עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eliav12,

שלום, לאחרונה אני מנסה להסיר תוכנות מהמחשב אך ללא הצלחה, וההודעה שאני מקבל כל הזמן היא זו: תמונה של ההודעה שאני מקבל * התמונה היא כאשר אני מנסה למחר תוכנה בשם hide ip, בלי שום קשר אל התוכנה זה עושה לי את הבעיה עם עוד תוכנות עם אותה הודעה בדיוק רק נתיב שונה. אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by talkfir,

תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by ולרי88,

התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

התלבטתי אם לפתוח את זה פה או בפורום windows ... מישהו יודע איך מגדירים הקלטת מהכרטיס קול במסנג'ר ? אני יודעת איך עושים את זה בXP אבל בויסטה לא מצאתי את זה ...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. בעקבות השרשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386760.new#new אני מחפש תוכנה (חינמית) שתעזור לי לבטל את מסך ה - boot manager שנותר לאחר הסרה של ויסטה, כך ש - XP יעלה מיד עם הדלקת המחשב.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by jangelboy,

שלום מחפש דריבר broadcom bcm4310 usb controller למחשב נייד של דל 1014 מערכת הפעלה XP SP3 אני משתגע כבר יומיים שלמים חיפשתי בכל מקום בכל האתרים שרשומים בלנקיה באתר של broadcom באתר של דל ואני לא מוצא קיבלתי את המחשב עם מערכת הפעלה אובנטו 8.10(סוג של לינוקס או משהו כזה) ואיתה הכל עבד ואז פירמטת את המחשב התקנתי את ה XP ועם ה XPלא עובד האינטרנט האלחוטי במנהל ההתקנים מסומן סימן שאלה על 2 התקנים בקר רשת ו USB DEVICE ואני לא מוצא את הדריבר (ניסיתי גם הרבה דריברים אחרים) אז התקנתי שוב את האובנטו מבלי להתקין את הדריבר ושוב הכל עובד מה לעשות איפה אני מוצא את הדריבר אני רוצה להשתמש בXP תודה תודה תודה תודה

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by nyop,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא קובץ מהפרימייר ותמיד יש לי חלקים חסרים (media offline) אלו חלקים שרצים טוב בsequence אבל כשאני מייצא הם נעלמים למישהו יש פיתרון ?! בברכה, יובל.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש דרייברים ללוח msi 915p combo-fr (ms-7058) הדיסק אבד והיה עליו הכל אני צריך דריבר גם לכרטיס רשת. תודה [=

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אנשים, לצערי הרב נתקלתי בבעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה. אחי הקטן השתמש בלפטופ שלי, כאשר בתום השימוש ניסה לכבות את המחשב. אלא שכאשר לחץ על SHUT DOWN, עלה מסך העידכון שציין שהוא מתקין עידכונים וכי אין לכבות את המחשב ו\או לנתקו מהחשמל. לצערי הרב, אחי החליט שזה יהיה חכם ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER ולהתעקש עם המחשב שייסגר באותו הרגע. המחשב נסגר, באמצע התקנת עדכון של מע' ההפעלה. וכעת, שלא במפתיע, המחשב אינו עולה. [עולה מסך שמציין שחסרה רשימה ארוכה של קבצים הנמצאים בSYSTEM32]. שאלתי היא כזו: הווינדוס שמת הוא WIN XP, הייתי מפרמט אותו, אלא שעל המחשב שמור מידע מאוד מאוד יקר שבשום מחיר איני יכול להרשות לעצמי למחוק אותו. ניסיתי להשתמש בREPAIR TOOL שנמצא בדיסק של WIN XP,…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tal h,

אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה

14. הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by ccc,

לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by Imtheman,

בעיה מוזרה יש לאקספלורר שלי למרות שאינטרנט מחובר (הFIREFOX והאימיול עובדים ) האקספלורר לא מציג לי דפים !! החזרתי את כל ההגדרות לברירת מחדל כיביתי את ה FIRE WALL והוא עדיין לא מציג מישהוא מכיר את הבעיה ??? (windows xp sp2 ,internet explorer 6)

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by freee,

שלום, יש לי את התוכנת צריבה נרו 7. אני רוצה לצרוב שירים על דיסק של 4.7 גיגה לאוטו. איך זה אפשרי?אפשרי שם רק על דיסק של 700 מ"ב. אם אפשר עם תמונות הסברה אני אודה מאוד. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מכירים את התופעה המעצבנת שאיסיקיו "ניתקע" לעיתים קרובות לכמה שניות כשפותחים חלון של הודעה חדשה שהתקבלה? מי שמכיר את התופעה וזה מפריע לו, הפתרון פשוט. control panel regional and language settings languages details language bar תעיפו את הוי מ show the language bar on desktop וזהו אין תקיעות.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום לכולם. יש תקציר מסוים באתר של ספורט 5 שאני מעוניין להוריד למחשב האישי. האם זה אפשרי ? הסיבה שאני שואל את זה בפורום הזה היא כי אני מאמין שהדבר יתבצע באמצעות תוכנה מסויימת. האם מישהו יודע לעזור לי בעניין הזה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  20. Started by rjjb7,

יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?

21. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by ex_,

היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. כל פעם שאני גולש באינטנרנט אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה , ויוצאת לי מכל הדפים שהייתי ומחזירה אותי לשולחן העבודה..הנה ההודעה: ההוראה ב"0x772791bf" ביצעה הפניה לזיכרון ב"0x000000008" לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות read. מישהו יכול עזור ???? אני כבר משתגע עם זה .....

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום! שמעו, יש לי בעיה במחשב, אבל יותר בקיובייס. אני משתמש בקיובייס SX 3 גרסא 3.0.2.623. תמיד היה לי בתכנה כל מיני בעיות כמו שגיאה Send report / don't send, וקריסות. אבל היום הגיע השיא. היה לי איזה שלוש פעמים רצוף את הודעת השגיאה SEND, כמה פעמים קריסה. ניסיתי לשמור את הקובץ על שם אחר, אבל לא עזר. ואז קיבלתי את שתי אלה (באותו הזמן) http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase1.jpg יש לי המון שגיאות Send don't send, במשחקים (האחרון היה FEAR שבכלל לא יכלתי לשחק), עוד תוכנות ומשחקים, וגם קיבלתי כזאת בתוכנה Picture Manager של OFFICE (!!!). איך זה יכול לקרות? אמרו לי שזה בעיה ב WINDOWS, אחרי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש ברשותי התקן USB עם כניסת וידיאו וקול, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שאיתה אני אוכל להעביר את הקלטות וידיאו שברשותי לקובץ בגודל של כ-700 מ"ב, באיכות טובה, ומה אני אמור לעשות על מנת שאוכל לבצע את הפעולה הנ"ל. ברשותי יש מחשב חזק שמיועד לעבודות עריכת וידיאו ומערכת הפעלה חלונות ויסטה אולטימייט 64 ביט. אשמח להמלצה והסבר מהיר, יש לי ידע כללי בנושא ככה שלא חייב להכנס לעומק, רק להסביר בכללי כדי שאוכל לעשות זאת בעצמי.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.