עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by parker8,

צרבתי על דיסק את סרט+כתובית, זה עובד מצוין ב-DVD. (ה-DVD כמובן קורא DIVX). הבעיה היא שהכתוביות מופיעות קצת קטן... האם יש אפשרות לשנות את גודלן בעזרת תוכנה? אני מתכוון שאני אפתח את קובץ הכתובית במחשב, אקבע את הגודל המתאים, ואשמור את זה כקובץ כתובית.... יש תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by LOL,

אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by benzi1990,

שלום לכולם יש לי בבית מכשיר DVD מקליט, חיברתי אליו מכשיר וידאו כדי להעביר ל DVD כמה קלטות של סרטים ביתיים. הבעיה היא שאני רוצה לשכפל את אותו דיסק בעזרת הצורב DVD במחשב, והמחשב לא קורא אותו. ברגע שאני מכניס אותו למחשב המחשב פשוט נהיה ממש איטי ולא קורה כלום. הדיסק עצמו תקין, נראה לי, מכיון שכשאני מכניס אותו למכשיר DVD הוא קורא אותו ומנגן את הסרט.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by guyyug,

בדקתי את המחשב עם SANDRA והתוצאות הראו שהביוס שלי בגרסה שונה מאשר היא מופיעה באיתחול מי צודק?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by dor123,

כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו מכל אתר, הוא מוריד רק עם חיבור אחד (כלומר מוריד רגיל ללא האצה כלל, לא שונה מהורדה ע"י הדפדפן). כאשר שדרגתי את DAP לגרסה הנוכחית, הבעייה נפתרה, אולם חזרה לאחר כמה דקות. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. אני מנסה להוריד עם DAP את Dr-web Cure It מהאתר הישראלי למחשב של אמי, כיוון שבהורדה ללא האצה הוא מוריד בערך באותה המהירות כמו של מודם חיוג (התשתית היא של בזק, 2.5 מגה, והמודם הוא ללא נתב, בחיבור עם חייגן, כולם תקינים), ובאתר הרשמי, דורשים ממני למלא פרטים אישיים על מנת להוריד את Dr-web Cure It. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by orninyo,

האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

היי ברשותי כרטיס PVR-150 ואני מעוניין להעביר קלטות וידאו שיש לי בבית לוידאו למען ישמרו מספר שנים קדימה... יש לכם המלצה לתוכנה שיהיה נוח לעשות זאת בעזרתה?? לא קריטי ממש לערוך אבל חשוב לי אם יש אפשרות של תוכנה שתדע לעצור הקלטה כשנגמרת הקלטת זה יהיה נחמד שאני לא אמתין סתם ליד כל קלטת....

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום אני מבצע ניקיון במחשב,השתמשתי כבר בCC,וגם בADVANCED SYSTEM CARE. זה אומנם פינה לי מקום מהמחשב השימוש בשתי תוכנות אלו,אך אני עדיין מרגיש שהמחשב עולה לאט ולפעמים פועל קצת לאט איזו תוכנות ניקוי יגמרו למחשב לעלות מהר ובאופן כללי לפעול יותר מהר? תודה

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by Armageddon26,

הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by nim901,

אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. Started by CyberSpider,

אני מחפש תוכנה/ סקריפטים בשביל להרים שרת - טראקר ביטורנט. משהו שיעבוד לי על לינוקס (Mandrake+PHP). רצוי חינמי, אבל פתרונות מסחריים יילקחו בחשבון. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  15. שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים) צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Qtec,

אני מחפש אותו כבר כמה שבועות ... ניסיתי דרייברים בשביל WIN2K ואפילו של NT4.0 ו WIN9X וזה לא עובד. הכרטיס מצויד בצ'יפ של TRIDENT בשם "4D WAVE DX" עוד מידע - הכרטיס מכונה גם "PCI 238" Aztech PCI64 - Q3D BP הנה תמונה הכרטיס הוא ישן כפי שאתם יכולים להיווכח, כנראה שיוצר בסביבות 1998 (יושב במחשבpII ( תודה לעוזרים. *עריכה Driver

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום. קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש: 3800X2, 7800GT, ג'יגה ראם, DFI INFINITY, 80GB. השתמשתי בו והוא היה מהיר וטוב כמו שציפיתי, אבל שבוע אחרי הייתה הפסקת חשמל, שגרמה לכמה בעיות (הוינדוס לא עלה ועוד). ועכשיו הוינדוס עובד בסדר, רק שהכל מתבצע יותר לאט- לוקח להוינדוס לעלות לאט, לפעמים כשאני מפעיל כמה תוכנות (הסרת ספייוורים, ווינאמפ, אינטרנט ועוד משהו למשל) אז זה גם נעשה איטי, ולוקח לו זמן לפתוח כל דבר. ואפילו במשחקים- למשל את DOW הוא מריץ לי לפעמים רק על 30FPS (!), ו- BF2 ממש מכביד על המחשב (וזה רק הדמו ) וזה ממש מבאס כי זה מחשב יקר וציפיתי שהוא יטוס לי לעומת המחשב המעפן הקודם שלי!! ועכשיו אין כמעט הבדל.. אז רציתי לדעת אם יש איזה מצב שחלק מהחומרה ניזוקה מההפסקת חשמל? אול…

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by SUBX2,

במחשב שלי היתה מותקנת מערכת חלונות WINDOWS 98 לא מזמן החלפתי לWINDOWS XP ואני צריך תוכנה שתעבוד בWINDOWS הכרטיס שליח FLY 2000 ויש לי תוכנה טובה אך היה לתקופת ניסיון ואני לא מבין למה יצרני החברה לא מספקים תוכנה טובה גם לחלונות XP אז רציתי הצלצות או קישורים לתוכנות טובות או שמות מה שיש לך תודה..................

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  21. חבריה שלום עדכנתי את הדפדפן אקספלורר 9 ,וגם את כרום חסר לי בראש הכותרת של הדפדפן את הכפתורים של הסרגל שאוכל לבצע את הפעולות שהיו לי בעבר כמו שמירה , הדפסה, ועוד איך אני מתקין סרגל עם כל הכפתורים שיש לי צורך בברכה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  22. אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום לכולם, תראו אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מדריך טוב או תוכנה טובה להתחברות למחשב אחר. לצערי חפרתי ולא מצאתי משהו שימושי וטוב. אני צריך תוכנה בשביל להתחבר למחשב של אבא שלי לעזור לו בדברים פשוטים של התקנה וכאלה. יש איזשהי תוכנה שלא צריך להיות גאון מחשבים בשבילה ? הורדתי את ultravnc אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כל המדריכים שמצאתי אם לגרסאות ישנות ועל ווינדווס XP. לי ולמחשב השני יש WIN 7 ואני לא מצליח להתקין את זה כנראה כמו שצריך. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.