תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בכל האתרים האפשריים אני חושב הורדתי כל מה שראיתי ולא מצאתי כרגע אני תקוע בלי אנטיוירוס ואני במצב רגיש מוחזק ע"י "ההגנה" של ויסטה... בבקשה זה דחוףףף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להוריד דברים אז המחשב שלי לא מכיר את התיקיות או הקבצים או התוכנות ובמחשב הישן שלי אני מצליח להוריד והוא מכיר מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש גם ייזאה את התוכנות ושאני יוכל לחלץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני משתגע אני מדליק תמחשב, הכל סבבה וכו'... אחרי כמה שעות ככה, אני קולט שהמחשב עובד איטייייי כמו לא יודע מה, אני בודק בביצועי מערכת במנהל המשימות, ואני רואה 90%-100% שהמעבד מנוצל, והעבודה שלי במחשב היא בסה"כ רק מסנג'ר אייסיקיו קצת פיירפוקס ברקע וזהוו... אני בטוח כמעט שאין וירוסים, כי הרצתי נוד 32 שלא מצא כלום, והרצתי קספרסקי שעכשיו אני איתו, וגם שום וירוס ! בדקתי עם AD AWARE , ועם SPYBOT תוכנות ריגול, גם שום דבר לא מצא, ואני כבר לא יודעעע מה הבעיה, יש למישהו מושג מה לעשות ? זה משגע אותי לעשות ריסט כל איזה שעתיים שלוש... אגב אני עם ויסטה 64 .
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
joost גם נראית טוב על מסך מלא, זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הסורק הוא של umax astra 3450 אין לי דיסק הפעלה בשבילו ומערכת הויסטא שלי מזהה אותו אך אינה יכולה להתקין לו את הדרייבר הנכון מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ? צירפתי תמונה... לא איכותית אבל תראו על מה אני מדבר.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכול נעשה בפוטו: http://vi9ati.deviantart.com/art/Different-Perspective-83863901
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איך האנטי ויריוס של AVG 8 החדש יש למישהו התרשמות עליו?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי סרט WMV אני רוצה לפתוח אותו שריאתה אותו מי שהוא יודע איך אני יראה את הסרט הזה הוא איזה תוכנה עושה שאני יראה את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.songbirdnest.com/ Play music. Play the Web. ניראה כמו תוכנה מצליחה חדשה מבית מוזילה, כרגע עדיין בבטא (גרסא 0.5) די מזכיר את האיטונס. אפשר לסנכרן דרכה גם את האיפוד.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה בלוטוס שאני יוכל לשלוח דריך המחשב לשלוח קבצים ושירים לפאלפון שלי
-
- 6 תגובות
- 23.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה השתמשתי בנגן FOOBAR2K עם סקין שכולל המון פלאגינים, אחד מהם הוא הצגת מילות השיר עם גלילה אוטומטית וסימון השורה הנוכחית בשיר... עכשיו, לאחר הפרמוט, אני מנסה להשאר עם כמה שפחות תוכנות צד-שלישי... עכשיו השתמשתי קצת ב WMP11 של ויסטה והבנתי ששכחתי כמה הוא גאוני ונוח(כמו כל ויסטה...) אבל אני חייב LYRICS ואין לי כוח כל הזמן לחפש באינטרנט... אני רוצה את זה מובנה בחלון של המדיה פלייר כמו LYRICS PLUGIN הבעיה שלו היא שאין לו גלילה אוטומטית וסימון השורה, זה פשוט מן דפדפן אינטרנט פשוט שכל הזמן מחפש לייריקס... חשבתי על MINILYRICS אז הורדתי אותו, אך יש לי בעיה קטנה בהתקנה... בהתקנה יש כמה תוכנות שאפשר להתקין בהן את הפלאגין כמו: WINAMP FOOBAR אך לא ראיתי שם מדיה פלייר.…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-