עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך לדבר עם מישהו שיש לו מכשיר אורנג'. אני צריך תוכנה או משהו לשליחת SMS בחינם או תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקשר בחינם לפלאפון של אורנג'. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Eden 6600,

שלום . אני צריך דרייבר ללוח אם שלי בשביל הכרטיס קול (בגלל שהוא מובנה) הלוח אם : PCPartner VIA Apollo Pro133 Motherboard תודה רבה . ושבוע טוב .

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  3. הצלצול המעצבן של הפלאפון מעיר אותי כל יום אני קם בקריזה עצבנית מישהו מכיר תוכנה של שעון מעורר במחשב שנגיד ב7וחצי תפעיל איזה קובץ MP3... משהו כזה לפחות אני יקום ישמע מוזיקה לא צלצול מעצבן ואני צריך לקום עד המחשב לכבות את זה (הפלאפון על כיסא לידי אני מכבה אותו ובדרך כלל נרדם בחזרה :}

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by JediMaster,

שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by udi,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים יש לי סטרימר ובתוכו HD של 1T על הסטירימר נמצאים הסדרות והסרטים שאני רואה אבל במחשב נמצאים כל הסרטים והפרקים החדשים מכיוון שמדובר בהמון סרטים וסדרות אני לא מצליח לעקוב איזה עברו לסטרימר ואילו נשארו עדיין במחשב המידע נמצא בכוונה בשניהם גם לשם גיבוי אז שוב שאלתי היא האם קיימת תוכנה לסנכרן את הקבצים באופן אוטומטי בין שני HD או שני תיקיות ( אם יש אפשרות דרך הרשת הביתית לבצע את זה עוד יותר טוב ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  8. זה קרה לי שניסיתי להתקין גרסה חדשה יותר של המדיה פלייר, ואז בסוף ההתקנה בטעות עשיתי משהו וזה נדפק. מאז שניסיתי להתקין זה קורה לי, עשיתי מאז ריסטרט בערך אלף פעם, זה לא באמת עוזר. ועכשיו שאני גם מנסה להתקין עוד פעם מחדש, אני לא מצליח למצוא גרסה שעובדת, הכל ישר שולח אותי לאתר של Windows, או מבקש ממני אישור לבדוק אם הווינדוס שלי מקורי בכדי להתקין. (..) תוכנה אחרת לא תעזור לי - אני חייב את המדיה פלייר למשהו מסוים. אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה איכשהו או להביא לי התקנה למדיה פלייר כלשהו שעובד. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by Shlompy,

שלום! הייתה לי לפני איזה שנתיים תוכנה שהתקנתי לסנכרון תיקיות. מה שאהבתי בה זה שהיה אפשר להגידר תיקיה לסנכרון דרך המאפיינים של התיקיה עצמה (באקספלורר) בלי צורך להיכנס לתוכנה בשביל להגדיר, שזה ממש נוח. אבל אני לא זוכר איך קוראים לתוכנה הזאת, מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by iyehuda,

למה אני לא מצליח להוסיף כתוביות ועוד שאלה איך אני צורב בסוף כי אין פה קובץ VIDEO

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by מאור247,

מישהו יודע אם ה AUTOCAD צריכה מאיץ גרפי חזק (יענו כרטיס מסך) או שמספיק הכרטיס הסטנדרטי כמו לIntel Media Accelerator X3000 (מדובר בעיקרון על מחשב נייד)

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by WildFire,

בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by ROI-COHEN,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  14. שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by mulderfox,

אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by oded6188,

איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  17. האם זה אפשרי? ואם כן, כיצד עושים זאת? זה חשוב לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by oren,

שלום. א. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה המאפשרת לצלם וידאו מה-WebCam ומקדדת אותו ישירות ל-DivX? או שזה כבד מדי ועדיין אין מעבדים היכולים לשאת כזה עומס? שמתי לב שרוב התוכנות המאפשרות לצלם וידאו תומכות בצילום ישיר ל-Mpeg-2, אז אם אין תוכנה המאפשרת לצלם ישירות ל-DivX, האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצלם לסוג קובץ וידאו יותר דחוס מ-Mpeg-2? ב. כרגע אני מקליט וידאו מה-WebCam בעזרת התוכנה InterVideo WinDVR 2.0 אשר מקליטה לפורמט Mpeg-2, בינתיים זה בסדר, אך הבעיה היא שהתוכנה שמה סימן מים בצד ימין למעלה וזה מפריע. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר להסיר את סימן המים, התוכנה בגרסה מלאה ולכן מפליאה אותי העובדה בנוגע לסימן מים. האם באמת אין שום דרך שניתן להסיר את סימן המים? תודה וערב…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by davidz85,

חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by yacovmateo,

לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב ויש לי W7. בקיצור הבעיה היא כל פעם אבל כל פעם שאני פותח אתרים מסויימים בFF קופצת לי הודעה מעצבנת מהIDM להוריד איזה שיר וזה הדף באתר עושה את זה. וזה עושה בהרבה אתרים לא רק באחד הנה תמונה איך פאקינג נפטרים מהחרא הזה אחת ולתמיד?(ורק לא להגיד למחוק תIDM למה אני מוריד דברים כבדים וככה אינ מרוויח עוד 40KB מבחינת מהירות הורדה)

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  21. לא מצליח להעיף את החיפוש של אייסיקיו מרשימת הספקים לא משנה כמה פעמים אני מוחק ובכתובת למעלה שאני כותב משהו ולוחץ אנטר הוא מחפש לי עם אייסי ולא עם גוגל חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא את הפתרון שם בעיה נוספת חדשה היא כל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב מראה לי בפס האדום שהוא סיים לעשות סטרים לכולו בחצי שניה אבל זה לא נכון-וזה מעצבן-כנראה פאלג אין של אדובי -ניסיתי לעדכן ועדיין אותה בעיה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by Ben.,

יש לי הארד דיסק בגודל 500 ג'יגה שמחולק ל2 .. C ו-E .. זה מחשב חדש אין לי אותו חודש אפילו. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל פתאום אני בא להיכנס לE לוחץ עליו דאבל קליק ולא קורה כלום.. אני עושה אותו דבר לC וגם לא קורה כלום... שאני לוחץ לחצן ימני אני רואה משהו מוזר.. האופצייה הראשית זה הפעל אוטומטית.. כאילו זה דיסק.. הנה תראו תמונה תבינו יותר טוב אני יכול להיכנס לC ו-E אבל רק עם אני לוחץ סייר... איך אני פותר את הבעיה הזאת למה זה עושה לי הפעל אוטומטית?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by Mor Abergel,

תודה לעוזרים.. אם זה ווארז אז למחוק ואם יש אנשים טובים שרוצים לעזור אז הודעה לפרטי (אם זה ווארז)

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by Real_Me,

התקנתי CUTEFTP גירסה 4.2 אחרי תקופה ארוכה והנה לא רואים עברית בשמות הקבצים. כרגע אני ב-XP שעובד בעברית אבל כנראה שזה לא מספיק. חיפשתי ולא מצאתי הדרכה בנושא. מישהו יודע איך לעברת אותו?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by yotam360,

שמעתי על התוכנה הזאת ומעניין אותי לדעת מה היא עושה??

• 2 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.