תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי... בלי לנגן דיוידי המחשב לא שווה כלום. מדובר רק בסרטי דיוידי ובווינדוס ויסטה אולטימייט 32 ביט. מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני מברר תוכן של קובץ rar שאני מוריד ב emule? ואיך אני מוודא שהוא לא דפוק?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתי שאני מפעיל את המחשב שלי זה לבד מהכניס אותי לשם משתמש מסוים עם סיסמה שאני לא יודע אותה איך אני מבטל את זה או משנה לשם המשתמש והסיסמה שלי? עוד שאלה: איך אני משנה בהגדרות האקספלורר 7 הסירחון מימדי הזה שמתי שאני כותב hwzone ולוחץ על Ctrl+Enter זה ישר יפנה אותי ל - http://www.hwzone.co.il במקום .com בכלל איך אני יכול להוריד את החרא הזה ולהתקין IE6? כנ"ל לגבי FF מכחה לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום היום במהלך התעסקות באינטרנט התקנתי משהוא שבדיעבד התברר כתוכנה זדונית. נכון להרגע כול כמה זמן באת נסיון גישה לתקיות במחשב מופיע לי ההודעה הבא קובץ מצורף. בין אם אני לוחץ כן ובין אם לא נפתח לי חלון של דפדפן ומנסה לפתוח אתר ספציפי. ניסית לסרוק אם אנטיוירוס של NOD32 מעודכן אך הוא לא מזהה כלום וגם ניסיתי לסרוק אם ADWERE 2008 וגם הוא לא מוצא כלום אשמח אם יש למשהו רעיון איך לטפל בזה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט? מה השוני בין הגירסאות בעצם? תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה... ג'וליה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רואה למטה שזה מוריד אבל זה נעלם לי מהמסך וכל מה שאני רואה זה את מה שמורידים ממני. מקודם המסך היה מחולק לשתיים. איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני זוכר ממש ממזמן היתה לי תוכנה בדוס בשם Ghost שהיתה עושה גיבויים לC ,ככה שכל פעם שקרה משהו לWINDOWS במקום להתקין מחדש את כל המערכת ,התוכנה היתה מעתיקה ל C את הגיבויי ובזה נגמר כל הסיפור. ממש ממש הרבה זמן לא השתמשתי בזה ואיבדתי אותה לפי מה שהבנתי זה בעצם ה Norton Ghost של היום בגרסה שלה לחלונות, (יש לי את גרסה 7) שאלתי היא ,איך משתמשים בזה ? יש איזה מדריך או משישהו יכול להסביר לי את אופן הגיביי והשחזור ? (גם שחזור מדוס אם אפשר כי זו המטרה למעשה)
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה טובה לעריכת וידאו (לא WINDOWS MOVIE MAKER) שהיא בחינם? כל תוכנה שהיא יותר טובה מWINDOWS MOVIE MAKER תתקבל בברכה : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: מאז העדכון האחרון של MICROSOFT SILVERLIGHT אין אפשרות לראות סרטים דרכו בכל הדפדפנים השונים,גם אתר המפות HTTP://WWW.EMAP.CO.IL אין אפשרות להשתמש. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ללא הועיל ניסיתי גם להריץ קובץ תיקון של microsoft שגם הוא בעצמו עושה את ההסרה וההתקנה גם ללא הועיל. חיפשתי ברשת אודות התקלה אך לא מצאתי פתרון כמו כן הסרתי והתקנתי מחדש את microsoft.net framwork 4.5 גם ללא הועיל. אפשר לומר שניסיתי הכל. גם ההסרת היתה עם revo uninstall שזה הסרה חכמה שמסירה גם את כל העקבות של התוכנה. חזרה לגירסה הקודמת של SILVERLIGHT לא טובה כי האתרים כמו EMAP אין יכולים לעבוד איתה. מבקש עזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב hp pavilion pc a6040is עם ל"א p5lp-le של אסוס( http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00992311.pdf ). המחשב הגיע עם מע' הפעלה vista home. אני מנסה להתקין במחשב התקנה חדשה של win_xp . בסיום טעינת הקבצים של מ-cd מופיעה הודעת error(bsod): stop: 0x0000007b שמשמעה כנראה : inaccessible boot device. ניתקתי את הדיסק והפעלתי את המחשב . לאחר הטעינה הראשונית של קבצי ההתקנה קיבלתי את אותה ההודעה . (ידוע לי כי ל"א זה נמכר רק עם vista אך מצאתי את ההתקנים של win xp ללוח זה ). האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הנ"ל? אודה על תשובות arie2006
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
זה לא קורה לי הרבה אבל זה מעצבן שאני גולש באתרים פתאום מופיע לי שיגאה ב-EXPLORER ואז הוא נסגר יש לי WINDOWS XP PRO ושאני עושה פירוט לשגיאה אני רואה בעיה בקובץ MSVCRT.DLL ניסיתי לעשות תיקון עם התוכנה Registry Mechanic וגם לא הצלחתי לפתור תבעיה וגם להתקין מחדש ת-EXPLORER 7 וגם לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים ניסיתי לעדכן גירסא באייפון היא לא התעדכנה ומאז החלו לי בעיות באפ סטור למרות שעידכנתי היום את הגירסא איו אפשרות להוריד אפליקציות בהתחלה היה כתוב you've already purchased this so it will be downloaded now at no additional charge שאומר שכבר רכשתי את האפליקציה אחרי שהבנתי שאין כבר מה לעשות התחלתי את האייפון מחדש כולל הכל אבל שהתחברתי לאפל איידי עדיין לא ניתנה לי אפשרות להוריד אפליקציות מה עושים במצב כזה? אני כבר אובדת עצות אין לי אפליקציות בכלל כי מחקתי את כולם כי חשבתי שזו בעיית זיכרון
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר שעל כרטיס המסך? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האקספלורר שלי השתגע הייתי בחו"ל ואמא שלי אמרה שיש לה בעיות בתיבת דואר בוואלה.. הגעתי הביתה התקנתי מחדש את המחשב ועדיין יש בעיה..הדואר לא נשלח..גם ב FIREFOX אני רושם מייל שולח ואין תגובה ...כלום ביהו ובהוטמייל אין בעיה כזאת,ה JAVA אצלי מותקן בגירסה הכי חדשה יחד עם SP1 מעודכן. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-