוגל לנגן אותם, איך אפשר לעשות בו playlist? וגם queing? (מרווח של כמה שניות בין כל שיר)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. 1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Shmoe,

אשמח לשמוע מדוע בחרתם באותה תוכנה- גודל הקהילה, מבחר ההורדות, מהירות ההורדה, מימשק משתמש, או אולי פיצ'רים אחרים... Prog.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by david86,

אני צריך שתהיה תוחנה רדיו שאני ישדר באנטרנת שירים

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by daniel0089,

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html נוידיה שיחררה היום את הדרייבר החדש שלה. הבאתי קישור להורדה לווינדוס XP... תהנו דניאל

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Night,

אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

10. Started by מהיר^ועצבני,

אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכם, אני רוצה להקליט סרטון שמוצג באתר מסוים, אבל הסרטון פועל רק בדפדפן של מיקרוסופט. תודה מראש.(אגב, תוכנת DEBUT לא עזרה לי, פשוט היא לא קלטה את הסרטון).

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  14. היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by smulikon,

עם איזה מקודד? אני רואה בכל אתרי השיתוף קידדוים בול 700 וקר לי יוצא פעם 740 פעם 680... איך עושים את זה???

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. כשנכנסים ל http://games.yahoo.com/ ואז למשחק Bounce Out הוא לא פותח את המשחק... הוא עושה X על התמונה איפה שצריך להפתח המשחק. אני כמעט בטוח שזה בגלל ה XP SP2 או משהו באזור אבל לא יודע מה בדיוק למשהו יש רעיון? http://games.yahoo.com/games/downloads/bo.html נראה לי זה הלינק הישיר... תודה יניב

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  17. טוב אז זאת העבודה אתם מוזמנים להעלות גם עבודות כאלה שלכם אם יש לכם.. ואם יש לכם תמונות של המכוניות שלכם ואתם רוצים שאני יעשה משהו תביאו תתמונה ואני ינסה.. זאת גירסה בלי אפקט הרוח..

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. לילה טוב לכולם! אני לא יודע באיזה אנטיוירוס להשתמש...תנו הצעות חבר'ה.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  19. הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. עשיתי חיפוש!!!. הבעיה שהתוכנות החינמיות שבדקתי(DR DIVX, DIXV CONVERTER) לא הצליחו להעביר את הAUDIO, שהוא AAC. ורק תוכנות לא חינמיות בגרסאות נסיון הצליחו, אבל מוגבלות ל5 דקות כי צריך לקנות. למישהו יש המלצה לתוכנה טובה להמרה ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Noririco,

היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by elior021,

אהלן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמריצה סריקה על התהליכים ב task manager ומפסיקה את מה שלא צריך ?

25. Started by polip,

הרצתי את התוכנה הזו שבודקת את נתוני המחשב והיא נתנה לי הודעה מוזרה: "Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required." ובנתוני הטמפ': Temperature Sensor board temperature 25 c/77 F CPU temperature 27 c/80 F power/Aux temperature 70 c/158 F מה זאת אומרת שהטמפ' גבוהה מידי או שאם יש סנסורים מותקנים במחשב אז זה בסדר???? אני לא שיני…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.