תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש עוד כמה רעיונות בדרך, אם יהיה זמן... זה נעשה בעיקר בגלל הטקסט(התפוז המכאני) נראה לי מתאים לכל הרעיון [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה כותב לי את זה שאני מכניס את הדיסק http://img502.imageshack.us/img502/4139/88741124zm5.jpg למחוק משו מהרג'יסטרי או מה?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תראו אני מנסה לעלות את הצורה הכחולה שיצא לי דומה לא הצורה עצמה אלה יותר העיצוב והסגנון.. אולי למישהו יש מדריך ליצור צורות בסגנון זהה אל תתיחסו להשתקפות ולחלק הכתום שבא מאחור ולמלל.. רק הצורה הכחולה זה מברשת צורה סגנון או כל דבר אחר??
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום חברים. בעיה מוזרה ללא ספק. קשה לתאר בכמה מילים בודדות, החלטתי לכתוב כנושאים. מהרגע שאיתרתי ועד נסיון פיתרון התקלה. נראה שלא ניתן יהיה לפתור את התקלה, מישום שאת כל הפיתרונות האפשריים כבר ניסיתי. הבעיה: נניח ויש עמוד ובו תמונת GIF או JPG וכד', היא מעטה את העמוד, ז"א, גלילת העמוד רצה לאורך כל המסך באופן מהיר, וכמופיע תמונה בעמוד, העמוד זז בצורה איטית וכבדה יותר. דוגמא: http://spikal.net/test/ - בדוגמא כאן, ניתן לראות אנמציה פשוטה, שמוצגת כפי שהיא אצל כולם, אך אצלי, לעומתכם, מוצגת בצורה איטית מאוד וכבדה. מע.ה: לינוקס/חלונות, כ.מסך: Geforce 6600GT עם טמפ' של 45 בערך בשעת מנוחה. מעבד AMD 3000 ווינצ'סטר. טמפרטורה נעה בן 35 ל38, במצבים קרטיים יותר, גולשת למקסימום 40+. זיכרונ…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש כאשר ההתקנה של הWINDOWS בוצעה במעבדה אבל שחכתי לבקש חלוקה למחיצות של הHD. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לחלק למחיצות? והאם כדאי בכלל לחלק למחיצות או להשאיר את הכונן כמו שהוא. (500 GB)\ תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אם קניתי עותק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב נוסף זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם האשכול הזה חשוב לכל המשתמשים בזמן האחרון אני מתחיל לחשוש לגבי גניבת המשתמשים והסיסמאות (פריצה) שלי. אני שם לב ללינקים שאני נכנס אליהם, אבל אני יודע שאני יכול להקשות יותר אם אני אעשה סיסמה חזקה יותר הבעיה היא שאני לא אזכור את כולם כמובן ולכן חשבתי על תוכנת ניהול סיסמאות. נכון שיש את התוכנת המובנית של הדפדפן אבל אני לא בטוח מה עדיף יותר. אחרי שבדקתי קצת מצאתי את התוכנות הבאות: lastpass KeePass Roboform אבל כפי שהבנתי הן שומרות את המידע באינטרנט (באתר כלשהו) אז אני בעצם שם את כל הבייצים בסל אחד ואני לא יודע כמה זה חכם. אתם מכירים תוכנה מספיק אמינה ששומרת את הסיסמאות על המחשב וניתן לגבותה? או שמישהו משתמש באחת התוכנות ויכול להמליץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם התוכנה הזו יודעת לעשות גיבוי של מספרי טלפון לכל סוגי הטלפונים שיש להם כניסת USB? האם התוכנה הזו צריכה להית מותקנת גם בטלפון הסלולרי או רק במחשב?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. לא ניתן לצפות ב YOUTUBE : בעת הכניסה לאתר אני מקבל הודעה לקונית שעלי להתקין את ADOBE FLASH PLAYER החדש - עשיתי זאת ולא עזר. 2. פיספסוס תווים בעת הקלדה ב IE8 : בעת הקלדת בחלון כלשהו - YAHOO MAIL, HOTMAIL או כל חלון אחר, חלק מהאותיות לא מופיעות כאילו יש תקיעה כלשהי. בעת עבודה על WORD או כל תוכנה מקומית אין בעיה כזאת. 3. ICQ 6.5 : נתמך ב WIN 7 או שלא ? התקנתי, אבל לא ניתן לנהל שיחות או לשלוח SMS . 