עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by l0l9l8,

שלום, אז ככה: לחבר שלי יש קובץ עם כל מיני סיסמאות לאתרים וכו' הוא ביקש ממני שאשאל פה, איזו תוכנה הכי טובה להצפין את הקובץ (מבחינת אבטחה ושיהיה קשה לפתוח את הקובץ במידה והוא יגיע לידיים הלא נכונות)? (רצוי חינמית אך לא במידה רבה...). הקובץ הוא קובץ WORD. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. שלום. יש לי תמונה שעליה יש פס שחור שיצרו בפשטות בצייר או משהו כזה. האם אפשר להיפטר ממנו לראות את מה שמתחת? אני מאמין שלא אבל חשבתי שכדאי לשאול. המקרה המדובר הוא כמו בתמונה המצורפת. האם אפשר להוריד את השחור ולראות את המקור? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ofirrjd,

הבעיה היא שרשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין ואז פשוט האימיול לא מחובר. אני מוריד רשימות סרברים לאימיול מכאן: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לאחר העדכון ההורדה מאוד איטית והחיפוש לא נותן תוצאות כלל. מה שמוזר הוא שכשאני מתקין אימיול מאפס, תוצאות החיפוש מאוד נרחבות וקצב ההורדה מהיר, אך עם הזמן, כמו שציינתי, רשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין. אם אני מסיר את האימיול ומתקין שוב, זה עוזר אך לא לזמן רב. מה בעצם קורה פה? היכן אני יכול להשיג רשימת סרברים טובה? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  5. נראה לי הכותרת הזאת מתאימה :-\ אז יש לי את המכוניות האלה: 1.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_72copy.jpg 2.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_71copy-1.jpg 3.http://www.3dm3.com/portfolio/files/4/7/8/6/0/Koenigsegg_CCX_original.jpg 4.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/8/8/0/1_original.jpg 5.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/9/2/1/2jcsrvb_original.jpg את תמונה מספר 3 אני רוצה לחלק את התמונה לשתי תמונות ולהעיף את הרקע השחור לבן הזה תמונות 4 ו 5 להקטין ל1600 ל1200 ושתי התמונות הראשונות בגודל הז בדיוק ואת שתי התמונות של 3 גם להגדיל ל1600 ל1200 ואז לעשות לתמונה סרטון{תמונות מתחלפות בתמונה}ברזלוציה 1600 ל1200 בלי שמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omerole,

ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. שאני גולש אני תמיד משתמש בגלגלת בעכבר ופתאום באמצע הגלישה.. (כנראה לחצתי על משהו) ואני לא מצליח לגלגל יותר.. ניסיתי גם בEXPLORER של הווינדוס וגם שם אני לא מצליח לגלגל.. בדקתי במסנג'ר ובמסנג'ר אני מצליח לגלגל כך שהעכבר לא תקול... גם אם אני עושה לחיצה את הגלגלת אז אפשר להוריד ולעלות את הדף עם העכבר.. אבל בגילגול בלבד אני לא מצליח. איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  8. שלום לכם!!! רציתי לדעת איך אני יכול בעזרת תוכנת everst, לדעת איזה סוג זיכרון יש לי. לדוגמא: DDR-1, DDR-2, וכו'. כל זה מבלי לפתוח את המחשב. (ובכלל איך אני יכול לדעת מבלי לפתוח את המחשב). יש שיטות אחרות??? בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי. ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים). מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית. עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי. שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום. הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי. זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס. מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.??? בתודה מראש בר לוי…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by tomchook,

שלום, אני כבר כמה שנים משתמש בNERO 6 כי ממה שהבנתי גרסאות 7 ו8 ממש התנפחו.. הורדתי גרסאת LITE של NERO 8, אבל כשניסיתי ליצור דיסק אודיו, דבר ראשון הוא לא הסכים לקרוא קבצים שנמצאים בתיקיות שכתובות בעברית, ואחרי שהחלפתי לתיקיות באנגלית, הוא אמר שחסר לו פלאגין להפוך MP3 לאודיו...דבר שנראה לי די מוזר.. אז בכל אופן, מה התוכנה לצריבה הכי טובה שקיימת היום, ששומרת על באפר גבוה, תומכת בעברית (וכמובן MP3), ולא מפוצצת את המחשב? תודה!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by edenbd,

שלום אז ככה הבעיה שלי היא שאני נכנס לחלון שיחות עם מישהו אחד בלבד (חשוב לציין שעם השאר זה בסדר) המסנגר פשוט נתקע ולא מגיב. זה נראה לי התחיל בזה שהוא השאיר לי הודעה והמחשב נתקע תמיד שהתחברתי (עד שנכנסתי ממחשב אחר והצלחתי לקרוא את זה) ואז פשוט רק איתו החלון נתקע. ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, לנקות להתקין מחדש את המסנגר ולנסות למחוק את האיש ולהחזיר אותו אבל גם זה לא עזר (חשוב גם לציין שאם אני מוחק ומחזיר אז אני יכול לשלוח לו הודעה אבל אם אני יוצא אחר כך מהחלון זה ממשיך להיתקע) מישהו אולי יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  12. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by joniar,

יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by J0n1,

ב2 הייתה לי אפשרות לשנות את תצוגת האתר לצד השני, אם לדוגמא היה חלון טקטס שאפשר לכתוב בו משמאל לימין, הייתי לוחץ וזה היה משנה מימין לשמאל. הייתי עושה את זה באמצעות מקש ימני. בFF3 זה נעלם, איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו. אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס. אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. הוא מחליט לבד להשאיר כמה שניות, בד"כ 5 ואני מנסה לחתוך אותם והוא לא נותן. האפשרות היחידיה היא לחתוך יותר מדי ממה שרציתי וגם זה לא מה שאני רוצה. הגרסה שלי כבר בת כמה חודשים ואני זוכר שהיא היתה בטא אבל עד עכשיו חתכתי קבצים ארוכים ולכן 5 שניות לא הפריעו לי. מכירים משהו טוב שחותך בדיוק איפה שרוצים?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by SHELA,

תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Oranl,

היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתוריד לי את כל הדפים מאתר לא וידאו ותמונות רק משפטים וטקסטים ניסיתי את Neo Downloader והיא מורידה רק סירטונים ותמונות שמעתי על התוכנה httrack היא תוכל לעשות את מה שאני צריך ? לשמור משפטים ומילים על קובץ טקסט ?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  21. אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. Started by giladr,

יש לי בעיה איתו, התקנתי מחדש XP ו IE7 לפני יומיים, כולל ADOBE FLASH PLAYER 9. הכל תקין. משום מה הנגן וידאו של החברה הזאת לא עובד ב IE7, על OPERA אין בכלל מה לדבר כי אין לוידאו הזה שום תקן נורמלי. מצרף דוגמא: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=566125&TypeID=1 חס וחלילה גם שתהיה תמיכה נורמלית (או תמיכה בכלל) באתר של castup האלה... במצב FULL SCREEN אני רואה את השידור ב 10*10 פיקסלים וב 16 צבעים... יענו רוב התמונה בצבע תכלת או סגול... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אשמח. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם

25. לפני זה היה לי אאוטלוק אקפרס וכשהייתי מקבל מיילים עם תמונות אז הייתי פותח את המייל וישר הייתי רואה את התמונות עכשיו שיש לי Microsoft Outlook כשאני מקבל מייל עם תמונות אני צריך לפתוח כל תמונה בנפרד,זה לא נפתח לי על כל הדף אשמח לפיתרון לבעיה תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים