תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי סריקה בדפסת צילום דף ציור. ופתחתי בפוטושופ תמונה שעשיתי סריקה. ורואים בתמונה ציור קווים אפורים חלשים. איך עושים בפוטושופ לכוון בהירות צבע חזק בשחור רק קווים ציורים. אני רוצה שקווים אפורים חלשים שיהיו קווים שחורים. ובלי לשנות כתב ציור את הקווים... בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה שהיא צבועה בצבע. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה מצבע לבן לצבע חום מבלי לפגוע בצורה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו משתשת כאן בתוכנות לגיבוי: Second Copy או AISbackup? או SyncBack? אשמח לחוות דעת עבור גיבוי מידע מכמה מחשבים ברשת המשרד הביתי לצורך גיבויים קבועים. וממי שמשתמש איך התוכונות מבחינת שימוש שלהן במשאבים (זיכרון וכו') של המחשב. אם הן לא מעמיסות יותר מידי על המחשב. ואם יש המלצות אחרות אשמח לקבל קישור לדף בית התוכנה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והשתמשתי בXP בלי SP ועכשיו שאני מנסה להתקין SP2הוא אומר לי שהSERIAL לא אמיתי אבל אני זוכר שפעם פתרתי את זה איכשהו אבל אני לא זוכר בבקשה תעזרו לי להתקין SP2 על המחשב שלי ..
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי! אני טכנאי מחשבים,והחלטתי לבנות ווינדוס (מבוסס על מקורי כמובן (יענו מבקש סיריאל ועושה אקטיבציה)) ולעשות לו כמה שינויים כדי לחסוך לעצמי זמן בהתקנות... אני משתמש ב nLite מצאתי איך לשלב עדכונים ודריברים אבל אני לא מצליח לשלב תוכנות צד-שלישי(נרו אדובי וכו') למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? חשבתי על לעשות MSI מכל התוכנות אבל אז אני צריך לבנות סקריפט שיריץ אותו... וזה דיי מסורבל ומעצבן... למישהו יש ניסיון עם התוכנה והוא יכול לאמר לי איך לשלב תוכנות בהתקנת הווינדוס?? תודה.. NIKILLER
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי שני רישיונות לתוכנה 11 Acronis True Image Home עוד לפני הרכישה הייתה לי התכתבות עם אחד התומכים שלהם, מתוך מגמה לברר האם התוכנה הזו לא מסובכת מדי לשימוש. לצורך זה ביקשתי שיסביר לי כיצד ניתן ליצור דיסק שחזור, שבכל מקרה של בעיה קריטית במחשב (שבעטיה יהיה צורך לבצע פרמוט והתקנה מחודשת של חלונות), אוכל לחזור לנקודת השחזור התקינה האחרונה, וכל זאת מבלי צורך להתקין מחדש את כל התוכנות, נגנים, מקודדים ופילטרים. וכך הוא ענה לי: 1) Creation of Acronis bootable disc is very simple: - Launch Acronis True Image 11 Home - Insert blank formatted CD/DVD disc - Click Tools -> Create Bootable Rescue Media -> Next - Make sure that boxes are marked on Acronis T…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, האתר מיועד לאבא שלי, שהוא צלם. והנה כמה תמונות. http://img26.picoodle.com/data/img26/3/8/31/f_VWsitem_177264b.jpg במקום שישנה התמונה האדומה הגדולה יהיה פלאש של תמונות מתחלפות. ***עריכה: זה הוא עמוד הבית, לכן מכיל מעט מאוד פרטים. עמודים אחרים יהיו עמוסים יותר במעט , אך על אותו בסיס רעיוני של קו חלק ונקי.***
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD LG דואל-לייר(איך אומרים באנגלית,לא יודע משהו כזה) בדגם : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B יש לי דיסקטים Double layer 240Min/8.5GB DVD+R DL מהירות 8X הבעיה אני לא מצליח בנרו גירסה 6.6.0.15 ליצרוב כרגיל קבצים חשובים בדיסק 8.5GB? בתוכנה נרו כתוב לי שתומך דואל-לייר... חיפשתי בפורום אמרו שם שצריך ליצרוב דרך כיווץ ב- ISO...זה לא מצא חן בעיניי.נסיתי בזה. אני רוצה ליצרוב קבצים כמו שעושים כרגיל 700MB.. למה אני לא יכול ליצרוב קבצים כרגיל 8.5GB איך פותרים איך הבעיה הצריבה נכונה? או האם עלי לקנות צורב DVD חדש שתומך בצריבה 8.5GB כצריבה רגילה קבצים? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה הורדתי היום סקייפ , לחצתי על ההתקנה וזה רשם לי את השגיאה הזאת . מישהו יודע איך לסדר את זה ?.. תודה מראש . http://img79.imageshack.us/my.php?image=74243881jp3.png
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, בכניסה אל מנהל ההתקנים, גיליתי צלמית עם סימן קריאה על הדרייבר של כרטיס הרשת, שמשום מה כנראה מותקן אצלי פעמיים, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. ניסיתי לבצע עדכון לדרייבר, אך קיבלתי הודעה בנוסח: תוכנת מנהל ההתקן הטובה ביותר עבור ההתקן שלך כבר מותקנת. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם לנסות להסיר את אחד מהם? האם להסיר את שניהם ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת? אגב, האם יתכן שזו הבעיה שגורמת אצלי לריסטרטים, או שאין שום קשר? הערה: מקווה שפרסמתי את ההודעה בפורום המתאים תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי אתמול ונאבד לי הדיסק עם הדרייבר של הסאונד, הדרייבר נקרא SoundMax ואני לא יודע איזה בדיוק להוריד למחשב שלי: (CPU) 1-Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2194MHz, 0KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 422/2048MB (20.61%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 8500 GT, (Display) 1024x768/32bit/72Hz Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 21h 2m, (uptime) 32m 48s .:. (HDDs) 210GB/372GB(56.4%) free (Ethernet) #1 (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport (100Mb/s) 52.35MB In, 3.39MB Out) תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום לאחר פרמוט התקנתי את הדרייבר של המסך לאחר שמתקינים אותו נשאלת השאלה אם המסך תומך HD ובטעווווות... ( ) סימנתי כן עכשיו כשהדרייבר מותקן המסך שלי על 640*480 * 4צבעים חח ואפשר לשנות אבל כשלוחצים APPLY הם פשוט חוזרים לנתונים הנל... אז ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש ועכשיו אין שאלה אם זה HD , המסך פשוט נהיה איכסה כמו מקודם אז מה אני יכול לעשותתתת (אם הדרייבר לא מותקן אז נגיד בFIREFOX המסך זז ממש לאט למטה ולמעלה)
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מי מתעסק איתה באופן קבוע ויכול להאיר את עיניי? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק או יישום MS DOS אני מקבל את ההודעה הזאת http://img110.imageshack.us/img110/645/29036380bl1.jpg מי שעוזר לי עושה מצווה!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נגן וידאו למחשב בשם GOM הוא אחלה נגן אבל יש לי בעיה אחת איתו והוא כיוון הכתוביות בעיברית לדוגמא אמור להיות ככה שלומי הלך לגן זה מראה לי תתרגום משמאל לימין וזה מעצבן ניסתי להחליף פונטים בתוכנה לא עוזר אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-