עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי סרטון מהאינטרנט דרך התוכנה הזאת עכשיו הסיומת של הסרטון היא HTML עכשיו אני יודע שצריך למחוק את הלינקים כדי שזה יהפוך לקובץ וידאו רגיל דרך הכתבן השאלה שלי איזה לינקים להוריד מפה בתודה מראש רזיאל

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by kotel,

תיראו התקנתי את התוכנה ניסיתי לעשות גיבוי יש לי שני ארדיסקים אחד פאט32 ואחד אנטיאפאס. אוקיי על האנטיאפאס מותקן הווינדוס אני רציתי לגבות אותו על הכונן של הפאט 32 טוב הוא מתחיל לעשות לי את התהליך עושה לי ריסטארט למחשב והכל טוב ויפה הוא מעלה את התוכנה בדוס ואז מראה שעון חול ונתקעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! מכאן הכל מתחיל להשתגע!!! טוב אמרתי בטח חד פעמי, ננסה שוב עשיתי רסטארט והוראתי לו לחזור על התהליך שהוא ניסה מקודם שוב אותה סיטואציה!!! טוב אני מנסה לחזור לווינדוס, לא חוזררררר לייי וזה מחשב חדש שבניתי והתקנתי ימבא דרייברים לקח לי שעה!!! נחשו מה, כל מה שניסיתי לא הלך נאלצתי לפרמט שוב!!!! 2 פירמוטים ביום אתם לא יודעים איזה סבל!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד שאני מאז ומתמיד השתמש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by m3tr0x,

שלום פורום תוכנות, רציתי לשאול אם התוכנה שיצאה לפני זמן מה היא חינמית לתוכנה קוראים Pulver Communicator והיא מספק התקשרות מהמחשב לטלפון הביתי של כל אחד בארץ ובחו"ל לינק לתוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pulver.Communicator20041110-Beta2-0.94.2.exe לינק לאתר התוכנה: http://www.pulver.com/fwd/ תודה רבה ולהתראות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Joli,

למי שמכיר את התוכנה, העבודה עם התוכנה מורידה מהאיכות של הסרט? למשל אם אני חותך/מחבר סרט האיכות שלו יורדת? נ.ב איך אפשר לבדוק את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. עושה גיבוי לכול כונן סי עכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצויין עכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יום ואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה או שביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור? וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה.. אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. יש לי את התוכנה והיא ממירה מצויין את רוב קבצי הוידאו.. שאני בא להמיר קובץ שקיבלתי במייל (סיומת WMV) עולה לי השגיאה הבאה שהתוכנה לא מכירה את הקובץ וזה לא פורמט מוכר.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by הלווין,

מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gif,

היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש תוכנות עריכת וידאו יותר טובות מ Adobe Premiere Pro CS4 ואם כן האם תוכלו לתת לי שמות של התוכנות

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by נריה,

יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by avraham711,

שלום, יש לי מחשב נייד ללימודים נטו, מדי פעם אני נכנס לאינטרנט ויכול להוריד איזה קובץ או סתם לגלוש הייתי מעוניין בהמלצה לאיזשהו אנטי וירוס חינמי וקליל שלא יכביד יותר מדי על המחשב ושלא יציק יותר מדי ושייתן הגנה טובה יחסית

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by LockOn,

שלום אנשים, אני מחפש דריבר ללוח אם מהדגם הזה: Dell Precision WorkStation 360 ולכרטיס קול מהדגם הזה: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. בס"ד שלום רב .. אשמח אם אחד המומחים כאן יוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית powershot a430 .. נסיתי וחיפשתי בכל אתר אפשרי, כולל אתר היצרן ! במידה ואתם צריכים: windows vista sp1 בבקשה ממכם, זה דחוף לי נורא תודה רבה לכל מי שרק יגיב

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by Elad1992,

שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  16. 2 שאלות: 1. איזו תוכנת אנטיוירוס (שכוללת חומת אש) הכי מומלצת היום? 2. איזו קבוצת קודקים לוידאו הכי טובה? תודה

17. Started by אנדי,

שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. עדיפות לתוכנה חינמית, כמובן. יש משהו כזה? ראיתי בשרשור ההמלצות את CutePDF Writer, אבל עד כמה שהצלחתי להבין, היא לא יודעת לייצר PDFים ישירות מהסורק, אלא רק מקבצי תמונה שנסרקו כבר. (ואז יש לי בעיה להשתמש בפידר) נועד כדי לסרוק כמות גדולה של דפים, שאני לא מעוניין לסרוק אחד-אחד.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. היות וקניית אופיס אינה אפשרות + חוסר רצון להתעסק עם קראקים ואפשרויות אחרות, אני מחפש חלופה לאופיס בעלת התמיכה הטובה ביותר בשפה העברית ובכתיבה מימין לשמאל שמעתי על open office kingsoft free office מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. רכשתי מחשב נייד LENOVO WIN 7אשמח להמלצה על תוכנת אנטי וירוס מועדפת תודה,אור

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש מדריך למתחילים עם פרימייר... אפשר? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by shishos,

אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by PTN^Omri,

היי כולם, אני מחפש מדריכים לעיצוב בתלת מימד, אני רוצה להעיר שאין לי שום מושג בזה ושאני חדש לגמרי. אם אפשר, מדריכים מפורטים וטובים, עם תמונות, ואם אתם ממש נחמדים, אז גם לינק להורדה חוקית של אחת התוכנות הטובות לתלת מימד. תודה מראש, עמרי ^^"

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.