עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  2. Started by rikus,

למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  3. שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…

5. Started by royymmm,

אהלן , אני מעוניין לפתוח דף נחיתה שונה מהרגיל .. מצאתי מספר אתרים הנותנים את שירותיהם ללא עלות יחד . אני מחפש משהו ספציפי שיהיה ללא עלות ויתן לי את האופציה לשים וידאו או להשתמש בוידאו של האתר עצמו בתוף הדך נחיתה .. מישהו מכיר ? שמע ? עבד עם אתר כזה בעבר ?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

לפני יומיים בערך ביטלתי את הפייר וול לשעה וכשחזרתי למחשב גיליתי שכל תוכנת ריגול שקיימת נדבקה למחשב שלי.... אז הרצתי סריקה בspybot, ad-aware ו spy sweeper ... הן הסירו את רוב התוכנות ריגול אבל לא את כולם והן עושות בעיות..... האינטרנט איטי האקספלורר נתקע כל דקה וחצי....... אני צריך עזרה... תסתכלו בקובץ שצרפתי... ניסיתי לעבור עליו בעצמי אבל לא הצלחתי למצוא משהו..... (תודההההה לכל מי שיש לו כוח לעזור לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  7. ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  8. אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by compman112,

שלום...קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו סוף סוף... המעבד AMD 64 אני צריך פיירוול תותח שאוכל לעבוד עם ביטורנט שלא יעשה לי בעיות פתחית פורטים, שיהיה קל לפתוח...שיהיה חזק תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  11. יש לי סרט DVD בנפח 8 גיגה אני רוצה לפצל אותו על 2 מדיות של 4.7 גיגה איזה תוכנה עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  12. יש דבר כזה? מבלי לצאת לדוס,ליצור דיסקט או שטויות כאלו. אני רוצה לעשות Low level format לדיסק המשני שלי,לא על הראשי.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by supermario,

הורדתי את התוכנה מהאתר memtest86p1 איך מריצים אותה איזה קובץ להפעיל כדי לעשות בדיקה לזיכרון?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by stone cold,

אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי יש למישהו המלצות?

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Sman,

התקנתי איזי סידי... ומאז הוא נותן הודעה של Device Disabled, מאז הצורב מושבת לי, אפילו לא מזוהה. מה אפשר לעשות במצב כזה אם גם הסרתי את התוכנה ועדיין יש את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by ZXY1,

יש לי את התוכנה WINFAX 10 רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסים כפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל. זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקס ישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקס אבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכלל ולא יפריע לטלפון בבית. אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוני בלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב. ואם כן איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by aexxx,

שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  18. אז ככה יש לי הארד דיסק שהוא מפוצל לשתי כוננים הכונן הראשי © יש עליו 2 גיגה ורק עליו אפשר להתקין וינדוס ככה שאין מספיק מקום אחר כך ונשאר לי מאוד מאט מקום ווינדוס קופץ כל פעם ואומר שאין מספיק מקום בכונן השני יש לי 11 גיגה אז השאלה שלי בעצם היא איך "תורמים" מקום לכונן השני?. זה באמת חשוב תודהמראש לעזורים

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  19. לצערי לא הצלחתי להכין קטע של סרט "הפוך" - מהסוף להתחלה. האם הפתרון היחידי הוא לקחת פריים - פריים ולסדר אותם מהסוף להתחלה, או שיש שם פיצ'ר שעושה את זה. אם לא, האם ב ULEAD זה קיים?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by doronben,

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי אנטי וירוס avg 8.5 אבל הוא לא מתעדכן הוא מראה לי סימן קריאה ואני רואה בלוח בקרה שלו כול מיני אופציות לא פעילות שנסתי להתקין אנטיוירוס אחר כמו antivir גם כן הוא לא נתן לי לעדכן אותו אהם יכול להיות שזה וירוס במחשב מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  24. אני עובד עם HD שמחובר בSATA ולאחרונה חיברתי בIDE גם HD ישן כתוספת (SLAVE). הבעיה היא שלאחר כמה ימים של הופעה ותיפקוד רגילים הוא פתאום לא מזוהה בכלל בווינדוס, אבל כשנכנסתי לBIOS אחרי ריסטרט, ראיתי שהוא כן מזוהה שם. אנא, הסבירו לי מה קרה, איך לפתור את זה ולחזור לשגרת העבודה איתו, ואם אפשר-ללא פירמוט של הנוסף. תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by nim901,

אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים