תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
משהו קרה לדפדפן כרום לוקח זכרון לכל דף באינטרנט 700,000 K למה זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הוספתי כתוביות לסרט בעזרת VirtualDub-1_4c הכל סבבה אני רוצה להפוך אותו ל VCD בעזרת TMPGEnc הוא הופך לי את הסרט ל MPG אבל בלי פס קול מה אני צריך לעשות אולי יש תוכנה אחרת ????
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
למי שמשתמש בתוסף שכתבתי עבור הפורום (HWZONE FORUMS ASSISTANT), עשיתי קצת שינויים בתוסף, כמו העברת התפריט שהיה בתוך ההודעות, לתפריט ראשי למעלה בדפדפן וכעת ניתן לבצע שינויים (הסתרת התפריט, ביטול הצביעה של פוסטים, שינוי הצבעים), ע"י כתיבת hwzone במסך האפשרויות של about:config של הדפדפן (עד להוספה עתידית אולי של חלון אפשרויות). ניתן להוריד מפה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ את גרסא 0.6.0 שמכילה את השינויים (אל תדאגו, למי שמותקן 0.5.0, זה יחליף אותו לבד בעת ההתקנה). ניתן למצוא שם עדיין את גרסא הקודמת 0.5.0 למי שרוצה. שימו לב, כי זו גרסא "ניסיונית" (והרצתי אותה על firefox 1.5 בינתיים), אם כי ניסו אותה ב firefox 1.0.7 והיא עבדה גם כן. אשמח לתגובות ממכם, אם זה עובד ללא בעיות…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ל WIN7 הלוח זה MSI G31 P6NGM-FD http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1498&maincat_no=1#menu אני צריך את הדרייבר של ההתקן שמע HD אני חייב את זה בשביל להפעיל 5.1 ערוצי סאונד
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
יש לי המון קבצי swf, שאני צריך להמירם לקבצי ווידאו לאפליקציה כך שבתותר הסופי יהיו כקובץ mp4 עם סאונד. כרגע יש לי קבצי swf וmp3 מופרדים. ניסיתי לעשות חיפוש נוקב לגבי תוכנה שיכולה לקחת קובץ swf ולצרף לו קובץ mp3, כך שיהיו קובץ אחד, רק שראיתי תוכנות שעושות קובץ קובץ, ואני מחפש משהו יותר אוטומטי כי יש לי המון קבצים לעשות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לSMS שאפשר לשלוח לכל הרשתות ואל תגידו לי SMS4ALL בגלל שצריך סיסמה לשלוח לסלקום ורק משתמשי סלקום יכולים לקבל את השרות הזה ואני מאורנג אם יש משהו אחר שאתם מכירים אשמח לשמוע וגם מהיכן ניתן להוריד את זה? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמה דיגיטלית Fujifilm S5600 ואני רוצה לצלם סרטון ולהעלות אותו ל- youtube. אתמול צילמתי סרטון והוא תפס לי המון (סביבות ה- 100 מגה לפחות מדקה), וברצוני לשאול אתכם: האם יש איזושהי דרך לכווץ את הסרטון ככה שיגיע לגדלים נורמליים (כך שאוכל להעלות סרטון של 10 דקות למשל) וכך שהוא יתאים לאתר youtube? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום אני הישתמשתי בתוכנה Acronis True Image v11.0 לגיבויים מערכת הפעלה שלי. יצרתי מחיצה בגודל 4GB, ואח"כ לחצתי backup. בשלבים הבאים. היה 2 אופציות ליבחור בינהם: Exclude all hidden files and folders או exclude all system file and folders מהי האופצייה הדרך מהירה וחיסכונית ליבחור בינהם? אני לא יודע מה הבחירה טובה מאוד? האם אחד מיהם מכווצת קבצים וגם קבצי מוסתרים וגם תיקיות,מה עדיף ליבחור? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תוך שמירה על איכות מקסימלית, שלא כמו בצייר. tia!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוך רשת ארגונית סגורה בחברה שלי והOUTLOOK התחיל לעבוד לי פתאום נורא לאט חשבתי שזה בגלל עומס של מיילים כבדים , אבל לאחר שהעברתי הכל לPST וגם מחקתי קבצים מהtemporery עדיין זה עובד לי לאט. אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או מה אני יכול לנסות בשביל לפתור את העניין אני אשמח ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ARCHIVE של RAR שיש לו ססמה, אני צריך תוכנה או דרך מסויימת למצוא את הססמה הזאת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הכוונה שלי בקבצים "בלתי נראים" היא שגם אם אני עושה "הצג קבצים מוסתרים" עדיין לא רואים אותם,ואני ארחיב את ההסבר שלי. שאני משתמש בקבצי mp3 אני מגלה פתאום שאם מסתכלים על התקייה המסוימת רואים תמונה "תצוגה מקדימה " בעצם של התקייה. לדוג' : עכשיו שאני נכנס לאותה תקייה ומנסה לאתר את התמונה הזאת כדי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ,כלומר לא רק שלא יראו אותה בתצוגה מקדימה אלא בכלל למחוק אותה ,אני פשוט לא מוצא אותה למרות שאני מכוון את ההגדרות להצג קבצים מוסתרים . אבל במקרה גיליתי שכשאני נכנס לnero אני רואה משם את הקבצים האלה ויכול להסיר אותם,אבל אז זה לדפדף תקייה תקייה ולהתחיל לחפש כאלה ולהסיר אותם אין לי כוח. אז ניסיתי להיות יותר יצירתי,הפעלתי search עם השם שתמיד נוצר לתמונות האלה (…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי. מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. עם ICQ הבעיה היא כזאת - לאחר שהסרתי את system mechanic, הופתעתי לגלות שכאשר אני מתחבר לICQ, כל המשתמשים נראים לי offline וגם אני נראה להם offline למרות שאצלי אני רואה שאני online ואני אף יכול לדבר עם משתמשים אחרים. 2. עם ה messenger הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שיחת voice/video . אני יכול לשמוע ולראות את מי שאני מדבר איתו, אבל הוא לא יכול לראות/לשמוע אותי למרות שיש לי מיקרופון ומצלמה פועלים. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת צפייה בוידאו שניתן לשלוט בה על מהירות הנגינה תודה עריכה: מצאתי לבד (VLC) אפשר לנעול וסליחה על הצעירות...
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן קרה לכם פעם שהייתם צריכים לשחזר נתונים מCD/DVD? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון לסינכרון מיידי של יומן פגישות בין מכשיר פלאפון Nokia N97 לבין המחשב במשרד. הסנכרון אמור להתבצע מכל מקום בארץ בחיבור הטלפון לאינטרנט WiFi. סנכרון בין המחשב לטלפון כאשר אני ליד המחשב לא מספיק טוב, המזכירה שיושבת על המחשב עלולה לקבוע פגישה בשעה דומה לפגישות שקבעתי. הרבה תודה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-