תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי MP4 במתנה. לא רשום על האריזה חברה או משהו. רק רשום דגם נגן על גב הנגן. הדגם הוא : rgn-2401 לא מצאתי עליו יותר מידי פרטים באינטרנט. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן : 1.שאני מכניס תרגום לסרט AVI דרך התוכנה AVIAddXSub הוא יוצר לי קובץ של הסרט/סדרה עם התרגום. אבל הסיומת של הקובץ היא divx. הנגן לא מזהה את הקובץ הנ"ל ולכן אני לא יכול לנגן אותו. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול דרכה להכניס כתוביות לסרט ולהשאיר אותו כ AVI ? תודה 2. לפי מה שרשום על המכשיר הזכרון שהוא תומך בו זה MINI SD. רציתי לדעת כמה עולה 4 או 8 GB של זיכרון כזה ואיפה אני יכול להשיג אותו? תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אחד מהכוננים החיצוניים שלי זה Maxtor OneTouch 250GB, די ישן- בן איזה 4 שנים נראה לי. עבד מצויין עד עכשיו, פתאום כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו והכל, בהגדרות שלו כתוב שנשארו 70GB פנויים ובלה בלה (שזה נכון)- אבל אם אני נכנס לכונן הוא כביכול ריק לגמרי, אני לא יכול לראות שום תקייה ולא לגשת אליה דרך RUN. מה עושים? הכונן הלך? אפשר להציל את המידע?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
במהלך נסיוני להתמקצע קצת במהלך השירות הצבאי חשבתי על לנסות ולגשת לבחינות בMSCE של מייקרוסופט. היות ומבחינת המפקד שלי קורסים זו אפילו לא מילה, ואני אפילו לא מדברים על כאלה מטעם הצבא, אני מניח שאנסה ללמוד את החומר בעצמי. בעיה קטנה: אין לי חוות שרתים בבית. אנסה ליצור אחת על המחשב שלי עם virtual machine, אך הבחירה היא עצומה והידע שלי בנושא הזה בקנטים. ניסיתי לחקור קצת באינטרנט ולרגע אפילו חשבתי שהבנתי משהו אבל אז זה ברח לי. האם VMWARE WORKSTATION יתאים למשימה פחות מVMWARE SERVER, והאם VIRTUALBOX בכלל שווה את ההורדה? ואם אני כבר מנג'ס לקצת ידע, האם מישהו יודע על מדריכים שמסתובבים ברשת אשר יוכלו לעזור לי קצת בקינפוג של התוכנה, במידה ואמצע אחת מתאימה? בתודה מראש, ג'ין.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במנהך ההורדות GETRIGHT ובתוסף FLASHGOT, שמתי לב לאחרונה שקבצים שאני מוריד מאתרים מסויימים דרך הGETRIGHT(קבצי ZIP) יורדים בצורה פגומה למחשב ולא ניתן לפתוח אותם(בהורדת אותו קובץ דרך מנהל ההורדות של FF הקובץ תקין). ניסיתי להגדיר בGETRIGHT שיתעלם מהאתרים ה"בעייתיים" אבל לא עזר. האם ניתן להגדיר בFLASHGOT שישתמש באתרים מסויימים במנהל ההורדות של FF ובכל שאת האתרים ישתמש בGETRIGHT? נ.ב בFLASHGOT סימנתי את הAUTOSTART DOWNLOAD (גם בGENERAL וגם בDOWNLOAD MANAGER) כדי שלא יציק לי יותר מידי, ככה שאני מחפש אפשרות ללא התפריט שלו...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נורא מוזר :s05: במחשב יש קול וגם באתרים אחרים יש קול רק ביוטיוב אין.מישהו יודע מה יכול להיות? עריכה:הסתדרתי.זה היתה בעיה רק בפיירפוקס.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מצאתי בסטיקי של תוכנות מומלצות את הקישור הבא: http://www.uvnc.com/download/ אומרים שהתוכנה ידידותית, אני מקווה שקצת יותר מאשר הדף הנ"ל. אודה לכם על קישור יותר ידידותי להורדה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטקסט ב-FireFox נראה דק מדיי ולא כמו איך שהוא אמור להראות. הנה תמונה: http://img185.imageshack.us/my.php?image=88280711sf8.png אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטונים באתר הנ"ל ובעוד כמה אתרים. אני צריך להתקין איזשהו עדכון או משו? מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי 9800gtx ו vista ultimate 32 bit כבר הרבה זמן שאני מנסה להתקין דרייברים ולא מצליח. ניסיתי להתקין עכשיו את ה 180.24 החדש והוא רושם כרגיל שהמערכת לא הצליחה להתאים את עצמה או משהו. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום , אשמח לדעת האם מישהו מכיר היכן (אם בכלל) ניתן למצוא חומר הדרכה לתוכנת SOLIDWORKS תודה
-
- 2 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בתוכנת XNVIEW להמרת PDF לJPEG בד"כ. הזדמן לי כרגע קובץ PDF בעל 4 עמודים שאני מעוניין להמיר אותו ל4 קבצי JPG ברצף אבל כל פעם שאני מבצע את ההמרה הוא שומר לי רק את הדף הראשון. אם למישהו יש רעיון איך עושים זאת בתוכנה הנ"ל או באלט' אחרת,בשמחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבאה עם הדריבר של הכרטיס מסך ATI,בצורת שלד כדי לשחק משקי רשת?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-