עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Buffer,

דודים שלי הביאו לי לפרמט להם את המחשב, אחרי הפירמוט התברר לי שזה פשוט סיוט למצוא דרייברים ללוח M הזה. הלוח הוא מדגם sapphire axion, עם ערכת השבבים RS350 SB300 בבקשה עזרו לי למצוא דרייברים ללוח הזה... אור.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה ליצירת וצריבת קובץ image לDOK. בעיקרון, אני מחפש משהו בסגנון של usb-imagewriter של לינוקס, עבור Windows, שיודע גם ליצור קובץ image וגם לצרוב קובץ image. מישהו מכיר משהו כזה? :

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. מי שמכיר והתנסה עם האתר למד ללימוד תאוריה ויש לו מושג מה הבעיה עם הסרטונים שם ויכול לעזור אני אשמח.. בעזרה של האתר הם ממליצים להשתמש בFF אבל משום מה הנגן שלהם מראה רק תמונה שכאילו אפשר לשמור במחשב ולא מראה סרט, דרך IE ישן מדי פעם עובד לי סרטון אבל גם לא תמיד ויש לי את הגרסא החדשה ביותר של פלאש (אין בעיות בשום אתר אחר..) מישהו יכול לעזור אולי? תודה

8. Started by sha1823,

אני מריץ וינדוס ויסטה 64 ביט הכל מעודכן כשאני מנסה להתקין adobe flash player מהאתר שלהם הוא כותב לי Sorry, your platform is not supported מה קשור? תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jfkk,

שבת שלום ונבורך ראתי פה בפורום שחברי הצוות ממליצים על התוכנה לבדיקה pi. כיצד משתמשים עם התוכנה הרצתי בדיקה (ראה צילום). נ.ב!יש לי בעיה עם המחשב שקופא - תודה מראש -מקווה שזה המקום הנכון [attachment deleted by admin]

11. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה שאני פותח את דף הבית הוא נכנס לאתר : http://safesurfingpage.com/security/xp/ מזה וירוס? אל אני מוחק אותו ? תעזרו לי בבקשה

12. Started by elena_ash,

שלום! רציתי לדעת אם אפשר לדבר בICQ דרך מיקרופון ו אוזניות. ואיך להגדיר כדי שיהי אפשר לדבר?

13. ^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:

14. Started by arik_bulldog,

שנים שאני צורב, וכל הזמן הוא שואל אותי את השאלה הזו, ואני אומר burn anyway ואין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי? [attachment deleted by admin]

15. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות? מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין). תודה גדולה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by psychuil,

לפני שהתקנתי דרייבר עדכני, הייתי צריך לכבות את מה שניגן ולהדליק מחדש כדי שהסאונד יעבור לאוזניות שמחוברות לקדמת המארז. אחרי ההתקנה המעבר הוא מיידי, אבל אחרי ניתוק האוזניות כל כמה זמן הוא מחבר ומנתק מיד את 'אוזניות הפאנטום' ודואג להודיע לי על זה, עם קטיעה של הקול לחצי שניה עד שניה וחצי. לפעמים הוא חוזר על זה 3-4 פעמים ברצף. איתחול מתקן את הבעיה, חיבור וניתוק של האוזניות מתחיל את זה שוב. ללא קשר לכמה זמן האוזניות היו מחוברות. בחיבור המיקרופון אני לא נוגע. למישהו יש מושג מה זה, והאם אפשר לסדר את זה? כי זה דיי מעצבן.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול מובנה, ועכשיו אני רוצה לחבר כרטיס קול creative SBlive. דבר ראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הכרטיס זה לבטל את הכרטיס המובנה מהBIOS- מה שעשיתי זה נכנסתי לintegrated peripherals ושם ב on-chip audio controller החלפתי מauto ל-disabled. זה נכון? כי לפי מה שאני רואה הוא לא ביטל לי את הכרטיס המובנה. (העלתי תמונה) איך מבטלים את הכרטיס המובנה? במצב כמו עכשיו- כשיש שתי כרטיסים מותקנים- איך אני יודע איזה כרטיס בשימוש ברגע זה? דבר שני- הווינדוס ישר מצא את ההתקנים של הכרטיס החדש- זה מספיק? לא צריך לחפש דרייבר מעודכן/טוב יותר בעצמי? תודה ושבת שלום. [attachment deleted by admin]

19. Started by Php-Styler,

חברים אני צריך תוכנה שמתרגמת למאנגלית לעברית והפוך מומלץ בבילון .... מאיפה אני יכול להוריד אותה ?

20. Started by רן200,

שלום. ראשית אני לא יודע אם זה המקום כי לא מצאתי מקום אחר לשאול, אם זה לא המקום אז בבקשה להעביר, תודה. אני מחפש תוכנה שמכווצת את הסרטים לגודל קטן יותר (לא משנה לי אם האיכות תיפגע מומלץ כמובן כמה שפחות). תודה.

21. Started by rjjb7,

האם קיימת תוכנה שבלחיצת כפתור במקלדת מכבה ומדליקה את מסך המחשב. אין צורך בפתרונות יצירתיים כמו "לווינדוס יש את האפשרות הזאת בלוח בקרה -> אפשרויות צריכת החשמל" וכאלה...(כי שם זה דרך טיימר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. תנסו כל עוד אפשר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mcmcc,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו Windows installer כלומר שתתקין את כל היישומים שווינדוס אינסטלר מתקין אבלל ללא צורך בווינדוס אינסטלר

דיונים חדשים בפורומים