עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ורום ווארז בחו"ל הצליח להכין דיסק של מערכת הפעלה Windows Xp 64bit ב10 מגה ולאחר חילוץ 3.7 ג'יגה Description: The DVD contains 6 x64 versions of windows, which can be installed by either booting to the DVD or starting the installations from within another x64 installation of Windows. It also will create standalone ISOs of any included version of Windows. File size: Compressed=10 MB Un-compressed=3.7 GB מדהים!!! נבדק ע"י ואכן זה אמיתי ונכון קישור להורדה אני לא אביא כי זה ווארז.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המסך שלי בעבודה הוא 19 אינץ' עם רזולוציה של 1024*1280 ואני מתחברת למחשב בעבודה הרבה פעמים מהמחשב בבית אם אני אקנה מסך 20 אינץ' לבית עם רזולוציה של 1200*1600, לא תהיה לי בעיה להתחבר למחשב בעבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cryptonite,

שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by EAD,

היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש Sonata III 500מאתר TMS לפני שבועיים ויש לי מספר תקלות 1. לא שומעים כלום. כאשר ניסיתי לשמוע אפילו את קובץ המוסיקה את מובנה ב Win קיבלתי הודעה שהתקן הקול לא קיים או בשימוש. האם לא התקינו לי כרטיס קול? או שיש בעיה אחרת עם המחשב. 2. אני מנסה לראות ב win media אבל מתקבלת הודעה שאומרת "מפענח DVD תואם אינו מותקן. אני לא מבין מה משמעות ההודעה ומה אני אמור להתקין עכשיו. :s05:

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ]. והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים. אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים: -------------------------- - גודל: 5/7 - תוכן: Some Name שרות תיקוני מחשבים תיקוני מחשבים שדדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by נדב15,

שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום לכולם, *למרות שהפורום הוא לחומרה בלבד, לא מצאתי שום פורום מתאים אחר כדי לפתוח בו את השאלה שלי ואני מקווה שתבינו אותי ותנסו לעזור.. לפני מספר ימים התקנתי תוכנה בשם MATLAB שאני צריך ללימודים שלי.. לאחר אותה התקנה שמתי לב שהמחשב שלי מתנהג לא במיטבו ולוקח לו שנים לעשות כל פעולה, במיוחד כאשר הווינדוס עולה - המחשב נעול (ממש נעול) למספר דקות עד שהוא יוצא מהשוק שלו ואפשר להמשיך לעבוד איתו.. בנעול הכוונה שלי שאי אפשר לעשות כלום. פשוט כלום. לא משנה מה עושים ועל מה לוחצים או מנסים להפעיל - זה פשוט לא קורה. להכנס להוספה או הסרה של תוכנית לקח לו משהו כמו 6 דקות ואני לא מגזים. באמת 6 דקות.. שמתי לב שה MATLAB מעלה את עצמה בכל פעם שאני מעלה את המחשב ואז מתחילה לשאוב זכרון .. מתחילה …

9. יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי מצלמת אינטרנט כזאת : http://www.comjetplus.co.il/ProductDetails.aspx?pid=499 רק שיש עלייה מדבקה שכתוב ICE DIGITAL והמקום היחידי שמצאתי את המצלמה שלי אם הכיתוב ICE DIGITAL זה באיזה אתר סיני ששם אפשר רק לקנות אותה ואין דרייברים להורדה אז מישו יודע את הדגם שלה ?? (ניסיתי מה שכתוב באתר למעלה אבל לא מצאתי) או שיש לו כזאת ויכול לעלות דריברים ?? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 9.3k צפיות
  12. אהלן. אני רוצה להפעיל את הנורטון גוסט דרך הדוס כדי שאני אוכל לעשות שחזור לדיסק שלי. איך אני עושה את זה? יש לי נורטון גוסט 2003 ואני לא מוצא שם את האפשרות, כי אי אפשר להפעיל דרך האופציות שלו שם כי אני נמצא ב c ואני רוצה לשחזר את c.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ran_e,

שלום, אני חדש כאן ואני לא יודע אם זה המקום המתאים להודעה הזו, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ועכשיו כשאני רוצה לראות סרטוני וידאו באתרי ספורט או יוטיוב וכו' הסרטון מתנגן לי אבל בצבעים וורד וירוק כזה, כאילו רואים את הקטע וידיאו צבעוני ולא ברור, כיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TMRider,

