תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המערכת היא חלונות 7 עם אופיס 2007. בעת מעבר לכתיבה של הודעה ב Outlook, מעל שטח הכתיבה מוצג סרגל. רוחב הדף הופך להיות 38 ס"מ וכמובן שהאותיות מאד מאד קטנות. בעבר זה היה נורמלי, כלומר דף ברוחב 21 ס"מ רגיל. מה השתנה? איך מחזירים עטרה ליושנה? היכן ואיך קובעים הגדרת דף כברירת מחדל הן לכתיבת הודעה חדשה והן למענה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל את השגיאה (בתמונה) וזה קורה רק פה באתר HWZONE, מה זה ואיך פותרים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב אחרי שהוא עשה לי הרבה בעיות. התקנתי הכל ושבאתי להתחבר למסנג'ר הוא פשוט לא מתחבר. אני מכניס פרטים הוא מתחבר ואז חוזר למסך של ההתחברות בלי שום הודעה ובלי שום כלום. עשיתי תיקון בעיות לא מצא כלום. ניסיתי להתקין שוב לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להייעץ איתכם. בימים אלה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לבית, כי הישן כנראה סיים את חייו. עם רכישת מחשב חדש, כמובן שתירכש מערכת הפעלה, ותותקן התקנה נקייה. יש לי ילדה קטנה בבית, בגיל כזה שלא מבינה מספיק, ולוחצת מדי פעם על מה שלא צריך, ואז משנה הגדרות של מערכת ההפעלה ועושה לא מעט נזקים. האם קיימת תוכנה שאפשר להתקין על חלונות 10, שתגן עליי מפני דברים כאלה ? לדוגמא, שבכל אתחול של המחשב תחזיר אותו למצב ההתחלתי, שכל שינוי בהגדרות לא יישמר, שלא ניתן יהיה להתקין תוכנות וכו', אלא עם סיסמה בלבד ? כן הייתי רוצה שקבצים יישמרו, אני לא רוצה שכמו באוניברסיטאות, עם כיבוי כל המידע יימחק. רק שההגדרות של מערכת ההפעלה לא יישמרו, אלא אם אדם מוסמך שי…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הורדתי גרסא ישנה, אבל אני לא מצליח להתחבר בכלל כי זה דורש ממני לשים את הגרסא החדשה. זה קצת אבסורדי כי המחשב עבר פרמוט אחרי שהוא התרסק ביום שישי, קשה לי להאמין שמיקרוסופט שינו את מדיניות המסנג'ר שלהם ב4 ימים, מה גם שקודם זה שאל אותי אם אני רוצה לשדרג ושפוט הייתי לוחץ על 'לא'. עכשיו אני לא יכול להתחבר בכלל.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בקובץ אקסל כדי להכניס לתוכו נתונים, כל שבוע מגיעים נתונים חדשים - מה שמגדיל את כמות המידע שבקובץ. מבחינת הפעילות שלי איתו - בסיסית לחלוטין. אני משנה צבעים (טקסט ומילוי), מסנן עפ"י צבעים והכי חשוב - מחפש כפילויות בנתונים (על פי שורה, לא משנה). אקסל מצוין לזה, הבעיה איתו שהקובץ נהיה גדול מידי ולמרות שיש לי מחשב שיכול להריץ בלי בעיה, לפעמים (לעיתים קרובות מידי) האקסל פשוט נתקע ל 5-15 דקות ולא מגיב. אם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את אותו דבר בלי לבכות, אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-