עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תסתכלו מה קרה לי בעקבות בשימוש בספק ג'נרי... ראו הוזהרתם.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by Omerole,

זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  3. אני מקווה שזו לא שאלה דבילית אבל לאחר פירסום בbetanews בחדשות שלהם על תוכנת VOIP חדשה {שבמקרה :-\ באה עם 1 דולר בחינם לשיחות רגילות IPTV וכו } החלטתי לנסות אותה ובאמת הצלחתי להתקשר לסלולארי שלי וגם לבית אבל אני לא שמעתי שום דיבורים אלה רק צליל חיבור ולאחר מספר שניות ניתוק : בבקשה מישהו יכול לנסות אולי הבעיה רק אצלי . אגב אם היא עובדת באמת { ולא חרטה כי אין שום דבר בחינם } זה הולך לחסוך והמון נוסחה פשוטה __פרסומות חסרות תועלת =שיחות IPTV וכו האומנם ? הנה הפרסום http://www.betanews.com/article/Lycos_Launches_VoIP_MP3_Offering/1143478544 הנה דף הבית http://www.globe7.com/ הקידומת לפלאפון בארץ {לכול פלאפון היא 9725 אחרי 5 צריך להניח את הספרה של המפעיל שלכם אורנגד…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by gabi771,

איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  5. היי לכולם אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן לוח האם: ntel avalon d915gav הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ והתקנתי לו XP HOME (ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת) כאשר התחלתי להתקין את הדרייברים שהורדתי מעמוד ההורדות של אינטל, ניתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים (דרייבר ה- LAN). זהו עמוד ההורדות של סדרת הלוחות (לא מצאתי עמוד ללוח הספציפי) http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=Intel%C2%AE+915+Express+Chipset+Family+Boards&ProductProduct=Intel%C2%AE+Desktop+Board+D915GAV הדרייבר שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנת טלפוניה (משהו כמו סקייפ) לרשת שלי, עדיף עם תמיכה בwebcam תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  7. יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by ponifont,

הדפסה בעברית של גופנים מגודל 12 ומטה יוצאת הפוכה למשל: במקום שלום יוצא םולש בגופנים 14 16 יצא בסדר. ההדפסה מתבצעת למשל מ-word 2003 מותקן ב-windows 7 על מדפסת lexmark 2600 יש לי הרגשה שקודם הכל היה בסדר האם יתכן שמשהו קרה לגופנים ? אין ניתן לתקן זאת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by avishayk,

שלום אני מחפש "בנרות"!!! תוכנה להדפסה על מדבקות (דפים יעודיים) אני לא מעוניין להשתמש ב- WORD או כל אמצעי אופיס או מאקרומדייה אני בטוח שיש תוכנות קטנות (רצוי חופשיות) ייעודייות לכך. אשמח לקבל תגובה Avish.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by hagai-,

למישהו יש מושג היכן?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  12. הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by malikl,

שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by StrayGator,

וינאמפ, פובאר, WMP... זה קורה בכולם. ואם יש פלייליסט, הוא מנגן חלקיק שניה מכל טראק עד שהוא מגיע לאחרון. קורה לי גם בנגינת קבצים וגם ב-CD. העניין הוא שזה לא קורה תמיד. כשאף תוכנית לא רצה, הנגינה נמשכת כרגיל. רגע אחרי שפתחתי תכנית - ולא משנה אם זה פוטושופ, דפדפן או שולה המוקשים - הנגן קופץ לסוף הפלייליסט. כרטיס קול Realtek ALC892. יש גם AMD HD Audio Device של כרטיס המסך, למרות שאני לא מאמין שזה קשור. מערכת הפעלה Win7 Home Premium 64. מערכת i5 עם 8GB זכרון (~6 מתוכם פנוים), הבעיה היא לא חוסר משאבים. מה רץ ברקע: Steam Daemon Tools ASrock Xfast LAN / cfoSpeed Intel RST Babylon ועוד תוכנית פיצית שמאפשרת לכבות את הפאד X360. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by Pc_Ghost,

אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by ychig,

כשאני מנסה לתרגם או לשנות את ההגדרות אני מקבל את ההודעה : Error: NOT_FOUND.. ניסיתי את הגרסא האחרונה שיצאה, אבל אי אפשר להוסיף בה מנועי חיפוש .. כמה אופציות חסרות בתפריט..

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by LOL,

אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  20. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by matityahoo,

יש לי פרימייר שעושה בעיות אני מכניס לה mpeg הכל נראה טוב אבל כשאני משנה מהירות אני מקבל קפיצות כשאני מכניס avi התוכנה מזהה אותו (אפילו רואים אותו במסך תצוגה הקטן ) אך כשאני מעביר אותו לtimeline הוא נהיה שחור ולא רואים כלום ב מוניטור עם מישהו יודע משהו ?? אולי בהגדרות של התוכנה?? (נכון שאלתי קודם לגבי הורדה של התוכנה התכוונתי בצורה חוקית זה היה נראה לי פתרון פשוט להתקין גרסה אחרת)

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by אנדי,

ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by eliil1,

לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  25. I have Radeon 7970 windows 7 x64bit. 12.11Beta .NET4 drivers You have version 11,6,602,108 installed IE 9 x32 & x64 Firefox 16.01 x64 For example when i am watching this THE RAVEN 1080 HD Using 240p Not Fullscreen software video rendering, software video decoding - Using 240p Fullscreen accelerated video rendering, software video decoding == Using 360p Not Fullscreen software video rendering, accelerated video rendering - Using 360p Fullscreen And Above 480p-720p-1080p accelerated video rendering, accelerated video rendering With Nvidia it was Accelerated video on normal-small size window & Full screen מה יכול להיות הבעיה ? לראות את מה שאני …

• 6 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים