תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! כשאני נכנס למחשב מופיע לי הדבר הבא: http://www.yop.co.il/my.php?id=bny985pxjx.jpg אני לא יודע איזה אנטיוירוס אני צריך או משהו אחר כדי להוריד את זה.. מקווה שתעזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! חזרתי לפני יומיים מארצות הברית וצילמתי בערך 15 ג'יגה בייט במצלמת וידאו של סוני DCR-DVD710 עכשיו אני מנסה לערוך סרט על הטיול עם החומר המצולם. ניסיתי לעשות זאת ב-Windows Movie Maker והגעתי למצב שאני שומע רק את הסאונד ולא רואה תמונה. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש. ארד
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני לא מצליח לראות וידיאו לא באתרים ולא במדיה פלייר אחרי שאני מפעיל משחק! יש לי את כל העידכונים ממיקרוסופט ואת הדרייברים הכי מעודכנים מNVIDIA - כרטיס מסך 8800 LEADTEK 640 MB אשמח לשמוע טיפים לעזרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הביאו לי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html אבל אני צריך תדריבר הכי ישן של 8600GT תבינו אותי טוב הכי ראשון של 8600GT לא החדש הכי ישן תודה
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מהי תוכנת המסרים הפופולארית יותר כיום? האם עדיין משתמשים בתוכנות מסרים, או שהפייסבוק כבר השתלט על התחום? אני די חלוד בכל מה שקשור לאינטרנט וטכנולוגיה, לכן נרשמתי לפורום, די להתעדכן וללמוד דברים חדשים.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
חברה, אני צריך מירנדה בעברית, כמה שיותר קלה לשימוש (לא בשבילי). במירדנה תשתמש ילדה שלא ממש מבינה במחשבים והיא צריכה להיות קלה לתפעול, פשוטה והיא חייבת להכיל את הפונקציה של לדעת מי קורא לה את האווי. תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה לגיבוי תיקיות ספציפיות שאני אגדיר במחשב לדיסק חיצוני כל X זמן ושישמור על השמות תיקיות בעברית. ושתהיה חינמית. הורדתי fbackup זה לא שומר על התיקיות והקבצים בעברית. השתמשתי בגיבוי של ווינדוס זה מוסיף איזה utc כלשהו לקבצים. סה"כ רוצה שישמור על הקבצים as is כל X זמן. תודה
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
היי. בתוכנת KIES של סמסונג היא מזהה את הפלאפון גלקסי 2, אך גלקסי 1 במשך זמן רב כלום בחיבור USB של גלקסי 1 מזוהה רק ככונן חיצוני במחשב שלי(ואפשר להיכנס ולראות תמונות וכו'), לא משנה כמה פעמים ניסיתי ללחוץ "פתור בעיות" בתוכנת KIES עצמה או בהגדרות USB של הפלאפון עצמו - סימנתי SAMSUNG KIES, גם "שאל בזמן התחברות" ומתי שאני בוחר זה לא עוזר וכותב בתוכנה "חבר התקן". כתוצאה מכך אני לא יכול לגבות אנשי קשר וכו' בשביל לעדכן רום.. ניסתי כבל USB אחר - אותו דבר. בפלאפון גלקסי 2 לאחר כמה שניות מזהה אותו בלי בעיה. כמובן התוכנה מעודכנת לגירסה אחרונה מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון תוכנות. אני מחפש משהו קליל, איכותי, מהיר, תומך FF. תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי לאן לשייך את האשכול הזה אז אשמח אם המנהלים יעבירו ובמידה וטעיתי במקום. יש לי מסך Samsung SW2233 ומשום מה הבחנתי לאחרונה בבעיות בצבעים של המסך. אני רואה תמונות מסוימות אצלי והן נראות דיי חסרות צבע בעוד שבמחשב אחר הבחנתי שהן נראות הרבה יותר "חיות". לא נראה לי שיש תקלה במסך עצמו. נראה לי שהבעיה היא בהגדרות שלו. חששתי שהmagictune הרס לי פה כמה דברים אבל הסרתי אותו וזה עדיין נראה אותו דבר. שמתי לב שכששיחקתי בהגדרות של המג'יק טיון היה שינוי ברור בצבעים של המסך. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הפורטים הם: UDP 6676 TCP 6666 מדובר ב TLN אימיול תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה עם NORTON 2004 הרגיל הוא טוב ?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי משחק שהוא על 3 דיסקים שהם קובץ Bin עכשיו יש לי גם את ה Cue אני רוצה להתקין את המשחק אבל אני צריך לצרוב ואז להתקין ואין לי עכשיו דיסיקם ריקים יש תוכנה או משהו שאני יכול להשתמש בה כדי להתקין את המחשק מבלי לצרוב ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-