עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lior322,

מישהו מכיר תוכנה כזאת שמשנה wmv לavi או לmpeg תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  2. שבוע טוב אני כבר תקופה ארוכה על כמות מקום קטנה בדיסק הקשיח בכונן C ואין לי ממש מה למחוק מהכונן הזה הוא ברובו התקנה של הווינדוס אני לא מכיר שיטה לשנות את גודל המחיצות בלי לפרמט וכרגע אני תקוע עם כמות זעומה של מקום בכונן C עכשיו הבעיה שהאייפון רוצה להתעדכן וכל פעם שהוא עושה את זה הוא נתקע כי כבר אין מקום.. הסרתי את הITUNES והתקנתי אותו על כונן אחר ועדיין הוא בוחר להוריד מ C .. מה אפשר לעשות כדי לא להתקע באמצע העדכון ככה?! הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה

4. שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. לכל מי שיש בעיות עם החיפושים באימיול ומקבל תשובות גרועות/ספייווארים למיניהם, השלבים הפשוטים האלו פתרו לי את הבעיה המעיקה אחת ולתמיד. זה כבר הציק לי המון זמן אז אני מאמין שיש עוד אנשים שסובלים מזה *Go to Options/Server Set number of errors allowed before removing the server to 9 *Click Edit button that appears next to the option Auto update In Notepad, that is opened, add the following lines in the beginning: http://www.gruk.org/server.met.gz http://peerates.net/peerates/certifiedservers.met http://peerates.net/peerates/trueservers.met *Save changes in notepad *Unmark the two following options Update list of servers *Click on Accept *Go to servers wi…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. Started by huber,

שלום. אני משתמש ביאהו מסנג'ר וברצוני לשמור שיחות ווידאו שאני מנהל למחשב - איך מבצעים זאת?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by eizik26,

שלום אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה שמפצלת קובץ MP3 אחד גדול (שמחובר במיקס רציף) לשירים נפרדים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by WarNet,

היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  9. שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by roeesnir,

שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. Started by yotamoo,

טוב אז ככה - שני חברים שלי נמחקו לי מהרשימה, ואני לא מצליח למצוא אותם שוב. יש איזושהי דרך לשחזר אותם, או אם למשל יש איזה יוזר שנראה לי שזה חבר שלי אז ישנה דרך לבדוק ם דיברתי איתו כבר כמו ב-massage history? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Johnny,

שלום אני צריך המלצה לתוכנת המרה מ-DVD ל-DIVX. המון תודה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by GHOST,

מחפש את התוכנה הטובה ביותר לצפיה בDVD מכונןDVD

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by yirmio,

יש לי בעיה מוזרה. אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 עם כל העדכונים. בכל פעם שאני מנסה להכנס לעמוד הראשי של וואלה לוקח כמעט דקה עד שהוא מגיב. מכאן והלאה הכל רץ חלק. אבל כשאני לוחץ על לחצן "אחורה" לעמוד הראשי - שוב לוקח כמעט דקה. הבעיה היא באתר וואלה בלבד. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Artista,

אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  19. שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. במקום עבודתי ישנו מחשב שמותקן בו xp באנגלית כמו כן אדמינסטרטור אף אחד לא יודע מה הסיסמה ולא ניתן להתקין בו תוכנות חדשות. הציעו לי לעשות כך אני מצטט- תלחץ על winkey+r ע"מ לפתוח את שורת ההפעלה. תקליד את הפקודה netplwiz ואנטר. לאחר מכן, תוריד את הV מהאופציה 'משתמשים צריכים להזין שם משתמש וסיסמא כדי להשתמש במחשב זה' ותאשר. הבעיה שהמחשב לא מוצא קובץ כזה . אז מה עושים איך מתקינים תוכנות חדשות? תודה על הנסיון לעזור .

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by lizer21,

שלום לכולם יש לי תוכנה בשם 007 spy software שעבדה לי על ווינדוס XP ועדיין עובדת לי על XP, אך קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 התקנתי את התוכנה עליו, והתוכנה נפתחה כמו שצריך, ושם עושים HIDE ויש צירוף מקשים חמים שאמורים לפתוח אותו מחדש אך זה לא פותח לי את התוכנה משום מה, ניסתי לעשות תאימות לווינדוס XP אך זה לא פתר את הבעיה למישהו יש רעיון איך פותרים כזו בעיה? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by maormark,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס ואת האוטלוק אקספרסס מחדש, עם הסיסמא של אינטרנט זהב והיוזר של אינטרנט זהב כל הדואר הנכנס והיוצא נמחקו לי, יש דרך להחזיר אותם?? תודה.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Zeev86,

אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.