עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  2. הורדתי את הקאזה החדשה ביותר מהאתר הישראלי - קאזה 3.0 יש לי אינטרנט של בזק (ללא חסימה של תוכנות שיתוף) וווינדוס XP

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by fish123,

יש למישהו מושג אם קיימת בעולם תוכנה שמסוגלת להציג סדרות וסרטים כמו ממיר דיגיטלי? (לדוגמא, לשים כמה קבצי סרט בתיקייה שהיא תהייה ערוץ כלשהו ואז אוכל לדפדף, לראות איזה תוכנית יש אחרי זה) להתייחס ברצינות ;D תודה

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by blancman,

יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by DoR TnT,

אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. כותרת...

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by kobi_sion,

שלום לכולם, אני מחפש הגדרות לתוכנה VUZE היא הפסיקה להוריד פתאום ואני צריך הגדרות חדשות

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tamos,

הורדתי סרט בפורמט DVDR קיבלתי אותו כIMG ופתחתי אותו בדיימון טולס והוא עובד כמו שצריך אבל איך אני שם לו כתוביות?

12. אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. לדיונים על התוספים (בלבד): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341703.0 לטובת כל מי שהתלונן שהסטיקי הקודם היה ארוך ומבולגן, שימרו על תגובות נקיות ובלי ספאם מיותר בסטיקי החדש. לדיון רשמים ראשוניים (למי שכבר התקין את גרסא 3): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341667.0

• 274 תגובות
    • 25k צפיות
  14. היי יש לי נוקייה N95 שמיסתנכרן עם האוטלוק שלי באמצעות Pcsuite ביום שישי האחרון שידרגתי את תוכנת הסנכרון > לגירסה חדשה והיום (עם או בלי קשר) הלוז שלי בנייד - קפץ קדימה בשעה.... ??? מעבר לזה מפתח הזמן - בטלפון הוא ירושליים + 3 ....בימקום ירושלים + 2 ....שצריך להיות - לא? מה קורה כאן ? הבעייה בטלפון ? או במחשב ? ואיך פותרים את הבעיה לדעתכם? תודה!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by 3d7,

שלום! אני הייתי מגדיר את עצמי כאדם טכני. בביה"ס למדתי מקצועות ריאליים (מדעי המחשב, פיסיקה, כימיה), ואני מאוד אוהב את התחום הזה. אבל, אהבתי גם את המקצועות ההומניים (היסטוריה, ספרות), למרות שהצד הזה די דוכא אצלי בשל היותו לא פרקטי. עם זאת, עוד מגיל צעיר אני כותב למגירה סיפורים קצרים ושירים (עד כה, לא קיבלתי ממנה ביקורת שלילית). כיום, אני עוסק בתכנות, אבל בזמן האחרון אני נמשך לצד של אומנות גראפית (בתור תחביב - לא מקצוע). אני לא יודע בכלל לצייר, ואני גם אפילו לא יודע לצייר קו ישר בלי סרגל. בכל אופן, אם מישהו מכיר את זה, אז אומנות זה לא משהו שאתה עושה כי בא לך, אלא מכיוון שאתה מרגיש צורך לעשות את זה (אפשר לקרוא לזה מוזה, אולי). עסקתי, ואני עדיין עוסק בכתיבה, כשאני מרגיש צו…

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Alex89,

לפעמים כשאני טוען דף הוא לא טוען לי את התמונות ואני צריך לעשות SHOW PICTURE לאותה תמונה כדי שהוא יטען לי אותה בעיה נוספת לפעמים זה לא ניכנס לאתר(שקיים) ושולח אותי למנוע חיפוש של YAHOO מה אני עושה עם זה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by eladh777,

יש משהו לא טוב בתוכנות ללא התקנה(portable)? כלומר.אם יש תוכנה שאני רוצה כמו נרו או דפדפן פיירפוקס שהם ניידות, כדי לי להשתמש בהם במקום אותה התוכנה שמותקנת על המחשב ובכך מאיטה אותו? התוכנות הניידות האלה הם יצייבות, יש להם משהו שלילי? כי חבל סתם להעמיס על המחשב בתוכנות שדורשות התקנה.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  19. הוא יעשה צפצוף או צליל כלשהו.. כל דבר, פשוט שיודיע לי עם צליל על סיום הורדה. הורדתי כבר מנהל הורדות עם אקסטרה אופציות, אבל אין בו אופציה כזו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by matrix66,

מישהו יודע איך אני משנה את הרזולציה/איכות של קובץ GIF שיתפוס פחות מקום?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. אני מנסה לשנות דף בית ושאני מפעיל אותו הוא עולה לדף בית הקודם מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rani,

אתם בטח מכירים את זה שמתקינים אקפלורר 7 ובפעם הראשונה שפותחים, יש את הקטע של התחלת עבודה עם הדפדפן ושואלים אותך איזה ספק חיפוש תרצה, מסנן מסוים, ועוד כמה שטויות אז שאני פותח את הדפדפן יש הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הדף הזה.. ורק אחרי שאני עושה דף הבית הוא נכנס.. מה עושים כדי שישר אחרי שאני פותח את הדפדפן יילך לדף הבית?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. אפשר עם sony vegas ? אם כן איזה גירסה ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  25. כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים