תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הווינדוס מדיה סנטר והוא לא מצליח לעדכן את עצמו.. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה להדביק כתוביות לסרט, אבל הסרט הוא בפורמט ogm . מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עולה לי חלונות XP פרו.וישר מופיעה לי הודעה שגיאה של outlook express. ולחצתי "OK" ופתאום היהמהר מדי חלון סריקה.אני לא יודע מה הוא עשה סריקה. אני תמיד משתמש אופיס 2007 רק outlook 2007. איך פותרים את הבעיה הזאת שלא יקפוץ לי הודעה שגיאה שוב בדואר? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום amigos משום מה לאחרונה אני מצליח לבצע הורדה אחת בלבד במקביל מיתברר שכול הורדה נוספת שאני מנסה להתחיל אומנם מופיעה ברשימת ה-download queue כהורדה פעילה אולם בפועל היא לא נימצאת בסיפרייה ה-זמנית ( temp ) שמכילה בפועל את הקבצים הזמניים של ההורדות הפעילות אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני מוריד דרך חשבון מוגבל (limited account) ובעבר לא הייתה בעייה בהורדות בדרך זו בנוסף עשיתי מספר שינויים ( לא ב-registry ) מומלצים ומקובלים על מנת להעלות את רמת האבטחה ,אולם לצערי אני לא מוצא את הדף שבו רשמתי את השינויים שביצעתי ) אם מישהו ניתקל בבעייה דומה בעבר זה יעזור מאוד לשמוע כאן דרך לפיתרון הבעייה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי איי סי קיו פרו 2003 (ICQ PRO 2003A). ווינדוז אקס פי. לאחרונה אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים שמנסים לשלוח לי, אבל אני כן יכול לשלוח להם. גם אחרי מספר פירמוטים, התקנות חוזרות של ווינדוז, והתקנות חוזרות של האיי סי קיו זה לא עובד. עברתי על המאפיינים ואין שם משהו חריג, או משהו שמרמז על הבעייה. יכול להיות שפיספסתי משהו? האם מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף שלא להתקין גירסה אחרת כמו איי סי קיו לייט) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני מנסה לגבות סרט מ DVD מקורי , אבל בגיבוי הוא נותן לי CRC Error. יכול להיות שישנן איזושהן הגנות חדשות ש DVD shrink לא יודע לפצח?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות את msconfig אז הוא טוען לשנייה ואז כלום הדבר קורה גם עם regedit וגם תוכנות נוספות
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות Activate ל Office 2013 עם Microsoft Toolkit 2.5.2, מערכת ההפעלה שלי היא windows 8.1 הtoolkit רץ הרבה זמן ובסוף מוציא את ההודעה: ---------------------------------------- Installing Any Matching Volume Keys. ---------------------------------------- Attempting To Activate Microsoft Office Attempting to Activate OfficeProPlusVL_KMS_Client Attempting to Activate OfficeVisioProVL_KMS_Client ממה שראיתי באינטרנט צריך לבצע הסרה של מתאמי רשת: TAP ו ISATAP ואז זה אמור לפעול. אמנם עשיתי את ההסרה הזאת אבל עדיין אני מקבל את אותה ההודעה שלמעלה. בנוסף ראיתי שיש איזשהי בעיה עם גרסאת ה Office, צריך שהיא תהיה VL ולא Retail. בדקתי אצלי והיא VL. יש רעיונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-