עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל הספרייה שלי מסודרת כך שאחרי שם האמן יש את המדינה ממנו בא (לדוגמא: Led Zeppelin (UK) Metallica (US) Pain of Salvation (Swe) וכו'...) עכשיו למען האמת הגעתי למסקנה שזה דיי מעצבן אותי שזה תקוע שם. אז מה שהייתי רוצה זה תוכנה שבאופן אוטומאטי תעתיק את המדינה (בעצם כל מה שמופיע מהסוגריים ואילך) ותעביר אותה (לא קריטי אם זה יהיה עם הסוגריים הבלי) לGROUPINGS או לCOMMENTS של הקובץ. עדיף הוספה ולא למחוק את כל מה שהיה שם ואז להוסיף. כן, אני יודע שזה מורכב בטירוף, אבל אולי יש דרך

2. שלום לכולם , יש לי בעיה בלהעתיק טקסט או כל דבר אחר למסמך של WORD . כאשר אני מנסה לבצע בתוך המסמך תוך כדי עבודה העתקה (ממקור פנים או מקור חוץ) אני מקבל את ההודעה הבאה : חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים אבל שום דבר מהם לא עזר. ניסיתי לשנות את הגדרות המאקרו לא עזר , אתחול לא עזר. איני יודע מה לעשות עוד? אני צריך להגיש דו"ח ביום ראשון והדבר מקשה עלי ללא העתקות של טקסט ועריכה קלילה . תודה מראש , גל

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by idoaa,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maormark,

צפו בבעיה יש תמונה: http://maormark.webs.com/error.JPG תודה מראש תותחים

5. שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by רועירועי,

למה משמשת התוכנה הזאת? http://www.filehippo.com/download_adobe_air/

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by Alex89,

יש לי מצגת שיש בה הרבה דברים ב פונט HELV שלא הצלחתי למצוא אותו להורדה לשנות כל דף במצגת לפונט אחר זה נטורף... יש פתרונות?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שבה ארשום את שם הזמר בערבית והתוכנה תמצא לי שירים של אותו זמר (משהו בסיגנון אימיול או קאזה). משום מה שני התוכנות הנ"ל לא מכירות בחיפוש בשפה הערבית. תודה מראש לעוזרים

11. מישהו יודע איך מסדרים את זה? http://img388.imageshack.us/img388/7075/83983000ei5.jpg ניסיתי הכל, התקנה מחדש של SP3, של האקספלורר עצמו דרך הלוח בקרה, עדכונים, חיפשתי בגוגל תשובה וגם לא מצאתי. תודה מראש לעוזרים.

12. שלום, ליפני כמה ימים התקנתי את המשחק far cry 2 כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מבקש מימני לעשות update ל -driver של הכרטיס מסך שלי. על הודעת הupdate יש אפשרות לחיצה אני לוחץ ואז המשחק נידלק ללא כל בעיה בהגדרות הגבוהות ביותר(ללא עידכון של הdriver). השאלה שלי, האם כאשר אני לא מעדכן את הdriver זה יכול ליצור בעיה כלשהי ? הכרטיס מסך הוא geforce 8800gt asus כרטיס חדש דנדש עם מחשב חדש דנדש . אשמח לקבל תשובה בהקדם ,תודה ^^

13. Started by b007,

שלום רב, יש לי גירסא VMware workstation. בעת הפעלה של מערכת הפעלה כלשהיא התצוגה של המסך היא באמצע המסך ומסביב מלא שחור, לא במצב של FULL SCREEN על כל החלון בצד ימין. איך מסדרים את זה? מצורף תמונת מצב. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

15. נמאס לי כל פעם לפתוח את תיקיית השירים ולחפש שירים מסויימים. אפשר לקבוע שירים שבלחיצה אחת יתנגנו?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by X0r3z,

מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש

20. יש איזה תוכנה שבודקת כרטיס מסך מבלי להיות בוינדוס יעני בלי שיהיה לוג און

21. Started by Ramsses_II,

שלום לכולם. אתמול, יום הסטורי, התחלתי לעבוד על פיירפוקס. עדיין ה-IE7 מרגיש לי יותר טבעי (ולכן פתחתי ת'רד זה...). אבל ניחא. אולי לוקח זמן למצוא את הסגולות של השועל (כמו הזזת האייקונים למקומות שנוחים לך. פשוט שיגעון!). יש לי כמה בעיות נוחות וויזואליות (שלא מופיעות באקספלורר). 1) פס הגלילה שלי בצד ימין תמיד, ולא משנה מה. אתר באנגלית, אתר בעברית, תמיד שם. הבעיה נוצרת כשאני פותח אתר שמחולק לחלונות, ואז קורה מצב שיש לי פס גלילה באמצע המסך וזה מטריף! 2) כשאני רושם משהו בשורת הכתובת, ב-IE אם אין כזה אתר, הוא פותח לי את גוגל עם מה שרשמתי, וזה נוח. פה זה לא קורה. היש פתרון? 3) כשאני פותח טאב חדש אני רוצה שייפתח לי דף הבית. בינתיים הדפדפן נחמד, ולמרות שהאקספלורר מרגיש לי לפעמים יותר…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by פרמייר,

שלום אני צריך עזרה דחוף. אתמול הותקפתי ע"י וירוס שהשתלט לי על תוכנת האנטי וירוס (AVG) ומחק לי אותה מהמחשב. הוירוס כעת לא נותן לי להתחבר לאתרי תוכנות של אנטי וירוס (שאר האתרים אני יכול להיכנס ללא בעיה), גם לאחר שהורדתי תוכנת אינטרנט ממחשב אחר והתקנתי במחשב הנגוע, הוירוס לא מאפשר לי להתחבר לשרת ולעדכן את התוכנה, ניסתי 4-5 תוכנות שונות אני לא יכול באף אחד מהם להתחבר לשרת להתעדכן או לבצע רישום תוכנה. בשלב זה חוץ מזה שהמחשב מזהיר אותי שהוא נגוע והבעיה של ההתחברות לשרתי האנטי וירוס, שאר הפונקציות במחשב עובדות. האם יש דרך לקחת שליטה חזרה על המחשב שלי??? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  24. אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by viper_sb,

התקנתי עכשיו את המסן החדש של מיקרוסופט ואני גם רוצה להתקין את המסן פלוס אך משום מה למרות שהתקנה אומרת לי שהיא בוצעה.. הוא לא מתווסף למסן מה יכול לגרום לזה ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים