תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים שיש בהם פרסומות אז למשל נפתח לי חלון חדש או בסתם אתרים רשום לי 502 BAD GATAWAY מה עושים עם הדבר הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל העסק של עריכת וידאו, הצלחתי לשחק ולעשות כל מיני שטויות בתוכנה PowerDirector אבל דבר בסיסי וכנראה פשוט לא מסתדר לי, אני לא מצליח להזיז את הסרטונים שאני מכניס לעריכה, למשל אני לא מצליח להזיז סירטון שיבוא אחרי איזה טקסט ותמונה שהוספתי בעריכה...
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
^ אשמח לתכנה חלופית. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מוינאמפ, הוא בשנה האחרונה התחיל לעשות בעיות לא לריץ דברים מסוימים לתפוס מלא משאבי מערכת ועוד מישהו מכיר נגן AUDIO\VIDEO טוב יותר מוינאמפ? או נחמד יותר? או אפילו שונה? כי נמאס לי רועי
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ע"י קוד והמחשב ממשיך לעבוד ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב לקניית תוכנות. יש הצעות? (לא ZAP, אני כבר מכיר אותו)
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקיי אז כרגע יש לי Windows XP PRO באנגלית ... הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נגיד מוריד כתוביות לסרט די.וי.די לדוגמא הכתוביות יוצאות לא מקודדות כאילו אני רואה אותם בג'יבריש במקום בעברית .... עכשיו אני יודע 100% שזה לא בעיה בכתוביות כי בדקתי בכמה אתרים ומלא כתוביות שונות ... לא יודע מה עושים לתקן את זה ... תודה http://img243.imageshack.us/img243/4330/302xl5.jpg נ.ב : אין לי מושג אם זה הפורום הנכון או לא .. פשוט אני חושב שזה משהו ב windows שצריכים לעשות...... תודה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 10.0.2 שמותקנים עליו התוספים של קספרסקי : URL ADVISOR VIRTUAL KEYBORD הם לא תואמים לגירסה הנוכחית של פיירפוקס וגורמים לו לקרוס הרבה פעמים איך אני מסיר אותם מפיירפוקס אין אפשרות להסיר אותם בדרך הרגילה תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה נותנת תוכנת הורדה? הרי אפשר גם בלי לא? ואיזה מומלצת?--flashget,getright או אחרות?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב LG-H10N וניסיתי לצרוב שירים מסוימים על CD, כ-Audio Disc. חלק מהשירים קופצים קצת... ניסיתי להחליף דיסקים, להקטין את מהירות הצריבה - לא עזר. הבעיה בצורב או בשירים?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן, זה לא מגיע לדף הבית ישירות אלא פותח טאב חדש ללא שום אתר. כנ"ל חלון הדפדפן נפתח בגודל קטן, ולא משנה אם אני מגדיל או סוגר אותו כשאתרים אחרים פתוחים ברקע, זה לא שומר. זו בעיה מטרידה, כי כל פתיחה מחדש אני צריך ללחוץ על דף הבית ולהגדיל את החלון. למישהו יש פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-