עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by --Shadow--,

לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nesber,

מקשי הF7 עד F12 במקלדת שלי יכולים לתפקד כמקשים מיוחדים, אבל אני לא יודע איך להפעיל את האופציה הזאת. אני מניח שצריך להתקין איזשהו דרייבר. מישהו יודע?

3. אחרי שחרשתי את גוגל גיליתי שזה יותר קשה למצוא את זה ממה שחשבתי. אני רוצה תוכנה שעושה את זה על המחשב ולא שולחת קבצים אישיים לשרת. כלומר שהיא יכולה לעבוד גם offline. ושיש בה את האפשרות. המרה של מספר תמונות(דפים של מסמכים) מ-jpeg ל-pdf. אפשרות לקבץ את גודל הקובץ. אם אפשר תוכנה שגם יודעת לעשות את ההפך(להמיר קובץ pdf עם כמה עמודים לקבצי jpeg).

4. Started by boss,

טעיתי למחוק הכל בבקשה תוכנה שחזור רק Favorites של אתרים דברים הרבה חשובים תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

6. שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. האם זה יותר מהיר? איך קובעים את קבצי השיתוף? יש תור או מה? יש למישהו ניסיון עם FLASHGET להורדה של קבצי EMULE?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tunakid,

לוח אם via pm800-8237 chipset viapm880 מערכת הפעלה חלונות XP חיברתי צורב SATA לשקע SATA על לוח האם אבל הוא לא זיהה התקנה כלשהי חשבתי שאולי מדובר בבעיית כבל או צורב, אבל היום חיברתי כונן קשיח + כבל חדש ועדיין אין כל זיהוי האם יש הגדרות BIOS לשינוי? האם תכנה או דרייברים להוריד? מי מכיר ? מי יודע? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הורדתי את הדיסק של קרן פלס אבל אני לא שומע את השירים כמו שצריך. כתוב שם שאני צריך את המקודד העדכני ביותר לשמיעת שירים. איפה אני מוריד אותו? אני משתמש בתוכנה BSPLAYER אבל לא אכפת לי גם לשמוע ב MEDIA PLAYER אם זה יותר פשוט. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by ot,

האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html עפ"י מוזילה גרסה זו כוללת את רכיב החלפת הערוצים, שיפורי ביצועים ויציבות, ותמיכה בתקן אנימציות CSS החדש המאפשר למפתחים לבנות חווית משתמש מרשימה יותר. התרשמות ראשונית שלי: - נראה שאין הבדלים מהותיים בממשק בהשוואה ל-FF4. - באג: העלמות לא עקבית של הסמן בעת כתיבה בפורומים שונים - חזרה ל-FF4.0 פתרה הבאג. - לא נפתרה בעיית היישור לימין בשורת הכתובת - הפתרון של FF4.0 עדיין עובד. - לא נפתרה בעיית הלשוניות הגולשות מחוץ למסך - TMP לא עוזרת (משפרת במעט). - האפשרות למעבר קל בין ערוצי העדכון מייתר את ההרחבה Update Channel Selector. - בינתיים נתקלתי רק בהרחבה אחת שעבדה ב-FF4 ולא היה ניתן לכפות התאמה שלה ל-FF5. לסיכום: נראה שניתן להשתמש…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום, מחפש תוכנה חינמית להקראת טקסטים בעברית שבעמודי אינטרנט. אם אפשר- עדיף כיישומון לנייד

14. Started by ariel_rg,

אני משוכנע שזו שאלה טפשית אבל... יש לי 2 בעיות במחיקת טקסט: 1. מקש מחיקה הרגיל לא מוחק טקסט מסומן (אלא רק אות אחר אות) 2. בתיבה ע"ג טקסט מסומן ג"כ לא מוחקת אותו אלא הטקסט מתווסף לפני הטקסט הישן. הבעיה רק בוורד אם מישהו יודע - תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eran_rohatyn,

התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by koby_the_1,

יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

20. Started by אוריפ,

שלום! יש ברשותי את התוכנה הבאה: Adobe Premiere Pro (v.7). עכשיו יש לי בעי; אני רוצה להוסיף לסרט כתוביות בעברית. אני יודע איך מוסיפים כתוביות באנגלית, אבל ברגע שאני מחליף לעברית (אלט שיפט), זה עושה ריבועים כאלה... אני הבנתי שהתוכנה תומכת בכתוביו בעברית... מישהו יודע איך לכתוב בעברית בתוכנה הזאת? צריך איזה שהוא פלאג-אין? אם כן, אפשר לדעת מה שמו ו/או קישור למקום שאפשר להורידו (גם בתשלום...)? זה מאוד חשוב! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by Norm4nde,

I'm looking for software that import mdm files

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by ran_cohen,

נניח, רק נניח, שיש לי קבצים לא חוקיים (סרטים / משחקים). אם, במידה ויש לי כאלו, אני רוצה לגבות אותם ולאחסן אותם בענן (כמו נניח justcloud) - האם יכולים לסרוק לי את הקבצים, להלשין עלי לרשויות ולגרום לי להיעצר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Alfies,

יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני לא בטוח אם זה מקובל או לא אבל אני צריך עזרה מאחד החברה המקצועים פה יש לי ציור שמאוד יקר ללבי שסרקתי למחשב ואני צריך מישהו שיודע לעבוד עם תוכנה גראפית כלשהי בשהיל לסדר לי אותה לחבר אותה לישר ולשמור על האיכות של התמונה אני אתן יותר פרטים על התמונה למי שיוכל לעזור לי תודה..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.