עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yair67,

שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?

3. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

4. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  5. דרושה עזרה בפתרון בעייה של משלוח מייל דרך אאוטלוק 2007. מסוגל לקבל דואר, אבל לא מסוגל לשלוח דואר. ניתן לקבל ולשלוח דואר דרך הוטמייל, ג'ימייל, וכו', רק לא דרך האאוטלוק.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. טוב, אז ככה, לאחרונה יש לי בעיה שבה התמונות של הלחצנים של הנגן פשוט לא מופיעות (ראו תמונה) וזה מאוד מרגיז אותי, ניסיתי להתקין מחדש את הנגן לאחר הסרה מקיפה של כל הקבצים הנוגעים בדבר, להוריד את ההתקנה מחדש, לבדוק במחשב אחר כדי לפסול את אשמת התוכנה ועדיין כלום... יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by andrei21,

יש לי מעבד amd x2 4200+ כרטיס מסך HD4870 וכאשר אני מפעיל סרטי 1080P הסרטים נתקעים , במיוחד כאשר אני מעביר. אני רואה סרטים ב VLC ו media player classic שבו הסרטים עובדים יותר חלק אך עדייין נתקעים. אני משער שהמחשב שלי אמור להריץ חלק סרטים כאלו. אז כנראה שזאת בעיית תוכנה. אז אם כן. איזה קודק עדיף בשבילי ובאיזה תוכנה עדיף לנגן סרטים אלו? תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by qwerty2,

אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by drumtroll85,

יש לי בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט (בינתיים זה רק בגיימספוט ובהרצאות...). צרפתי תמונה של הבעייה, וזה נראה לי בעיית קודקים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הקודק הנכון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. Started by coben,

בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום רב: יש לי בעייה מוזרה בסקייפ: כאשר מתקשרים אלי או שאני מתקשר למישהו, בפעם הראשונה שלאחר הההפעלה של סקייפ, אין קול בכלל. כאשר אני מנתק את השיחה ואז מנסה להתקשר או שהמוען מתקשר אלי בשנית, הקול חוזר. מה יכול להיות הגורם לבעייה?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by avner_s,

יש לחבר שלי בעייה בסקייפי כל פעם שהוא מתקשר/ מתקשרים עלו זה רושם לו problem with recording device דרך אגב יש לו ווינדוס 98 מישהו יודע ???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה

15. Started by nore0,

QuickTime גירסה 7.0.3.50 גירסה Media Player 10.0.0.3802 מקודדים klmcodec136 מישהו יודע מה הבעיה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by kira,

כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, רציתי להפעיל היום את AD-AWARE 2008 אבל משום מה לא הצלחתי לבצע פעולת עדכון הנדרשת לפני סריקה. כשלחצתי על UPDATE קיבלתי הודעה שיש בעיה בחיבור שלי לרשת (ראה תצלום) וזאת למרות שאין שום בעיה כזו, כי אני גולש כרגיל. אם כך מה יכולה להיות הבעיה שאין אפשרות לעדכן? תודה ושבת שלום! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by tomermu,

אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by ericp1,

1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו . 2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרוב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. כאשר אני שומר את הוידאו לקובץ AVI, אז הסאונד קצת נדפק. כל כמה שניות יש בו רעשים מוזרים. (אני מפעיל אותו עם WMP של XP) מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. שלום יש לי מצלמת וידאו של panasonic sdr-s150 הזכרון הוא על sdhd הפורמט שהסרט נשמר הוא mod כזה שלא ניתן לראות אותו ב די וי די ביתי אלא רק על המחשב אודה לכם מאד על פתרון או תוכנה שאפשר להמיר את הקובץ. תודה ארנון

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Shmeel,

שבת שלום, פיירפוקס הוא דפדפן שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה לאחרונה הוא החליט לעשות לי קטעים מעצבנים. כל פעם שאני ניכנס לאתר שבו יש הרשמה, למשל פורומים, פייסבוק וכל מיני כאלה אז הוא לא זוכר אותי כמשתמש וכל פעם אני צריך להכניס סיסמא ומשתמש, והוא זוכר אותה, כאילו רק לעשות כניסה (מקווה שהבנתם). עכשיו אם למשל אני ניכנס כבר לאתר ויוצא ושוב ניכנס אז הוא זוכר אותי, אבל אם אני לא משתמש בדפדפן משהו כמו 10 דקות הוא שוב שוכח אותי כמשתמש ולא מכניס אותי:\ מקווה שהבנתם.. בכל מיקרה, בדקתי הגדרות דפדפן, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ולא יודע לא עוזר כלום. והקטע הוא שלא שניתי כלום! בכל מיקרה, אולי זה משהו בהגדרות הכלליות של האינטרנט? מקווה שתעזרו פה כי זה בעסה... תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחר המעבר ל-FIREFOX4 שמתי לב שהפונטים פשוט נראים זוועה, הם לא חלקים כמו שהם אמורים להיות ולפעמים חלק מהאות פשוט נעלם זה נראה כאילו כל הפונטים מרונדרים ברזולוציה מאוד נמוכה. הבעייה מורגשת במיוחד באותיות מודגשות. הרצתי את CLEAR TYPE כמה פעמים (נראה לי אפילו כמה עשרות פעמים כבר..) ואין שום הבדל מה שכן בשאר מע' ההפעלה ובדפדפנים אחרים הפונטים נראים מצויין. רעיונות? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.