תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למקרה שלא שמתם לב (ואם אתם חוסמים פרסומות - לכו לעזאזל), הפרסומת של IBM בצד זה בעצם משחק טטריס - אפשר לשחק עם הפרסומת... רק מה, משום מה כשאני לוחץ על חץ-למעלה (מה שאמור לסובב את הקוביה) הקוביה מסתחררת ללא הפסקה. חשבתי שזאת בעיה בקובץ עצמו, אבל הבנתי שאצל אנשים אחרים זה דווקא בסדר. יש לי פלאש 9, הדפדפן כמובן לא רלוונטי אבל ליתר ביטחון ניסיתי גם FF וגם IE. איך זה אצלכם? איזה פלאש מותקן לכם?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אם אני בוחר באפשרות msc ומחבר את הנגן למחשב הוא ישר קולט אותו.. אבל אם אני עושה על המצב של החיבור דרך המדיה פלייר (שזה מה שאני רוצה) אז הוא אומר לי שנמצא חומרה חדשה הוא מתקין אותה ואז בסוף כותב שאירעה שגיאה במהלך ההתקנה וייתכן שהרכיב לא יועפל כראוי. בפועל הוא באמת לא קולט אותו במצב הזה. אני נכנס למנהל התקנים אני רואה מין סימן שאלה צהוב ליד ההתקן של הנגן אני עושה עדכון התקן הוא מנסה להתקין ובסוף והוא לא מוצא כלום. אם אני נכנס למאפיינים אז במצב התקן כתוב לי: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה. (נכנסתי לפתרון בעיות ולא כתוב שם שם דבר מועיל..) מה אני יכול לעשות??? יש לציין שהיום בבוקר זה עבד לי בלי שום בעיה.. ניסתי …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם האנטי וירוס Avira AntiVir Premium עדיף מKaspersky או NOD32... תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לדוגמא אני עוצר קטע מוידאו כל שהו, אז אני רוצה שהתוכנה תצלם את הקטע מהוידאו במסך כמו PrtSCR רק שהתוכנה תוכל לצלם קטעי וידאו עצורים..תודה מראש=]
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
FRAPS מפסיקה להקליט אחרי כמה שניות, איך אפשר להגדיר לה שלא תפסיק להקליט עד מתי שאני רוצה? והאם יש תוכנה נוספת להקלטה במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי כמה תמונות שאני רוצה להפוך לסוג של מצגת. אני רוצה לחבר אותם כדי שיזוזו (בסגנון מצגת) ולהוסיף שיר. הכל כבר מוכן, חוץ מהקטע של... לחבר את כל העסק הזה. ניסיתי לעשות משהו עם ווירטואל דאב, אין אופציה לתמונות, משהו עם פוטושופ, אפילו הורדתי איזה תוכנה לא ברורה שמצאתי במדריך לא ברור לעריכת ווידאו, פה באתר. גם עם הפאוור פוינט ניסיתי משהו, אבל התוכנה הזאת כל כך... מסובכת. היא עשתה לי חשק להרביץ למחשב.. חחח הערה: הכי חשוב שזה ייצא בפורמט AVI או משהו שיהיה אפשר להעלות ליוטוב. מי שסקרן.. זה הפתעה שאני מכין לחברה שלי.. יש מישהו/משהו שיכול לעזור לי? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הווינדוס כל הזמן מציק לי לגבי דרייבר להתקן הזה ובכלל אין לי מושג מזה... יש לי רק שני כרטיסים במחשב, כרטיס מסך וכרטיס קול AUDIGY 2, את הכרטיס קול התקנתי מדרייבר שהורדתי מהאתר של CREATIVE... את הדרייברים של הלוח הורדתי מהאתר של DFI, ובכל זאת זה לא מתקין לי את זה... למישהו יש מושג מזה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיה בסרטוני YOUTUBE שאני פותח סרטון אז זה מריץ 2 שניות ונעצר ואז צריך להזיז את המד של הזמן ושוב זה חוזר! אני משתמש בFIREFOX אבל גם שאני פותח(יש לי תוסף לFIREFOX שאני יכול לפתוח בטאב של IE) בIE אז יש את הבעיה למישהו יש פתרון?! אני משתגע!! תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ידנית לא שהוא יעדכן לי לבד יש לי גירסא 3.0 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי קניתם מחשב חדש או פירמטתם את הישן והתקנתם וינדוז - מה התוכנות חובה שלכם שתתקינו באופן מיידי?
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר. הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. הצלחתי להגיע למצב שבו שאני רושם בתא בקובץ מסויים ='[ניסיון 1.xlsm]מה'!$C$10 ואז הוא רושם לי כמה שווה התא בקובץ השני הבעיה שאני שומר את הקובץ הזה כל פעם בשם הלקוח ואז הוא כבר רושם לי שגיאה. יש דרך לעשות שקוד ישתנה בהתאם לשינוי שם הקובץ? אשמח לרעיונות ולעזרה . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי סרטון וידיאו שאני רוצה לערוך, אני רוצה להוסיף לו שני דברים: 1. לעקוב אחרי משהו עם עיגול (כמו שעושים בחדשות שעוקבים אחרי פרצוף עם עיגול אדום, ולכל מקום שהראש זז גם העיגול זז) 2. להוסיף בלון טקסט יש לי את adobe premiere, אבל אני לא ידוע אם זה אפשרי שם... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-