עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi3211,

שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מאור247,

מישהו יודע אם ה AUTOCAD צריכה מאיץ גרפי חזק (יענו כרטיס מסך) או שמספיק הכרטיס הסטנדרטי כמו לIntel Media Accelerator X3000 (מדובר בעיקרון על מחשב נייד)

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by kobbyc,

שלום, לפני שבועיים בערך אמרתי פה שאני מחפש תוכנה לשכפול ההרדיסק. יש לי 2 מחשבים חדשים מאותו סוג, התקנתי הכל על מחשב אחד ואני רוצה לשפוך הכל למחשב השני, אני מחפש תוכנה שתיצור לי מן IMAGE + BOOT כדי שאני אוכל להריץ במחשב השני. המליצו לי פה על ACRONIC אבל איך אני יכול לעשות את זה שם?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  7. תראו היום קיבלתי מחשב חדש לגמרי שהרכבתי הורדתי קובץ RAR ששוקל 6 ג'יגה בערך אני בא לחלץ אותו והוא רושם לי את זה: "אין די מקום בדיסק הקשיח Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB" עכשיו אני בדקתי ויש לי עוד יותר מ100 ג'יגה פנוי בכונן ואני לא יודע מה הבעיה אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על הבעיה ואיך לפתור אותה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה

9. יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. יש לי קובץ וידיאו מסוים ויש לו גם קובץ כתוביות. אני רוצה לצרוב אותו על DVD, האם אני אראה הבדל בין VCD לבין DVDR? ומה השיטה הטובה ביותר לצרוב את הוידיאו לDVD? כי בנרו אין אפשרות להוספת כתוביות

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by SAAM007,

אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by Vidati,

אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by N82,

איך אני משנה סיסמה במסנג'יר?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. החלטתי לשלב שני דברים גדולים שאני ממש אוהב, אחד זה הסרט "מרדף אחר האושר" והדבר השני זה השיר של הלהקה "The Fray" והשיר: : How to Save a Life". ** סליחה על הפורמט הגרוע, המווי מייקר עשה לי טיפה בעיות. לינק: http://www.youtube.com/watch?v=129VZNn6UIQ

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by uriya,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון מצורפת כאן תמונה של מנהל ההתקנים שלי, אני לא מוצא את ה usb שלי אך יש לי דברים אשר עובדים עם התקן זה ובכל זאת הוא לא נימצא מדוע? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by knoximator,

שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by lowdez,

התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.

20. שיפור ביצועים בוינדוס ויסטה - טוויקינג אני לא הולך להמליץ (ולא מעוניין בהמלצות) על תוכנות שעושות את הטוויקינג בעצמן ולא מראות למשתמש מה בדיוק השתנה. כל האתרים שיוזכרו כאן מכילים טיפים והסברים כיצד לבצע את השינוי ומה בדיוק הוא עושה - חשוב שתפעילו שיקול דעת אם זה נכון בשבילכם לבטל את הפיצ'ר או לא. SpeedyVista.com, אתר המרכז מספר טוויקים, הסברים על הסרביסים (מה ניתן לבטל ולמה) וממשק דיי נוח ליצירת קובץ reg לכיבוי והפעלה של רכיבי מערכת לפי בחירתכם: האתר השני שאני אמליץ עליו הוא בהחלט אחד האתרים שאני הכי אוהב ונעזר בהם, petri.co.il של דניאל פטרי. יש שם הסבר קצר ודיי מקיף על הפיצ'רים העיקריים שבאמת עושים את ההבדל בשימוש בוינדוס ויסטה: http://www.petri.co.il/tweaking_window_vis…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by dor18,

עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של לימוד עצמי ואילתור בעריכת תמונות ע"י משחק חובבני וחיפוש מדריך לאפקטון ספציפי אני רוצה לעלות קצת רמה. מה לפי דעתכם הצורה הכי יעילה ללמוד פוטושופ מתקדם (מעבר להכנת חתימות אבל בגבול החודשים ולא שנים) ללא שיקולים כלכליים: קורס, ספר, מדריכי אינטרנט, דיסקים של הדגמות?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by shynet,

שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים