תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך למחשב החדש פייר וול טוב.. ופופ אפ סטופר בקשר לSP2.. שתי דברים אחד אני לא יכול להתקים אותו כי הוא אומר פעם אחת שהשפה שלי לא מתאימה.. והיא כן =\ ופעם שניה שהסידיקיי לא טוב. מה לעשות? כדאי להתקים אותו בכלל? וחוץ מזה איזה פיירוואל הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה שלום רב לוח אם ecs p4s5mg+gl מערכת הפעלה xp home בהתקנים אחרים מופיע כי חסר בקר מסך תואם VGA באתר ecs חיפשתי אך לא מצאתי את הדרייבר להורדה עם setup אודה מראש על הפתרון אהוד
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שקיבלתי בדיוק את מה ששילמתי עבור.. אני מחפש תוכנה שתציג לי את החומרה המותקנת במחשב, זכרונות וכל מידע אפשרי.. אם למישהו יש כזו להמליץ אני אודה לו[]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לאיתור מנויים של אורנג על המפה(מיקום פיזי)?
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקשה לתוכנת שיחזור קבצים שנמחקו מפרמוט מחשב תודה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אחד מבני המשפחה החליט לבנות עץ יוחסין. במהלך ליקוט התמונות והזכרונות נתקלנו בתמונות הבאות (לינק מצורף למטה , בתצורת PDF) , כפי שניתן לראות , הן עברו הרבה מאז שצולמו והודפסו (כמה וכמה דורות). האם מישהו כאן , אשר PS הוא לחם חוקו, יכול להרים את הכפפה וינסה להיטיב עם התמונות? בתודה והערכה מראש , אריאל. ** http://krits.coddex.com/PSchallenge/ **
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו כאן יכול לשלוח לי הזמנה ל Torrent Leech אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני זקוק לתוכנה טובה שלא תיפגום לי באיכות של הקול ובעיקר חינמית
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 אולטימייט והופתעתי לגלות שהוינדוס לא התקין דרייבר של קול ו-Eternet (לאחר עיון ב- Device Manager). ככל הנראה, לוח האם הנ"ל לא תומך וינדוס 7. האם יש אפשרות בכל זאת לעשות משהו בנדון או אולי קיים במקרה דרייבר מתאים לוינדוס 7?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. התחלתי להתעניין בכל הקטע הזה של עיצוב תמונות ואני צריך מדריך למתחילים לשימוש בפוטושופ CS4. לא משנה לי אם המדריך הוא בעברית או באנגלית העיקר שיהיה מפורט ומובן. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים של התוכנות MAYA , 3DS MAX ו-CINEMA 4D אבל שהמדריכים יהיו מה שנקרא From beginner to advanced .. אני יודע קצת על התוכנות, אבל ניסיתי מלא מדריכים למידול של מכוניות וכל זה אבל אף פעם לא הצלחתי ! אני רוצה ללמוד ממש מההתחלה ועד הסוף, כמו שצריך! תווודה ! D:
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות קטלוג לספריית סרטים, כך שתראה את הפוסטר של הסרט, שמות שחקנים, תקציר וכד', כולל אפשרות לראות את הסרט בתוכנה חיצונית כמו VLC. אשמח אם התוכנה מקבלת שמות סרטים בלתי קונבנציונלים כמו למשל SUPERMAN-FSPOT-720P-DTS.MKV. תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש תוכנה שאפשר להוסיף אלייה גם שירים וגם קליפים ושזה יהיה בתפריט תצוגה למשל עד עכשיו הייתה לי את התוכנה הזאת: ROXIO CREATOR ULTIMATE והיא יוצרת את התפריט לקליפים באמת היא מומלצת הבעייה היחידה שאי אפשר להוסיף לה שירים בנוסף כאילו היא מאפשרת לי רק את הסוג של קבצי וידאו ולא מאפשרת לי להוסיף גם קבצי מוזיקה. אני מחפש איזו תוכנה שאפשר להכין איתה תפריט תצוגה שבו ניתן להכניס גם סרטונים וגם קבצי מוזיקה.. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הורדתי NOD32 3.0.414 עכשיו המשתמש שקיבלתי בקובץ הטקט לו טוב... אני צריך או איזה קראק או איזה משתמש וסיסמא טובים.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-