עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2 פתחתי דף A4, הוספתי תוך הדף A4 שנקרא view --> show --> grid אני רוצה להשאיר רק את ריבועים הגדולים ולהוריד קווים ריבועים קטנים וגם ההפך. איך עושים שלא יהיה לי ריבועים קטנים או ריבועים גדולים? בתודה מראש מיקי

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.

4. אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7. מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה! צירפתי תמונה לסרגל שמופיע. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה להוסיף לחיפוש שלי שעשיתי בפלאש אפשרות ש כשמקלידים מינימום שתי אותיות או משהו הוא יוציא LISTBOX אם האפשרויות המתאימות לאותיות. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  6. כשאני פותח Premiere Pro CS3 ופתוח קובץ סרטון סיומת 11.mpg ומעביר למטה video1. ויש סרטון אבל לא שומעים קולות או מוסיקה. איך שומעים קולות ומוסיקה? מצורף תמונה בעיגול סימן אדום. רואים audio 1 אין שם קולות... מיכאל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני זה היה לי אאוטלוק אקפרס וכשהייתי מקבל מיילים עם תמונות אז הייתי פותח את המייל וישר הייתי רואה את התמונות עכשיו שיש לי Microsoft Outlook כשאני מקבל מייל עם תמונות אני צריך לפתוח כל תמונה בנפרד,זה לא נפתח לי על כל הדף אשמח לפיתרון לבעיה תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. או סמלים לא מזוהים או אותיות בעברית או באנגלית שלא קשורות לכלום. תמיד זה היה כך אצלי, בקבצי טקסט אי אפשר היה לשמור או לראות שפות זרות (חוץ מעברית) וגם כשניסיתי לשמור קובץ היה רשום שכל מיני אופציות של טקסט מתקדם יאבדו אם אשמור בתור קובץ טקסט רגיל ותמיד קיבלתי את זה כך. אין בעיה עם קבצי doc או rtf וכה'. הבעיה שעכשיו אני צריך להוריד קבצי תרגום בשפה אחרת ונראה שלאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת באתר הזה שהוא כנראה האתר הגדול ביותר של תרגומים. שאלתי בפורום שלהם גם ואין עונה. (מערכת ההפעלה - Windows XP)

• 6 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. Started by prager,

במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. מה השלבים הבאים לאיתור ופתרון הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. Started by avirokach,

התקנתי לוח חדש Gigabyte 73PVM-S2H על Windows Vista SP1 ויש לי בקר וידאו של מולטימדיה ו-2 בקר מולטימדיה לא מזוהים במנהל ההתקנים. כל הנסיונות לנסות לאתר דרייברים מתאימים לא הצליחו. איך ניצן לזהות מהם הבקרים האלו?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by yousux,

http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. איזה כיף שמיקרוסופט מוצאת דרכים חדשות לעשות מוצרים חדשניים כמו ה WGA ו OGA... http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=1322

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים. התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook. למי שמעוניין לקרוא קצת יותר: http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by no_way,

שלום, ברגע שאני מחבר את הראוטר לחשמל והWIFI פועל ישנו מחשב שמשתמש בכל צריכת האינטרנט ואני לא יודע מיהו. פינגים עולים לשמיים ואי אפשר לגלוש. האם ישנה תוכנה שבודקת צריכת אינטרנט לפי IP בכל מחשבי הבית? תודה מראש לכם!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני צריך דרייבר ל-wdc wd1600jd-00hbb0. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, אני ממש חייב לוגו ברמה סבירה-טובה, כמובן שמועדף רמה גבוהה אבל בכלזאת, אני מבקש משהו חינם ומוכן להסתפק במשהו סביר . הנושא הוא Lord of the Rings Online [המשחק MMORPG] כשהשם של הקלאן הוא BloodLust. הגודל של הלוגו לא כל כך עקרוני, חשבתי לכיוון 400 על 120....... אבל מה שנראה לכם יפה. יש מצב למשהו חברים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה על תוכנה לפיצול MP3 בעזרת קובץ CUE. תודה רבה. חברים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Or ei,

הלך לי הערס-דיסק(כמובן WD) ועכשיו אני לא זוכר מאיפה מורידים את הNOADS (זה די דחוף הפופ אפס האל מתחילים לעצבן...) אם תפרסמולינק אני מאוד יודה לכם ...

23. Started by JVT,

*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by slrr,

בעיקר דרייבר קול ושל הוואיפיי hp g7000 נסתי את האתר הרשמי

• 3 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.