עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amitbl,

התקנתי לפני זמן מה את הBETA של IE8. אני ממש לא מרוצה ממנו... יש איזושהי דרך לחזור ל7, או שעלי לפרמט ולהתקין מחדש (ממש לא בא לי ) והחכמולוגים שיגידו לי "עזוב שטויות תתקין פיירפוקס, או כרום" - כבר יש לי פיירפוקס ואני לא מת עליו והכרום ממש מכוער. שבו בשקט

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by nononinette,

יש לי נורטון גרסת 2007, וב SETTINGS כאשר ההגנה נגד תולעים באינטרנט (INTERNET WORM PROTECTION) מופעלת, אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט. (הכוונה לחיבור ממש ולא רק גלישה אחרי החיבור). דיברתי עם נטוויז'ן שלא יכלו לספק לי פיתרון, והפנו אותי לתמיכה של סימנטק, רק שעוד לא הצלחתי לדבר איתם, זה אכשהו תמיד חוזר לנטוויז'ן. בקיצור קצת נשבר לי, בנתיים ההגנה נגד תולעים מכובה ואני גולשת רגיל. השאלה שלי היא האם יש למישהו פיתרון לזה? האם זה נורא שההגנה לא פועלת? מה לעשות? תודה

3. Started by yaloner,

קיבלתי שני אימיילים מכתובות הוטמייל שונות. אני חושב ששניהם יצאו מאותו מחשב של מישהו שמתחזה לאדם השני. האם יש דרך לגלות זאת איכשהו ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?

5. Started by zombie,

התמונות בתוכנת windows photo gallery נותות ליהיות צהבהבות....בתוכנות אחרות זה לא קורה.....(אם זה משנה אני משתמש בזה שהגיע עם הויסטה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  6. נראה לי די תמוה שלאנטיוירוס 'מכובד' לוקח 3 ימים שלמים לסרוק את המחשב מוירוסים...... על הדרך לא למצוא כלום בעוד שבתוכנות ספייוואר ואד-אוור מוצאים כל מיני באקדור וטרויאנים...... אני אומר, חבל על המשאבים, הזיכרון והמחיר של האנטי-וירוס הזה אם הוא לא עושה את העבודה שלו בכלל..... בלי קשר לזה שביומיים האחרונים הוא האט לי בצורה דראסטית את כל הדפדפן (מבלי שעשיתי סריקת וירוסים, עצם העובדה שהוא על מצב פעיל מאיטה את מערכת האקספלורר), וגם העובדה שלוקח לו 3 ימים לסרוק וירוסים במחשב עם בקושי 300 ג'יגה קבצים ממש ביזיון..... יש למישהו הארות לגבי הקספרסקי הזה לפני שאני מוחק אותו לצמיתות מהמחשב שלי ? יש סיבה להשאיר אותו בכלל ? הרי את העבודה שלו בפועל הוא לא עשה...תוכנות פשוטות יותר וחינמיות…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  7. חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Php-Styler,

Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?

9. Started by dror_gh,

שלום. קיבלתי MP4 במתנה. לא רשום על האריזה חברה או משהו. רק רשום דגם נגן על גב הנגן. הדגם הוא : rgn-2401 לא מצאתי עליו יותר מידי פרטים באינטרנט. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן : 1.שאני מכניס תרגום לסרט AVI דרך התוכנה AVIAddXSub הוא יוצר לי קובץ של הסרט/סדרה עם התרגום. אבל הסיומת של הקובץ היא divx. הנגן לא מזהה את הקובץ הנ"ל ולכן אני לא יכול לנגן אותו. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול דרכה להכניס כתוביות לסרט ולהשאיר אותו כ AVI ? תודה 2. לפי מה שרשום על המכשיר הזכרון שהוא תומך בו זה MINI SD. רציתי לדעת כמה עולה 4 או 8 GB של זיכרון כזה ואיפה אני יכול להשיג אותו? תודה רבה לכם על העזרה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. חבר שלי קנה היום את הפלא סוני אריקסון K610I והוא מנסה לחבר אותו למחשב עם כבל USB ... הוא מצליח לחבר אותו למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו כי אין לו את הדיסק התקנה של הUSB ... מישהו יכול להשיג את הדרייבר של הUSB בשביל שהוא יוכל לחבר את הפלאפון למחשב ? יש מצב שהאתר הזה יכול לעזור במשהו ? http://ma3.extranet.sonyericsson.com/drivers/ תודה רבה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by eladh16,

יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by Mesatla,

כל הזמן מתכבה ויוצא אני צופה באיזה סרטון אחרי כמה זמן הוא מחליט לקבל באגים .. מה אני יכול לעשות? אני עכשיו עובד עם הדפדפן המעופש הזה IE7 כשהיה XP לא היו בעיות כאלו או אחרות.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by dan9,

היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום לכולם אצלי היו טורנט כבר עובד המון זמן מצויין דרך torrentleech ושאר טראקרים סגורים לאחרונה מוריד מאוד לאט בלי ראוטר מודם כבלים ללא חייגן ללא יוטורנט בפעולה הורדה משרת FTP או HTTP מוריד תקין על 1000 קילובית תמיד בהגדרות היוטורנט אני מעלה על 50 ומדי פעם משנה את הפורט בכפתור "פורט אקראי" לאחרונה זה לאט אז אני בודק בכפתור"בדוק אם הפורט מנותב כהלכה" אז אני מקבל תשובה כזו: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 40793 on 84.108.237.236... Error! Port 40793 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolut…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..

16. האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by yz101,

יש לי 80 DVDים של וידאו שהקלטתי ע"י שימוש בDVD מקליט. (דיסקים של 4.7GB) סטנדרטיים. אני רוצה להעתיק אותם לשם גיבוי לקשיח לשם גיבוי. הצטיידתי בקשיח 500GB שלפי המתמטיקה שלי אמור להספיק. אני רוצה את החומר על הקשיח גם זמין לצפייה. באיזה צורה יהיה הכי נוח להעתיק אותו ללא צורך בדחיסה?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

שהיא לא Tversity.. תודה

19. Started by גליטו,

שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..

20. Started by gimdy,

יש לי אנטי וירוס קספרסקי 7 שהתקנתי והכנסתי לו מספר שהוא קיבל אך כעת הוא מראה לי שאני צריך להכניס עוד פעם key "your key as been blacklisted...." ושאני בוחר את הkey שהשתמשתי בו הוא אומר לי שאני לא יכול הלשתמש בו כי הוא כבר בשימוש. כמו כן איזו עוד תוכנת הגנה מומלץ להריץ במחשב לצד תוכנות אנטיוירוס למינהם ?

21. שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by אנדי,

כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

23. Started by kobiatti,

חבר שלי הכין רשימה של מאות מספרי טלפון באקסל. הוא רוצה להוסיף 0 בתחילת כל מספר ובנוסף להוסיף מקף אחרי שלושת הספרות הראשונות. כיצד ניתן לעשות זאת ?

24. Started by elyaz,

1. יש לי המון חומר להעביר מהמחשב הישן למחשב החדש. מהן האפשרויות להעביר מדיסק לדיסק? צריבה לא באה בחשבון כי זה הרבה חומר. חשבתי לחבר את שני הדיסקים הקשיחים ביחד כ master ו slave, אבל זה נראה לי קצת מסובך. האם ישנה אפשרות לחבר את שני המחשבים לרשת דרך ראוטר? יש לי ראוטר רגיל. מה עוד אפשר לעשות? 2. ברצוני לחלק את הדיסק הקשיח למספר מחיצות (partition) כאשר ב C יהיה מותקן מע' ההפעלה, וכל השאר ב D E וכו', ומדי פעם או במקרה הצורך לעשות פורמט רק ל C. האם ישנה תוכנה כלשהיא שאפשר לפרמט דרכה? כרגע אני יודע שאפשר דרך הדיסק התקנה של ה windows. האם הפירמוט הזה שומר על שאר המידע שב D וE? תודה מראש.

25. נניח ויש לי דיסק חוקי ומקורי של משחק מסויים. האם ישנו חוק שאוסר עלי לצרוב עותק לגיבוי בלבד, אם הדיסק המקורי ילך לאיבוד או יצא מכלל שימוש? האם ישנו חוק שאוסר עלי להכין ISO של הקובץ כי נוח לי יותר להחזיק את כל הISOים בתיקיה מסויימת ולעשות MOUNT כשצריך, מאשר לחפש את הדיסק כל פעם (ואגב, את זה אני אכן עושה לא מעט)? שוב אני מדגיש: אני לא מדבר על שיכפול דיסקים בשביל חברים או הורדות מהאינטרנט.

דיונים חדשים בפורומים