עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrdjmo,

הבעיה שאני לא יכול לפתוח את הלינקים של ההודעות שאני מקבל באיימל של hotmail,וכמובן שאני לא יכול למחוק את ההודעות ולא יכול לכנס לשום תיקייה אחרת באיימל שלי, , ובחלון למטה(בשורת ההערות) כתוב לי javascript error ולפעמים כתוב לי error on page, נא בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by orelzion,

שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

אני משתמש בWndows live mail שמסונכרן עם הGMAIL שלי עכשיו משומה מיילים שאני שולח לא מתקבלים ע"י הנמענים :\ ניסיתי לשלוח מייל לעצמי מהGMAIL לWALLA MAIL ולא התקבל דבר,שלתי חבר וזה התקבל. מה יכול להשתנות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hichcock,

היי אני מחפש תוכנה טובה לכתיבה מתמטית (כל הצורות וכל מה שיש בתחום המתמטיקה...) חשוב שתהיה נוחה ופשוטה לשימוש ניסיתי להשתמש ב-word אבל זה פשוט לא נוח! וגם אין הכל.... או שלא פתחתי את החלק הנכון? :-\ רק תקנו אותי אם זה לא נכון - הוספה -> אובייקט -> microsoft eqution 3.0. ניסיתי עם התוכנה הנ"ל, לא משהו... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by AmitT,

שלום לכולם, חיפשתי את הדריבר ללוח הזה במשך הרבה מאוד זמן בגוגל ולא מצאתי בדיוק את הדריבר המתאים. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו או משהו שמתאים לו בדיוק? לוח של msi דגם 945pl neo-f http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945PL_Neo-F תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים. כיצד עושים זאת ? ? ? אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by matanroee,

שלום לכולם, יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי. קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ... מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום : manufacturer - Foxconn model - 965X7AA chipest - intel southbridge - intel LPCIO - fintek יש לי מערכת הפעלה XP בעברית. אשמח לעזרה... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. במקום הכלים של NVIDIA בדרייברים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  10. Started by 104952,

שלום לכולם. יש ברשותי גרסת DVD של הORANGE BOX. התקנתי אותו כבר פעם אחת ולאחרונה ביצעתי פרמוט וברצוני להתקין אותו שוב. הורדתי את STEAM. הכנסתי את תקליטור ההתקנה לכונן. הוא מזהה שמדובר בגרסה שלי, ואני בוחר איזה משחקים אני רוצה להתקין ( את כולם) . ואז הוא אומר לי PREPARING FILES FOR INSTALL. לוקח לו שעה טובה , ואז הוא נתקע לי בסוף הטעינה , בלי שכלום קורה. פתאום הופיע לי הורדה דרך הסטים של שלושה מהמשחקים ( הורדה איטית במיוחד לפחות כמה ימים עד שיגמר ). ברצוני לדעת למה אני לא יכול להתקין את המשחק ישירות מהDVD כמו בפעם הראשונה שעשיתי זאת, והאם יש דרך לגרום לו לא להוריד את המשחק אלא להתקין אותו ישירות מהDVD? זקוק לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by gev001,

המסך שלי התהפך ב180 מעלות כולל כל הדברים והעכבר והשומר מסך כאילו המסך פשוט התהפף איך להחזיר אותו למצב הקודם?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by sivanxyz,

מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by viper_sb,

בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by avihy,

יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ido2309,

היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק סיסמאות שהפיירפוקס שמר? תודה, עדו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by shlomom,

ל-Gmail נוספה כידוע תכונת הכתיבה מימין לשמאל. הבעיה היא שזה מאופשר באופן דינמי לפי מקור החיבור, כאשר עובדים בארץ (Gmail באנגלית) הכפתורים (RTL, LTR) מופיעים על סרגל הכלים. כאשר מתחברים מחו"ל (דרך שרת פרוקסי בעבודה) הכפתורים נעלמים. יש אפשרות לגרום להם להופיע לפי הדרישה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים בדיסק הקשיח הראשון יש לי מערכת הפעלה והשני משמש לאחסון נתונים אני מחפש תוכנה שתמנע גישה לדיסק השני מחשבונות משתמשים אחרים אבל תאפשר גישה מהחשבון שלי או תוכנה תאפשר לשים סיסמה לגישה לדיסק הקשיח השני אני לא מחפש תוכנה להצפנה הדיסק קשיח שלתוכנה תהיה אפשרות למנוע גישה לתיקיות מסוימות אבל לאפשר גישה לאחרות (לא קריטי) אפשרות לשחזר את הסיסמה אם אפשר תוכנה חינמית תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש ואני רוצה קצת להתעסק אם Photoshop ואשמח אם תוכלו לתת לי קישור לאיפה שאפשר להוריד את זה שיהיה דמו מצידי (הרי אסור פה לדבר על דברים לא חוקיים) תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. האשכול ערוך זה שלמטה הוא לפני העריכה כאן זה אחרי: אפשרי בבקשה לקבל את הדרייבר החדיש ביותר לכרטיס הקול Realtek ALC 662, 6-channel High-Definition Audio CODEC של הלוח אם ASUS P5B-SE ? תודה רבה לעוזרים ________________________________________________________________________________________ הממ איזה כ.קול יש לי בלוח P5B-SE ואיפה אני יכול למצוא דרייבר שלו כי יש לי מערכת 5.1 ( את Microlab X23 ) ופשוט במוזיקה לא שומעים מהרמקול השמאלי קדמי וגם באוזניות לא שומעים מצד שמאל בבדיקה גם אבל בסרטים הכול פועל כמו שצריך ובדקתי גם את האוזנות וגם את הרמקולים במחשב אחר והכול פועל פיקס אז אני מעריך שזה שפשוט צריך לעדכן את הכרטיס קול במחשב ונפתרה הבעייה... אם מישהו יכול פשוט להביא לי קישור אל…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  24. בהתחלה שהתקנתי את התוכנה,כשרק קניתי את הכרטיס מסך, הייתה לי את האפשרות לשליטה על המאוורר אך כעבור זמן מה האפשרות נמחקה או נעלמה אנערף. מה אני יכול לעשות ? דריבר NVIDIA : 180.43 תוכנה 2.11 נ.ב הסרתי את כל הדרייברים שקשורים בכרטיסמ סך והתקנתי מחדש. לגבי הריבה טיונר, ממחקתי ולא נשארו שאריות (למרות שהשמירה של הקלוקים נשארה) והתקנתי מחדש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. התקנתי בבוקר CRYSIS וCOD החדש ושיחקתי בCRYSIS ולא היה לי שום בעיה ואחרי זה שיחקתי בCALL OF DUTY וגם לא הייתה שום בעיה ואחרי כמה שעות ניסיתי שוב להכנס לCOD ופתאום ראיתי את התפריט של המשחק בצבעים מוזרים מאוד, הכל אפור ואי אפשר להבין שום דבר. ואחרי כמה שניות זה זרק אותי לווינדאוס והיה לי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' אחרי זה כל משחק שניסיתי לפתוח ישר קיבלתי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' גם CRYSIS גם COD גם FAR CRY 2 עשיתי ריסטרט ולא עזר אפילו עשיתי שחזור מערכת להיום בבוקר שהכל עבד, וזה גם לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:26:09 זה מה שאני רואה בCRYSIShttp://img89.imageshack.us/my.php?image=crysistd7.jpg

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים