תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר זמן מה שאין אני מצליח להוריד מה mIRC. כל פעם שאני מנסה, ונפתח חלון השליחה , אני נשאר במצב של "Accepting Send" לזמן מסוים, ואח"כ רשום Connection Failed. בחלון הסטטוס מופיעה ההודעה הנ"ל: DCC Get of *** from *** incomplete (unable to connect) תודה רבה לעוזרים. נ.ב: ברקע פועלת תוכנת האנטי וירוס NAV 2004 , וה Firewall של Windows כבוי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא מביא לי דף שלם של שורות בשפת תיכנות כלשהי. מישהו יודע מה עושים? ד.א - ב IE האתר עובד טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעונין למצוא את הKEY של מערכת ההפעלה שלי בזמן שאני מנסה להתקין אותה איך ניתן לעשות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את זה אבל אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לדמות עוד מערכת הפעלה ולנסות עליה תוכנות מבלי שזה יפגע לי במערכת הפעלה של המחשב. אני מבין שזה ניקרא וירטואליזציה ויש את VMWARE ואת וירטואל PC של מיקרוסופט.אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אינטרנט אקספלורר IE9 (הגירסא הסופית),תצא למיטב ידיעתי בתחילת 2011 - האם יהיה ניתן להתקינו,כשהוא ייצא על חלונות 7,ו/או,שהוא יבוא כעידכון של Windows 7?! אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת;ממי,שכבר ניסה את אחת מגירסאות הבטא/ניסיון שלו בתודה רבה מאוד מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית, רציתי לשאות האם ניתן להעביר מידע מהOL למשל קונטקטס, לוח שנה (מידע אשר קיים כרגע) לLIGHTNING ולהמשיך את העבודה איתו, האמת שהלוח שנה לא משנה, מה שמשנה זה הקונטקטים, מדובר במאות ואף אלפים. ושאלה נוספת היא האם אפשרי שכמה מחשבים ברשת אחת יראו את אותו לוח השנה בLIGHTNING תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליל'ט לכולם. 1.אני תוהה איך נגיד בMP CLASSIC אני מריץ סרט קדימה אחורה מבלי שזה יעצור לי לבד בCLASSIC,בBSPLAYER לדוגמא זה עובד מצוין ואין צורך להגדיר שום דבר. באפשרויות בMP CLASSIC מה בידיוק אני צריך לעשות במקשים בשביל שזה יהיה? 2.עוד משהו,שאני מנגן 720P נגיד ומעביר תסרט קדימה הוא לא מעביר לי אותו חלק,החומרה שיש לי במחשב לא הבעיה(4850+E5200) אשמח לעזרה תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ בתוך המסגנר על "התקשר" המחשב שלי נתקע ורק ALT+CONTORL+DELET מצליח לשחרר את המחשב הערה שאולי תעזור לפתור את הבעיה לחצתי : התחל > הגדרות > לוח הבקרה > חבורי רשת ואנטרנט > MSN מנהל התקשרויות לא זמין - התקן חסר, כולל חומת אש 4255555555 למה אני לא מצליח להוציא שיחת קול או וידאו במסגנר ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה דרך מחשב אחר אחר, חינמית או לא זה ממש לא משנה אבל חשוב שתהיה לא מסובכת ושאנטי וירוס לא יזהה אותה כוירוס... עד לא מזמן הייתי משתמש בשליטה מרחוק של ווינדווס אבל אני משום מה לא מצליח לעבוד איתה בכלל תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים שיש בהם פרסומות אז למשל נפתח לי חלון חדש או בסתם אתרים רשום לי 502 BAD GATAWAY מה עושים עם הדבר הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-