תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת רשת של SILVERLINE 130 הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים. בDEVICE MANAGER רשום שחסר cif single chip מצאתי אותו אבל לא כזה שמתאים לדגם שלי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שירים מהרדיו במחשב לקובץ אודיו שאחרי זה אני אוכל לשים בדיסק ולשמוע. כרגע יש לי את תוכנת Audacity שאין לי מושג איך אפשר להקליט את הסאונד שיוצא מהמחשב ישירות דרך התוכנה... אם מישהו מבין למה אני מתכוון ויכול לעזור לי (להמליץ על תוכנה אחרת או להסביר איך מקליטים באמצעות התוכנה הנוכחית) מוזמן אבל אני צריך הסברים איך לבצע את זה :s05:
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
זה החל בשבוע האחרון, אחרי כמה זמן שהתוכנה עובדת כשאני מגדיל אותה מהחלון למטה נהיה לי מסך שחור על התוכנה והיא מפסיקה להוריד... משהו יודע מה הבעיה? אני מעדיף שלא למחוק אותה ולהתקין שוב בגלל שיש לי כל מיני הגדרות של התוכנה שאין לי כח להגדיר שוב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי זוחל ואני מעוניין לשחזר את ההגדרות שלו לברירת המחדל (אולי זה יפתור לי את הבעיה) - איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים, כאמור בכותרת, כרגע אני באמצע בנייתו והטמעתו של מחשב ברכב (AMD DUAL CORE 5050E) כחלק ממערכת HIGH END (כרטיס קול XONAR HDAV DELUXE) ועוד ועוד.. אני משתמת בתוכנת קוד פתוח בשם RIDE RUNNER ואני קצת תקוע עם האינטגרציה שלה לחומרה הספציפית שלי. אני צריך שתי פקודות לשורת הפקודה: 1. אני צריך פקודה שתפעיל MUTE על כניסות ה LINE מהכרטיס קול (אני צריך להשתיק את ה LINE IN ואת ה MIC שעל לוח האם לסירוגין) 2. אני צריך שורת פקודה לסגירה עיקשת של תוכנה שמסרבת להיסגר (כרגע אני יכול לסגור אותה רק דרך CTRL+ALT+DELETE וסגירה +אישור..) - האם KILL.EXE אמורה לעשות זאת ? איך משתמשים בפקודה ? המון המון תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
ישנם אתרים רבים שכשאתה נכנס אליהם יש לך ליד השם שלהם באקספלורר איקון. כשמוסיפים את הלינק לאתרים האלה למועדפים נוסף האיקון ליד השם של האתר. הבעיה היא שהאיקון הזה אחרי זמן מה נעלם משום מה.. מישהו יודע בתור אחד שבונה אתר איך מגידים את האיקון הזה ? ואיפה בדיוק הוא נשמר באתר ? כי אני רוצה לשמור את האיקונים האלה בדיסק קשיח כדי שהם לא יעלמו לי שנית אבל אני לא יודע מה המיקום שלהם. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה חומרה באמת התקינו לי וכמו כן אני רוצה לדעת איזה ביצועים יש למחשב
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כשאני מוריד עם הJdownloader קבצים גדולים אז בערך שזה מגיע לאחרי 2-3 ג'יגה הורדה הוא רושם eror ורושם את ההודעה: "אין מספיק מקום אחסון כדי לבצע פקודה I O ". יש למישהו מושג מה הבעיה? זה לא היה עושה לי את זה פעם, ויש במחשב בסביבות 300 ג'יגה פנויים. יש לי אנטי וירוס של ESET SMART SECURITY אולי זה קשור למשהו באנטי וירוס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. היה לי בעבר את התוכנה אבל איבדתי אותה ואני מחפש להורדה מהאינטרנט. חוקי לגמרי, יש לי את הג'וק שמתחבר מאחור... רכשתי את זה בעבר ואני יודע שיש אפשרות להתשר לחברה שמוכרת את זה בארץ והם שולחים את זה בדיסק בדואר אז אם מישהו אולי יודע איזה חברה מוכרת את זה בארץ זה מאוד יעזור. שנית כל, הפלאג שרכשתי הגיע עם גירסא 8.5 של התוכנה - האם זה יעבוד על גירסאות אחרות מתקדמות יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אני קניתי סרט דיוידי אמיתי ואני רוצה לגבות אותו למחשב שלי (לא לצרוב) טוב אז אני צריך את התוכנה dvdshrink וגם הוראות איך אני עושה את זה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי עם המחשב שלי אך ורק דרייברים לויסטה , עכשיו אני צריך להוריד דרייברים של אודיו : HD Audio Codec Driver ועכשיו החברה שלי היא : Realtek , אני מנסה דרך האתר לא זז לי בכלל . ואיך אני יודע במדויק איזה גירסה אני צריך / יש אחד לכולם ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בצבע אדום אזהרה באנגלית. שאומר שיש תוכנה ריגול שניקרא Spyware ושיתק לי פיירוול של חלונות XP PRO.... וזה חזק מאוד.אם אני פותח דפדפן אקספלורר ישר עולה לי אתר פורנו.ותקוע האתר פורנו.ולא יכול לשנות האתר אחר.ולא נותן לי אתר אחר. קשה להסיר אותו נסיתי בתוכנות הסרה Spyware הם: Spyware Doctor 6 Spybot - Search & Destroy ואנטי וירוס נוד 32 AVG 8.5 ושום דבר לא עזר לי להסיר אותו.זה קשה. אני צריך כלי תוכנה מאוד מאוד חזק מנקה את Spyware ומחזיר את פיירוול של חלונות XP פנימי. איך פותרים את הבעיה קשה מאוד? בתודה מראש מיקי
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-