עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך עזרה ממכם, אתמול חבר שלח לי לינק דרך המסנג'ר ועשיתי שטות ענקית ופתחתי אותו. מאז המסנג'ר שלי כל הזמן מתנתק וכנראה שאני שולח את אותו הלינק להרבה מהאנשים ברשימה שלי.. בבקשה איך אני מתקן את הבעיה? תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  3. בבקשה?

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by sigma,

בדפדפן Maxthon יש אפשרות "להתחזות" לדפדפן אחר. לאילו מטרות משמשת אפשרות זו ? פרטים על הדפדפן : http://www.maxthon.com/index.htm

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Luffy,

שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בפורמט MP3 ולשמור אותו באותו פורמט? תודה לעוזרים! חג פסח כשר ושמח לכולם!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by simonidis,

שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliau21071981,

מכירים את זה שיש נגיד קטע מצונזר או פנים אז מטשטשים את כמו קוביות כאלו יש איזה תוכנה שיכולה להסיר את זה או לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by fog87,

נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]

12. Started by benfree,

שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  14. צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by kobbyc,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by איסתרא בלגינא,

חזרתי הביתה עם שמונה דיסקים חדשים בעברית (קיבלתי העלאה במשכורת, אז חגגתי קצת) ואני ממיר אותם ל- mp3 כדי לשמוע גם באוטו ובנגן (ה- iHP-120 הוותיק שלי). אך אבוי, CDex שבה אני משתמש מסתבכת עם העברית ב- FreeDB. עד עכשיו, רק בדיסק אחד היא הצליחה להציג את העברית, בשלושה אחרים היא מציעה לי אנגלית או סימני שאלה. סימני השאלה היו כנראה עברית במקור, אבל לא מגיעים אלי כעברית. כנראה בעיית קידוד, אבל אני לא יודע אם ב- CDex, ב- FreeDB, אצל מי שהעלה אותם או במערכת ההפעלה שלי (XP, עם כל העדכונים, עם עברית גם ליישומים שלא תומכים ביוניקוד). כרגע אני מתקן ידנית את שמות הקבצים ואת ה- id3, אבל אני אצטרך לעשות את זה כל החג... יש לכם רעיון טוב יותר?

19. יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  20. אני צריך עזרה, vCleaner לא עובד, ה- safe mode לא עובד ( משהו מוזר =\ ) המחשב עובד בצורה איטית מאוד ועד שנכנסתי לפה לקח לי 10 דקות אני חייב שתעזרו לי איך אני מוחק את הוירוס! למה הסייף מוד לא עובד (יש לי שם כזה שורה שכתוב SPDT Press Enter) משהו כזה. תודה למי שיעזור, זה מאוד דחוף לי

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by malcolmx9,

אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?

22. Started by SpLiNtEr,

בוקר טוב כולם (אמנם 5 וחצי,אבל זה בוקר ;D). לפני כמה ימים ראיתי תוכנה שעוברת במערכת ההפעלה (כמו כל תוכנה אחרת) שנותנת לך את האפשרות לשנות הגדרות בביוס, ובהפעלה הבאה של המחשב,ההגדרות ייכנסו לתוקף. הייתי רוצה לדעת מי שמע על תוכנה מסוג זה, ואיך קוראים לה. MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. שלום. הורדתי את התוכנה מהאתר PCTOOLS התקנתי אותה הכל עבד טוב ויפה, אבל שאני פותח אותה יש לי הודעת שיגאה: Unicode systems are currently not supported והתוכנה לא נפתחת ונסגרת. אשמח לעזרה תודה 8)

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים