עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jules Winnfield,

אני צריך תוכנה שהיא אקולייזר שמשפיעה על כל התוכנות במחשב, אם זה BSplayer / WMP /WINAMP וכו' כי אני לא מרוצה מהאקולייזר שיש בתוכנות הנ"ל במיוחד של BS ומדיה פלייר. האקולייזר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו הוא של foobar2000 אבל אני לא הכי אוהב את הממשק שלו וגם אני צריך את האקולייזר לסרטים. תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  2. בקשר לICQ, הוא לא עולה לי כבר כמה שעות, זה בעיה כללית או שרק לי זה קורה? (לא עשיתי שום דבר מיוחד, אני מפעיל אותו רגיל, והוא פשוט חושב בלי הפסקה ולא מפעיל אותו) בקשר לנרו, התקנתי אותו, ראיתי שהוא לא התקין אותו כמו שצריך, אז אני רוצה להסיר אותו, והוא לא מאפשר לי לעשות את זה, וגם לא לתקן מה שיש. יש עצות? גם בלי המקרה הזה נמאס לי כבר לראות את הנרו הזה, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת? (פשוטה ונוחה, בלי מליון אפשרויות שונות, רק צריבת דיסקים)[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:44:11 אני מקווה שזה קשור לפורום הזה (לא מצאתי לאן זה קשור) אבל אולי זה קשור לבעיית האייסיקיו?מה שבתמונה זה כשאני נכנס למייל שלי בגוגל- זה מעולם לא קרה לי, עשיתי מה שהם כותבים (ברירת מחדל) וזה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by doctor80,

התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. קיבלתי 2 הודעות לאוטלוק מאותה כתובת וזה לא ספאם {הודעת זימון מאוטלוק 2003 ל-2007} וכשאני מנסה למחוק אותה האוטלוק ניתקע וצריך לעשות ריסטרט לאוטלוק {אני עם ויסטה פרימיום-מחשב נייד..} ניסתי עם SHIFT+DEL וגן אותה בעיה... יש לכם איזה רעיון.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום לכולם יש דרך לדעת מאיזה מדינה הבנאדם שאני מדבר איתו במסנג'ר מחובר לאינטרנט? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה עם הורדת קבצים. כאשר אני נכנס לאתר שנותן להוריד שירים אז אם אני לוחץ על הקישור הוא חושב קצת ואז מנתב את עצמו לדף חדש שבו הוא מנגן לי את השיר דרך הקוויק טיים באקספלורר... אבל אם אני לוחץ על הקישור מקש ימני ושמירה בשם אז זה בסדר.. אבל עד הפרמוט שלי השבוע הייתי פשוט לוחץ וזה היה שואל אותי האם לפתוח או לשמור... בקוויק טיים שיחקתי עם ההגדרות אבל ככל הנראה לא הצלחתי לשנות את זה. אודה לכם מקרב לב עם תעזרו לי איך לפתור את זה. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by h_yoav,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לערוך סרטים שאני מצלם. עד עכשיו השתמשתי בmovie maker. אבל אני רוצה להתקדם למשהו מקצועי יותר. איזה תוכנה יש למשתמש ביתי שלא תהיה הכי מסובכת אבל שיהיו בה יותר פונקציות מאשר בmovie maker? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. שמתי לב שיש לי ב Program Files תקיית WinPcap עם תוכנת דוס כזאת ו Uninstall לא זוכר שהתקנתי משהו כזה, מה זה בכלל ? אפשר למחוק ? עכשיו הרצתי HijackThis ואחרי ה analysis ה svchost.exe מופיע באיקס אדום O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update] C:\WINDOWS\svchost.exe Must be fixed! Added by the ADCLICK-AG TROJAN! Note - this is not the legitimate svchost.exe process which is always located in the System (9x/Me) or System32 (NT/2K/XP) folder and should not normally figure in Msconfig/Startup! This file is located in the Winnt or Windows folder המחשב לא איטי או משהו אבל באמת ראיתי במנהל המשימות שהוא לוקח 50-40 מגה מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 12.9k צפיות
  10. Started by Alex89,

אני לא זוכר את כל המיקרים אבל לדוגמא כתבות וידיאו ב YNET לא עובדות שצלי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  11. היי שלום לכלום לא ידעתי היכן להכניס את השאלה הזאת ..אז אם זה לא מתאים לכאן תעבירו אותי... אני בעיקרון מחפש דרך להכניס תוכנות לתוך הזיכרון הפיזי...(לא לצמיתות אלא כל עוד המחשב דולק כמובן) והבנתי שיש תוכנה כזאת...אני פשוט לא יודע איך קוראים לה ולא מוצא אותה מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות המסוגלות לבצע את זה?...

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by meir3420,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by 10 eliko,

ערב טוב בהמשך לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=371125.0;num_replies=2 מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by jenia1,

שלום לכולם החלטתי להתקין קספרסקי ולכן מחקתי AVG וכשאני בא להתקין אותו הוא כותב לי שקים אצלי AVG במחשב וצריך קודם למחוק אותו. עשיתי חיפוש ומחקתי שאריות. מחקתי מהREGESTRY בעזרת CCLEANER והוא עדיין רואה אותו איפשהו המלצות יתקבלו בברכה פשוט אני עכשיו בכלל בלי אנטיווירוס כבר מעל שבוע

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. הנה... הוא סוגר לי אוטומטית את הדפדפן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. המשחק עובד מהר מידי... הכל זז מהר כזה ולא מציאותי.. כמו סרט שמריצים אותו מהר.. למה זה ואיך מסדרים את זה? יש לי amd 3800X2 4850 התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך.. ולמעבד התקנתי גם Dual-Core Optimizer וגם AMD Processor Driver

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. אז ככה יש לי Media Player11 והורדתי כמה סרטים אם המחשב החדש שלי אם סיומת avi וזה מראה לי את זה כמו שיר ואני רק שומע את הסאונד ולא רואה את הסרט אשמח אם תוכלו לעזור לי או לתת לי תוכנה שדרכה אני יוכל לצפות בסרטים תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. לאחרונה התגלתה אצלי בעיה כשאני בא להתקין משחק או אפילו סתם אני רוצה להיכנס למחשבון קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg בבקשה שמישהו יתן לי פתרון אני לא יכול לעשות כלום תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by sdimant,

יש לי כרטיס קול הקפי (5.1), ואני רוצה לשלוט על כל ערוץ שלו (פרונט ימני, שמאלי, אחורי ימני, שמאלי, מרכזי) אני מתכוון שלכל ערוץ יהיה מד של שליטה על הווליום. יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה?

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by Tzox,

היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by SerpentMage,

זה איורון ספונטני לכבוד יום-הולדת 26 של ידידה טובה (אותה רואים בתמונה) שציירתי בפוטושופ ביום שישי לפנות בוקר. האיור לא נדגם מתמונה, זה היה אחלה תרגול בציור מהתבוננות בלבד ותרגול בפרספקטיבה (שכמו שרואים רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אני די מרוצה מהתוצאה). לא ממש השקעתי בתאורה ובצבעוניות כי הייתי עייף מדי... עריכה: צירפתי את התמונה למטה כי אני רואה שיש בעיה עם הטעינה מ imageshack.. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים