עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DoR TnT,

התקנתי XP SP3 בעברית והתקנתי את הדריבר של הקול מהקופסא של הלוח אם, הקול עובד והמקרופון לא. שאני מנסה להגביר אותו זה לא עובד הוא פשוט קפוא. תמונה תודה

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by shacharoren,

שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

אני מנסה להוריד קובץ מסויים וזה לא מצליח לי. אחרי שאני לוחץ על הורדה זה מגיע לי לדפדפן הבא: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. -------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by מוקיון1,

קניתי מחשב חדש ועכשיו כשאני שומע מוסיקה או משחק במשחק עם מוסיקה אז סבבה הכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה להקליט מנגינה האינטרנט או קול ממשחק האיכות של הקול יוצאת זוועה עם רעש שרוף כזה ולא משנה מה ניסתי הרבה תוכנות הקלטה ככה שזה כנראה במאפיינים של הסאונד במחשב אז מה ההמלצות כרטיס הקול שלי הוא Realtek HD Sound Effect Manager

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by kimi,

יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, לוח abit-ab9pro, זכרון 2G הבעיה שלאחר זמן מה שהמחשב דולק ה cpu usage עולה בין 30% ל 70% והוא לא יציב אני לא מריץ יישומים כבדים שלוקחים הרבה משאבים, ובעמודת CPU ב task manager היישום שצורך הכי הרבה משאבים נקרא SYSTEM, חוץ ממנו השאר זניחים. כשעושים reset זה מסתדר אבל כעבור זמן מסויים זה מתחרבש.. גם כשאני פותח יישום זה קופץ לכמעט 100%.. זה הגיע למצב שאני לא מסוגל להאזין למוסיקה במדייה פלייר! אודה למי שיוכל לעזור!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. Started by Vidati,

אובכן, כן קניתי לבסוף את המחשיר.. הלוח עצמו די קטן (A6) אבל, ופה בא אבל גדול, אין צורך ביותר גדול, אפילו על כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד כדי לזוז מצד אחד של הלוח לצד השני... העט עובדת מעולה,512 דרגות לחץ שפועלים ממש טוב ועושים את העבודה על הצד הטוב ביותר, על העט ישנם 2 כפתורים התחתון משמש לאחיזה בתמונה או בדף פוטושופ (אם אתם עובדים בה) וניתן פשוט להזיז לכל מיני כיוונים, בגלל הגודל הקטן של הלוח אז סביר להניח שתעבדו הרבה בזום, והטריק הזה יתברר מאוד שימושי, הכפתור העליות משמש כקליק ימני לכל דבר אם זה תפריטים בפוטו או בווינדוס, ובונוס חמוד זה החלק העליון של העט משמש כמחק, ברגע שתהפכו את העט הסימן של העכבר יהפוך למחק דיגיטלי. על הלוח עצמו יש 4 כפתורים + טבעת נגיעה (ככה קור…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. האל פסק מחובר כמו שצריך מבחינת הכבלים (כשאני מכבה אותו אם גם המסך וגם המחשב נכבים). הבעיה היא בתוכנה שלא נותנת לי לעשות לו AUTO SEARCH במנהל ההתקנים, ה- COM PORT שאליו מחובר האל פסק מראה לי סימן קריאה (שאיגה 10), אז ניסיתי לפעול עפ"י ההוראות שבאתר הזה: http://www.mgeups.com/techinfo/technote/tn21.htm ניסיתי גם לשנות את מספר הפורט לפי ההוראות שבאתר בשביל למנוע התנגשות חומרה אך הבעיה לא נפתרה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה

14. Started by eladh777,

שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. Started by רועי מלר,

היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by assaf990,

outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. Started by wow,

שלום לכולם. אמא שלי רוצה שאני יתקין תוכנת מעקב על המחשב של אחותי הקטנה. מה שהיא צריכה זה אתרים שהיא גולשת בהם וצ'אטים. האם יש דבר כזה שהייתם ממליצים לי עליו ? (אני צריך גם משהו שיהיה מותקן אבל שלא יראו את התוכנה\לא יסגרו אותה). תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה מוזר.. כשיש לי 24 הוא הולך חלק, כשיש לי 25 פתאום הוא לא זז.. ממש חצי שעה לרשום חצי שעה להוריד אותו מהמסך, בלתי אפשרי. האייסיקיו גרסא 5.1

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Rebellion,

תודה!!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. שדרגתי את המחשב, את המערכת הפעלה והתוכנה כבר לא עובדת... משום מה הקובץ DLL שמראה קבצי JPEG גורם לשגיאה (כאשר שאר הקבצים הוא מפעיל...) בכל אופן אני מרגיש בלי ידיים ככה... האם מישהו מכיר תחליף ראוי לתוכנה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by shimon23,

אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by Dark Tetris,

יש לי MP4 היה לא דיסק של דריבר אבל הלך לאיבוד הMP4 הוא של clipper 1 גיגה כרגע הוא ריק ואני לא יכול להכניס לתוכו קבצים או שירים

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by tryf,

קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gkman,

התקנתי את WAMP5 והוא עובד טוב אבל יש לי איתו בעיה שהוא לא מציג דפי HTML שיש בהם PHP איך אני יכול לתקן את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים