עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by garydia1,

שלום, יש בידי, הרבה תמונות מהטיול האחרון שעשיתי בחול, רובן ברזולוציה של 1600 על 1200. ניסיתי להכין סרטון בעזרת תכנה Pinacle Studio 9 אך איני מרוצה. הסרט שמתקבל הוא באיכות ירודה מאוד, כאילו שהתכנה עושה resize לתמונות מבלי לשמור על האיכות שלהן... אני מניח שזה נועד לצרכי צפיה בטלויזיה וכד', אך אני רוצה לראות את הסרטון גם במחשב, להעלות לאינטרנט... קיבלתי השראה לעשות סרט תמונות מהסרטון הבא - מי מכם יכול לעזור לי ולאמר לי כיצד עלי להכין סרטון כזה? באיזו תכנה עלי להשתמש? האם Pinacle Studio 12 יפתור את הבעיות או שאני מחפש במקום הלא נכון... תודה, גרי.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Lioriii,

שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. אני רוצה XP ו 98

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה להתקין את התוכנה - נרו אבל שיהיה לי בהתקנה רק מה שאני חפץ, למשל: Nero Burning Rom Nero Express ועוד כמה פונקציות שימושיים. א. מבקש שתציעו לי איזה פונקציות שימושיות מהרשימה של הנרו נעדיף להתקין. ב. ואיך לסמן על מספר פונקציות ב-V כדי שתותקן

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by Yellow,

1.מהם ההגדרות הארשוניות הכי מומלצות שיש להגדיר לאנטי-וירוס NOD32 (אני לא מבין כל כך טוב אנגלית)? 2.אני כרגע עובד עם KAV,האם NOD32 טוב ממנו? 3.עכשיו לי KAV,אני יסיר אותו ויתקין את NOD32,יש מצב שיקרה משהו למחשב שלי (כרגע בעבר שהתקנתי PANDA)

6. Started by G-F-Y,

מה אתם אומרים על האתר הבא .... [צונזר. פירסום חינם אסור.]

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  7. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by olina,

אני רוצה להביא לידיעת אלה שלא מודעים לכך (שביניהם הייתי אני עד אתמול), שספקית האינטרנט ברק 013 מגבילה או חוסמת תעבורת נתונים בשיתןף קבצים בכלל ובביטורנט בפרט! לפני יומיים עזבתי את בזק בין לאומי לאחר שנמאס לי מהניתוקים הבלתי מוסברים שלהם (כנראה שזו השיטה שלהם לטפל בשיתוף קבצים) החלטתי לעבור לברק אחרי שדיברתי בטלפון עם נציג שלהם שהבטיח לי שאין הגבלה של הורדה ושל שיתוף קבצים. במשך יומיים ניסיתי להוריד תוכניות טלויזיה בדיוק כמו שהייתי עושה עם בזק בינ"ל, אבל מהירות ההורדה הייתה פשוט בלתי נסבלת! קבצים שהיו יורדים בקצב של בין 160 ל- 180 ק"ב לשניה עכשיו ירדו לי ב-30 ק"ב לשניה! כדי לבדוק אם אני צודק, יצרתי שני חייגנים זהים, אחד של ברק ואחד של בזק בינ"ל וניסיתי להוריד את אותו קובץ …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. המחשב. אינני רוצה למחוק אותן פשוט שלא יפעלו לי ברקע כמו תוכנה של IPOD ועוד. הבנתי שדרך שימוש בתצורת מערכת לא כדאי האם ישנו כלי אחר. אני רוצה למנוע את הפעולה של כניסה למנהל משימות כל פעם ומשם לסגור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yonik31,

הודעה מספר רב של פעמים ביום מהאנטי וירוס קספרסקי שהמחשב שלי מותקף עיי worm hlkern ,מספר שניות אחרי הודעה זו פתאום אני מנותק מהאינטרנט ואז אני מנסה מספר פעמים להתחבר ובסוף מצליח.יש משהו שניתן לעשות כנגד התקפות אלה? אולי פיירוול אחר ממה שיש לי בxp? או שזה לא קשור.תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  12. אם לא חייב, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?

14. Started by Xmen,

צורב פלקסטור 16/10/40A, מופיעה הודעת שגיאה error sanding firmeware, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. אם אפשר עזרה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. התוכנה מאפשרת לבחור בין כמה עמודי שער שונים, או ליצור עמוד שער אישי. מה שמוזר זה, שאין אפשרות לשלוח פקס ללא עמוד שער. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? איך שולחים פקס ללא עמוד שער? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. המחשב זיכרון הפיזיקלי של המשחב החופשי נופל ל כ- 280MB כאשר יש לי 4GB וזה גורם למחשב שלי להיות מאוד איטי ולפעמיים(בדר"כ זה קורה באמצע תהליך של החילוץ) עד כזה מצב שלא ניתן אפילו לעבוד איתו, פעם זה לא היה ככה .(לעומת זאת CPU USEGE לא עולה על 15 אחוז) מדוע זה קורה ? מה הבעיה ? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.