4. בבילון 7 : הותקן, עובד OFFLINE מצוין. אבל נראה שלא אוהב את ה IE8 . אשמח לשמוע פתרונות אם יש למישהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום אז מי שלא יודע אני מתעסק בעיצוב כתחביב שאולי בעתיד אקח אותו יותר רחוק. בקרוב (שנה הבאה ) אני אמור להתגייס וכנראה הפרופיל שלי לא הולך להיות הכי מדהים וקרבי כנראה אני לא יהיה למרות שזה מאוד חבל לי. בכל מקרה עיצוב הוא תחום שמאוד מעניין אותי ורציתי לדעת אם בצ"הל ישנם יחידות המתמקדות בעיצוב גרפי וכדומה. אשמח לתשובה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פתחתי אתר עם עוד אחד. באתר יש מגוון של דברים מוכנים שמה שאתם צריכים לעשות זה רק לשמור אותם ולכתוב עליהם ( ואז יהיה לכם עיצוב מדליק). שימו לב שמה שנמצא באתר זה רק התחלה וכבר היום יהיו לי לפחות עוד 6 עיצובים ( לפחות!). קיימת אפשרות לפרסם בכסף ( לחודש או שנה) אבל לרגל הפתיחה אנחנו עושים מבצע מיוחד: הראשון שיגיב כאן וישלח בהודעתו באנר של האתר שלו, יזכה!. הבאנר יופיע באתר למשך חודש שלם בחינם! !** תהיו בטוחים שאנחנו נביא לשם לא מעט גולשים.! אני מאוד מקווה שזה המקום לפרסם ואם לא, אז תעבירו ואל תנעלו, כי לא ממש ידעתי איך לתייג את זה :} דבר נוסף!- שימו לב שחייב לתת קרדיט אם אתם משתמשים בעיצובים, אלא אם קיבלתם אישור מצוות האתר . אהה ורק תדעו לכם שיהיו גם עיצובי פלאש שתוכלו לקבל.. נ…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, ב-FF בלבד (ב-IE זה כן עובד) הוא חוסם לחלוטין popups כאלה של JavaScript שאמורים לפתוח חלון חדש, כמו למשל ה"מפרט מחשב" שמופיע כאן בפורום מתחת לשם משתמש. ה-JavasScript עצמו מאופשר, ולא מצאתי משהו שחוסם את האתר הזה ספציפית (וזה קורה לי גם באתרים אחרים) ניסיתי גם לבטל את ה-AdBlock Plus וזה עדיין לא עזר. חיפוש קצר בגוגל העלה אנשים עם אותה בעיה, אך לא מצאתי פתרון שיעזור לי שם, בעיקר מצאתי אנשים שאצלם זה לא עובד גם ב-IE, בעוד שאצלי זה כן עובד ב-IE אז זה לא אותה בעיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
M-Audio Revolution 5.1 שמעו יש לי תכרטיס קול הזה עכשיו קניתי אותו חודש לפני שיצא הווינדוס 7 ועכשיו הוא לא תומך בווינדוס 7 קניתי תכרטיס קול במיוחד בשביל המחשב החדש שבוא יותקן ווינדוס 7 קניתי מי אתר פנדה תכרטיס קול קיצר מבאס אותי שאין תימכה ורשום באתר ששזה בפיתוח זה בפיתוח כבר איזה 3 חודש איין פה עוד משהו עם אותה בעיה כמו שלי ? שמעתי משהו שאפשר להתקין תכרטיס קול ידני בלי דריבר ניראה לי קיים דבר כזה ונסיתי להתקין דריבר וויסטה קיצר מה אפשר לעשות במחשב היא אפשר להגיד לחברה שיחלפו לי לכרטיס קול אחר פיצוי משהו
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ערב טוב. היום אני ניגש למחשב, פותח שיר והפלא ופלא, אין סאונד... חשבתי בעיה זמנית \ מישהו יצא מהדרייבר או משהו קטן. עשיתי ריסט ולא עזר. לאחר מכן התקנתי דרייבר מחדש ולא עזר. הורדתי דרייבר חדש ועדכנתי וגם לא עזר. הרמקולים מחוברים ותקינים ונבדקו כמה פעמים. במנהל ההתקנים הכרטיס קול שהוא OB דר"א כן מופיע והדרייבר עולה בסטארט אפ (חששתי שאולי ביטלתי אותו ב MSCONFIG אבל לא...) אני מתחיל לחשוב שניסיתי הכל ואין לי מושג ממה זה נובע. משהו שאני לא בטוח שהיה כל הזמן זו שגיאה שמופיעה לי בעת הפעלת המחשב (אני לא יודע אם זה קשור או אם זה קורה מאז שאין לי סאונד אבל זה שווה בדיקה.) התמונה בהגדלה למי שלא רואה מה כתוב http://yfrog.com/7b12693582j
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני כותב הודעה למישהו במסנג'ר, החלון של המסנג'ר קופא ולא זז ואיאפשר לכתוב. לאחר כדקה בערך זה מסתדר. התופעה הזאת קוראת לעיתים תכופות יחסית ומאוד מקשה את השימוש בתוכנה. אותה בעיה בדיוק הייתה לי במחשב הקודם שלי אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהמחשב ישן. אבל עכשיו אני עם מחשב חדש (המפרט שלו נמצא בחתימה) המחשב עובד לי ממש טוב, כל התוכנות עובדות מעולה ומהיר, המעבד בקושי מתאמץ, גם כאשר המסנג'ר קופא המעבד על 20% סך הכל ובעמודת משאבים של תוכנות אני לא רואה שמסנג'ר לוקח הרבה משאבים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? בתודה מאש לכל העונים !
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מנהל הורדות לראפידשר, השתמשתי הרבה זמן ב JDOWNLOADER ועכשיו משום מה הוא הפסיק לעבוד, אשמח לקבל המלצות לתוכנות בסגנון שאפשר להדביק אליהן לינקים מראפיד. תודה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-