עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לבד אני לא מסוגלת, ואני לא מכירה מישהו שיכול לעשות בשבילי... אני רוצה לשים את התמונה הזאת באייקון אישי... אשמח אם מישהו ירשום את השם שלי "Tanya", במקום ה-XXX שרשום שם.... תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)

3. Started by Immaculate,

מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  4. ניסיתי בכמה תוכנות אבל בכולם אני מקבל עברית הפוכה. אחרי שחיפשתי מצאתי מאמר באתר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=62&a=32029 פיתרון שיכול לעזור לי אבל אני לא הבנתי איך ממירים לPDF בעזרת התוכנה PrimoPDF.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. שבוע טוב לכולם! אני עובד עם התוכנה הנ"ל כבר שנתיים בערך, איכות הקלטה מצויינת ,הכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול להקליט סרט שלם כי זה שוקל כמה עשרות ג'יגה, הקלטתי הופעה של DAVID GILMOUR לדוגמא, האורך שלה הוא בערך שעה וחצי ,זה לקח לי 30 ג'יגה מהדיסק הקשיח, עכשיו, אני יודע איך לכווץ את זה ולקודד שייקח פחות, אבל זה ממש בעייתי לעשות את הפעולה הזאת כל פעם, אין דרך לשנות משהו בתוכנה שיגרום לזה לשקול כמו כל סרט אחר ונורמלי? והאם יש לכם הצעות לתוכנה ללכידת וידאו נוספת שאני אוכל לבצע אצ זה בפשטות? ד"א, תוכנות כמו WINDVR , SAGE-TV לא להציע כי אני מכיר ואני לא ממש מסתדר איתן. תודה מקרב לב..... ליאור

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום לכם ... יש לי בעיה אני מגדיל את הגודל כתב עם הגלגלת והוא לא נשמר לי ... לא יודע למה אחרי שאני יוצא מהEXPLORER הוא חוזר לכתב הרגיל... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by skrew,

שלום, בזמן שאחות של חברתי גלשה ברשת ( ICQ,Facebook ) נפתח חלון שורת פקודה, ובו נכתב שמה הפרטי, ומספר הודעות בעברית עם פרטים עליה, רשימת מספרים והחלון נסגר. ההודעה לא הייתה גסה אך נראה כי שולח ההודעה מכיר אותה אישית ( כנראה ילד מהשכבה ) . לדעתי מישהו הריץ סקריפט על המחשב מרחוק. יש דרך לשחזר את ההרצה, או לפחות למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

אחרי הפירמוט (והמעבר לויסטה) החלטתי שאני לא רוצה להתקין חבילת מקודדים מסורבלת, ואני רוצה להתקין ספציפית רק את מה שצריך. אז - חוץ מFDDSHOW, מה עוד מומלץ? (בהתחשב בזה שאני מפעיל את כל סוגי הסרטים, גם SD וגם HD.). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=

11. אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  12. ביקשתי מהמדיה סנטר להקליט בשבילי סדרה מסויימת, ועכשיו אחרי שהסדרה הסתיימה, המדיה הסנטר מתעקש להקליט גם את כל השידורים החוזרים של הסדרה (מחקתי את כל הפרקים המקוריים אחרי שצפיתי בהם). איך אני אומר לו להפסיק להקליט את הסדרה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by doker,

מישהו מכיר תוכנה או אופציה בווינדווס לשמירת הדפסות? לאבא שלי יש משרד והוא זקוק לתוכנה אשר שומרת את מה שהוא מדפיס כל מה שיוצא למדפסת מסויימת שישמר בקובץ שתיהיה אפשרות להדפסה חוזרת מהקובץ המסויים מישהו מכיר דרך לעשות את זה אוטומטית? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by Shbd,

בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..

19. Started by sagioto,

שלום, אני משתמש בתוכנה זמן רב,עד לא מזמן היא הייתה מורידה לי בקצבים מאוד יפים קבצים פופולריים במיוחד במהירות של עד 500KB חזרתי השבוע לאחר חודש מתאילנד ופתאום היא מגיעה למקסימום 30 KB אני מוריד את אותם הקבצים ולא שיניתי את הגדרות הרשת שלי... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by morans,

היי חבר'ה! מאתמול יש לי בעיה במסנג'ר, הבעיה לא מונעת מהמסנג'ר להיפתח ולתפקד כרגיל אבל עדיין מפריעה. כל פעם שאני פותחת את המסנג'ר מופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המפתח, אין הרשאות, משהו כזה. לא יודעת למה זה התחיל להופיע פתאום, ניסיתי לקרוא על זה אבל לא מצאתי פתרון. אודה לכם אם תצליחו לעזור לי. בנוסף גם אין אפשרות למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש כי הוא רושם את ההודעה הזאת גם בהסרה. (ההודעה בתמונה המצורפת) תודה לכל העוזרים! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by emailaya,

היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…

24. Started by redead,

התוכנה התחילה לעשות לי נורא בעיות ואני רוצה להסיר אותה לגמרי ולהתקין מחדש נקי עם ההגדרות הראשוניות שלה.. מה שקורה זה שעשיתי UNINSTALL ומחקתי גם את הספרייה שהייתה בPROGRAM FILES אבל עדיין ברגע שאני מתקין מחדש הוא זוכר את ההגדרות הישנות..

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by dror_gh,

1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים