עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by url,

אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by liav25,

כשאני מנסה להגדיל את המדיה פלייר לחלון מלא (ממש מלא, אלט+אנטר או דאבל קליק על המסך וידאו) זה עושה לי מסך שחור עם התמונה שהייתה ברגע המעבר למסך מלא, ולפעמים גם תוקע את המדיה פלייר. אני משתמש במדיה פלייר 11, חלונות XP, ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש (גם עם הורדה של התקנה חדשה) ולא עבד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. שלום, יש לי חבר שמתעסק המון בעיצוב גרפי ובעל כישרון רב בתחום. הוא מעוניין להתחיל ללמוד ולהתמקצע בתחום אבל הוא לא יודע עדיין היכן ניתן ללמוד עיצוב גרפי בצורה מקצועית אשר תהיה שווה משהו היות ואין היום תואר אקדמי בעיצוב גרפי בארץ ותעודות הכשרה לא תמיד שוות משהו לבסוף בשוק. הוא נתקל במכללה הזו שמעניקה תעודה לאחר לימודים של שנה בעלות של כ12K , השאלה היא האם התעודה שלהם שווה משהו ? מישהו שמע עליהם ? והאם שווה בכלל ללמוד שם או במקום אחר שאתם ממליצים עליו ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  6. Started by saturn,

שלום רב היתי רוצה לשאול האם מישהו מכיר אתר שיש בו השוואות של נגני סרטים? או אולי מישהו יכול להגיד לי איזה נגן הכי טוב? (מבחינת איכות תמונה ביחס לכמות הזיכרון שהיא משתמשת בו ומידעת השימוש במעבד)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  7. שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  8. רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by shon,

אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  10. הנה הבעיה: זה מוזר, הכל מבולגן כזה, וככה אי אפשר לעבוד עם התוכנה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

סוף סוף !!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: NOD הוא האנטי וירוס בין ההכי טובים היום בשוק תוכנות הAnti-Virus הוכחה http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml ויש עוד המון אתרים אם רק תחפשו!! ועכשיו הם הוציאו בטא חדשה 2.5 שבו התוכנה תסרוק SPYWARE ברמה ממש טובה !! לעומת הגרסאות הקודמות עוד מידע על הבטא+הורדה http://www.nod32.com/download/downbeta.htm לפי דעתי NOD32 יותר טובה מKASPERSKY בדקתי בסריקה של אותו יום סריקה של KASPERSKY ושל NOD32 וNOD32 סרק הרבה יותר קבצים מאשר KASPERSKY NOD32 RuleZ

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  12. פריהאנד פוטושופ פייג' מייקר מחשהו שמע? יודע? מכיר? :-/ תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  13. מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  14. האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים? נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה? אני לא יודע איזה תוכנה נקרא... בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים? בתודה מראש מיכאל

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  15. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. יש לי קובץ וידאו באיכות טובה ואני רוצה לכווץ את הנפח שלו הכי שאפשר ושזה לא יוריד באיכות של הסרט. איזה קידוד או תוכנה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Xilver,

<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  17. מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  18. Started by NaNdoS,

מאתמול המסנג'ר שלי נשאר במסך של ההתחברות שכתוב "Singin in..." עם שני האנשים שמסתובבים הוא אפילו לא נותן לי הודעת שגיאה בהתחברות.. פשוט נשאר ככה שעות התקשרתי לתמיכה טכנית של הISP לשאול אם ידוע להם בעיה בשרתים. אמרו לי שלא ניסתי לעשות Repair להתקנה. לא עזר ניסתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר בקצב הזה שני האנשים האלה יסתובבו לנצח מה עוד אפשר לנסות?

19. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by Grim Reaper,

שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אני מבואס רצח הורדתי את הסרט שחיפשתי שנתיים באיכות DVD אני בא ברוב שמחתי לראות אותו ופתאום הכל שקטטט , כאילו זה סרט אילם ישר בדקתי שכל רמות הקול בסדר ושסרטים אחרים כן מתנגנים עם קול... השאלה שלי היא כזאת.. האם יש איזו שהיא דרך להפעיל את הסאונד או פשוט לבכות טיפה ולחפש גירסה אחרת?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by gshhar,

יש לי שיר ב-WAVE ,איך אני הופך אותו ל-MP3 עלמנת שאוכל לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Nizar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.