עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RONEN1N,

כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by afekchaos,

שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by DaniDin,

יש לי דיסק DVD ואני רוצה להפוך אותו לקובץ DIVX בגודל של 700 - 800 מגה, איזה תוכנה היום הכי קלה ומהירה, וכמובן טובה?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי avi ל wmv או ל divx כדי להקטין את הגודל שלהם תודה מראש עדיפות לתשובת במייל zvi@nayer.co.il

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by Asaff,

מישהו יכול להציע לי תוכנות לבדיקה של כל סוגי החומרה שיש במחשב כגון: זכרון, דיסק, כונן דיסקטים, כונן דיסקים וכו'? יש לי תוכנות שבודקות חלק מהדברים אבל אני חושב שאפשר למצוא דברים יותר טובים אז אם יש לכם משהו שלי אין אני אשמח לנסות אותו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  7. שלום. יש לי בעיה עם ARCHIVE של RAR שיש לו ססמה, אני צריך תוכנה או דרך מסויימת למצוא את הססמה הזאת. תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by D-M-X,

איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  9. לא צריך ליצור מצגות רק לצפות בהם כמו שצריך, שולחים לי המון המון מצגות ואין לי איך לפתוח אותם (אני לא מתכוון לשלם על אופיס, ואני משתדל להיות בן אדם חוקי שלא משתמש בצרובים..) אנא עזרו לי לחזור למוטב, לשמור על חוקיות ולא להגרר לWAREZ :'(

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by tomer_et,

יש לי בעיה יש קפיצות בסרטים. הסרט מתנגן בסדר - אבל כל איזה 2-3 דקות יש קפיצות בסרט - גם בתמונה וגם בסאונד. הקפיצות הם כמו קפיצות שיש בסרט כשמפעילים תוכנה כבדה בזמן שהסרט רץ. בהתחלה חשבתי שזה אולי משהו לא בסדר עם המחשב או שיש תוכנה שרצה ברקע - אבל הבעיה הזאת קיימת לי גם שאין שום תוכנה ברקע ואיפו אין חיבור לרשת. ממש כלום חוץ מהסרט (בנגן MV2PLAYER). יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  11. זה לעסק קטן... 2 מחשבים לא יותר. הNAV PRO עולה יותר יקר והNorton Internet Security כולל NAV אבל לא PRO.. מה אתם ממצליצים?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by unknown,

ניסיתי להפעיל את WWII ONLINE(למי שמכיר) ועוד משחק אחר והוא הודיע לי בשתי הפעמים את ההודעה הבאה: the *.exe file is linked to missing export DDRAW.DLL:DirectDrawCreateEx. בדקתי אם הקבצים נמצאים, ומצאתי אותם, אז אני לא מבין מה הבעייה! הערה: רשמתי * כי הוא הודיע את זה על כמה קבצים.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Jenia24,

איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by LinkTree,

שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by The Ball,

האם להתקין נגיד איזה 2003a, או להתקין את הגרסא החדשה ביותר..? אני מחפש את הקלה ביותר... אופציות וכו' לא משנות לי. תודה

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  18. הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה

19. אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by udist,

מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  21. איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Versace,

כותרת. תודה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by generalA,

ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?

דיונים חדשים בפורומים