תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה. אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא האמנתי אבל יש פתרון
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה לDEFRAG לכוננים קשיחים. איזו תוכנה ממליצים לי ולמה? איזו תוכנה יותר טובה??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שעולהן CD Boot שנראה כמו חלונות...ובתוך חלון אני יכול לעשות עתקה קבצים ושינויי קבצים לימחוק קבצים...לפרמט דיסק קשיח...להפוך FAT32 ל- NTFS וגם ההפך FAT32....לחלק מחיצות נפרדות ובלי ליפגוע בקבצים בלי מחיקה. התוכנה הזאת היא כלי חזק מאוד...איך קוראים לתוכנה הזאת? ובאיזה האתר נימצא התוכנה? מיכאל
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני מתקין ASSASSINE CREED ובסוף ההתקנה הוא מתקין DIRTX DX והוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין ביגלל DIRETX EROR.. מה אפשר לעשות? עריכה-מישחקים כגון COD4 וCRYSIS כן עובדים...
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו (עברית). היקנתי כמה דרייברים ללוח אם למשל כרטיס קול. כרטיס מסך. ונישאר אחרון שיש בעיה בחומרה דריייבר שנימצא בהתקנים בתוך חלונות XP. מחשב שלי --> קליק ימיני בעכבר -->מאפיינים-->חומרה --->מנהל התקנים.... יש סימן קריאה עיגול צהוב שכתוב: Intel® management egine interface ונסיתי להגיע לאתר של אינטל ומצאתי דרייבר כזה בגירסה 2 והיפעלתי מחדש... והיקנתי אותו ולא עזר,עדין יש לי סימן קריאה צהוב. הורדתי גירסה 3 וזה לא נותן להתקין כי לא מתאים לשפה חלונות XP. חשבתי שאולי כרטיס מסך שיש לי הוא Asus Ati - x1950 היסרתי דרייברים כרטיס מסך וזה לא עזר עדין רואים עיגול צהוב סימן קריאה. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... פשוט יש בעיה בחלונות XP בזמן עבו…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום מידי פעם כל היישומים נתקעים לי, למעשה הם "קופאים" כשאני מקליק על היישום הוא לא מגיב. לאחר דקה זה משתחרר. יש לציין כי המחשב עצמו לא תקוע, אני יכול להקליק על התחל ואף לפתוח יישום אחר, אך כשהו יפתח גם הוא יהיה תקוע. אין בעיית של חום במחשב. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי תיקיית שיתוף במסנג'ר פעם ראשונה מייד לאחר מכן הופייע לי מסך כחול עם ההודעה הנ"ל כשאני מדליק את המסנג'ר , לאחר בערך 5 דקות אני מקבל שוב את המסך הכחול חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי משהו מדויק למה שקרה לי תודה מראש לכל העוזרים תמיר. יש לי ווינדווס XP SP3 אנטי וירוס של AVG
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חברה הבעיה שלי היא כזו התקנתי מדיסק של חבר (מקורי!) את אופיס 2007 אחרי קצת ניסיון הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי ואני רוצה לגירא הישנה והטובה שלי של 2003 להסיר - לא מצליח בשום צורה שהיא! אני עם ויסטה ניסיתי דרך ה-add or remove programs וזה נותן לי הודעה שגיעה כזו: setup could not find any available products to install. please contact yhour system administrator. ניסיתי להתקין מחדש את הויסטה זה נתן גם הודעה שגיעה ש"חסר קובץ" ולהתקין מחדש מהדיסק (בדיוק מה שעשיתי) או דרך האתר ממנו הורדתי את התוכנה (ככה זה היה רשום... רשמתי הכל..). לא מצליח להסיר את זה בשום צורה שהיא.. לבוא ולמחוק ידני אני ממש לא רוצה אני רוצה להעיף את התוכנה מהטומטמת הזו מהמחשב שלי לגמרי.... חשוב לציין לגבי הש…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
זה הבעיה ניסיתי להפעיל כמה תוכנות כמו : CCLEANER REMOVE ITPROשאמורה להיות קשורה לקובץ הזה מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום אני לומד גרפירה ומולטימדיה אני בונה מחשב שיהיה לי לעבודה בבית אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך אני צריך לעבודה כזו מכיוון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש לכל הגרפיקיים: איזה כרטיס יש לכם רגיל או מקצועי מה מספיק ומה משפר ביצועים?. התוכנות שאיתם אני עובד: פוטושוט, פרי-הנד, אילוזטרייטר, פרימייר, פלאש, אין-דיזיין.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-