יש לי כונן נייד בנפח 250 ג'יגה של HITACHI שעבד מצויין עד שלפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב אחר ומאז הוא לא עובד לי במחשב שעליו אני עובד, ואני חייב לעשות גיבויים(!). המחשב דרך אגב לא מחובר לאינטרנט והכונן עבד עליו עד אותו מקרה. כל פעם שאני מפעיל את הכונן המחשב מראה לי אותו ב'מחשב שלי', אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עולה ההודעה: " cl.bat נתקל בבעיה ולכן עליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות [ההודעה הרגילה]... שלח דו"ח שגיאות/אל תשלח" :s05:. אני מניח שהבעיה קשורה ל- cl.bat הזה, רק שאין לי מושג מה זה. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהגדרות חומרה המחשב מזהה את הכונן כ- HDT722525DLAT80 USB Device. אני ממש חייב לסדר את זה ולגבות את העבודות שלי תודה מראש לכל העוזרים: TMRider

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Toxin II,

היי... לפני כמה דקות שוחחתי עם מישהו [חבר] במסנג'ר פתאום הוא שלח לי הודעה: http://****.checkapics.com כאשר בכוכביות הופיע שמי הפרטי [לדוגמא danlevi] שניה אחר כך המשתמש שלו התנתק... הוא התחבר מחדש, שאלתי אותו מה קרה והוא אמר שהמסנג'ר פשוט התנתק לו...שאלתי אותו מה פשר ההודעה שהוא שלח לי והוא טען שהוא בכלל לא שלח שום הודעה... הקיצורו, תהיתי אם מישהו יודע על ווירוס שקשור לאתר? האם יש סיכוי שנדבקת בוירוס י כי נכנסתי לזה? נכנסתי לזה בתום לב...

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by gif,

היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן C אני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם... הכוננים שמופיעים לי הם: B(אין לי כונן כזה בכלל...) A(יש לי אותו...דיסקטים...) E(הכונן דיסקים שלי....) אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. רכשתי לא מזמן כרטיס מקצועי לעבודה עם קידוד וידאו. אני התחלתי לעבוד איתו על המחשב שלי ואשמח לקבל דעות מבעלי ניסיון שיודעים איך עובדים עם כרטיס מקצועי או חצי מקצועי שכן הכרטיס הזה הוא כמו מיני מחשב.כל תגובה שלו היא דיי כבדה.אני הגדרתי אותו לעבודה עם התוכנה של פינקל (אחרי הרבה הגדרות בתוכנות שלו) וצפיתי לקידוד מהיר והיה לי מוזר שלא היה הרבה הבדל בביצועים של המחשב עם הכרטיס ובלי הכרטיס (בהתחשב שיש לי מעבד אופטרון דואלי ). אשמח לעצות .אולי אני לא יודע עדיין איך לעבוד איתו.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  19. כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by orninyo,

איפה נמצאות הקוקיס בפיירפוקס? (אני מתכוון התקיה עצמה , לא הקוקי מנגר המובנה של הדפדפן) שמעתי שזה בקובץ coockies.txt אבל הוא קיים ואין בו כלום חוץ מ: # This is a generated file! Do not edit.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by yossi_gr,

היי שלום מה קורה? יש לי שאלה כללית שבטוח מישהו יודע מה התושבה או שיוכלו להפנות אותי כמו שכולם מכירים אפשר להתקשר מה skype לכל טלפון בארץ וזה ממש מגניב אבל אם אני רוצה להתקשר מטלפון קווי רגיל של בזק לskype האם זה אפשרי? או שאני חייב לקנות מכשיר מתאם?

22. Started by Shmeel,

שבת שלום, פיירפוקס הוא דפדפן שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה לאחרונה הוא החליט לעשות לי קטעים מעצבנים. כל פעם שאני ניכנס לאתר שבו יש הרשמה, למשל פורומים, פייסבוק וכל מיני כאלה אז הוא לא זוכר אותי כמשתמש וכל פעם אני צריך להכניס סיסמא ומשתמש, והוא זוכר אותה, כאילו רק לעשות כניסה (מקווה שהבנתם). עכשיו אם למשל אני ניכנס כבר לאתר ויוצא ושוב ניכנס אז הוא זוכר אותי, אבל אם אני לא משתמש בדפדפן משהו כמו 10 דקות הוא שוב שוכח אותי כמשתמש ולא מכניס אותי:\ מקווה שהבנתם.. בכל מיקרה, בדקתי הגדרות דפדפן, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ולא יודע לא עוזר כלום. והקטע הוא שלא שניתי כלום! בכל מיקרה, אולי זה משהו בהגדרות הכלליות של האינטרנט? מקווה שתעזרו פה כי זה בעסה... תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by meir549,

שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation

24. Started by xxx1313,

אני צריך עזרה אתמול עשיתי ניקוי לכונן שלי ועכשיו אני לא מצליח לראות באתר את הסירטונים מה אני עושה?

25. Started by Rammler1983,

שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים