עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות סתם, לא משהו נדיר, אבל בכול זאת, האתר היחיד שבניתי אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידודבפרט WWW.D-DESIGNS.CO.IL איך? PS * עדיף להיכנס דרך explorer כי ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, משהו השתבש בקוד. * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  2. כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  3. Started by roeysh,

שלום הייתי צריך לפרמט את המחשב לפני כחודש והחלפתי ווינדווס בהזדמנות לפני שאחד מהם ידפוק לי את המחשב (החלפתי לווינדווס מי) ולמרבה הפלא כשניסיתי לראות סרט במדיה פלייר לא ראיתי שום דבר רק שמעתי קול, ניסיתי לראות בכל הפורמטים האפשריים ולא עבד אחר כך הורדתי תוכנה אחרת לראות בה סרטים וגם היא לא עבדה, ניגשתי לחבר שלי שאלתי אותו מה הוא ממליץ לעשות והוא אמר לנסות להוריד דיירקט איקס 8 היתה לי גירסא קודמת ניסיתי את זה הורדתי ולא עבד בסוף נכנעתי ועשיתי בדיירקט איקס כל מיני טסטים בדיספלי ואם פתחתי סרט ועשיתי את הטסטים האלה באותו זמן ראיתי את הסרט עד שהוא ניגמר ואז עוד פעם אותו בעיה נ.ב. המחשב נכשל בבחנים (test directdraw, test direct3D) אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה ת…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. יש לכם איזשהי תוכנה כזאת? ואני לא מדבר על crack אם יש משהו אחר שתוכלו להציג ולהביא לי אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  6. שלום - נגיד שאני פותח סרט באורך שעתיים, הוא מזוהה כ-13 שעות, ואז יש לי בעיה בלעבור בין הסצינות בסרט. תודה רבה, יותם

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by shmuel,

תיראו אני בבעיה...... אין לי מושג איך להשתמש בפלאש 5 !!!!!!!!!! אם מישהו יודע אתרים ...... מדריכים....... משהו שיעזור לי????????!!!!!!!!!! תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. אהלן! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת... שניהם כוללים הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו') עכשיו המחשב השני הוא מריץ רוב הזמן EMULE אני כל הזמן משנה את המהירות של השליחה מקסימלית וקבלה מקסימלית וזה מצריך ממני הפעלה של המסך שלו מחדש ולהגיע אליו פיזית שזה עוד יותר קשה... :-) עכשיו ניסיתי עם התוכנה NET MEETING ועשיתי שליטה מרחוק על המחשב השני ודרך הראשי אני משנה הכל ומה שבא לי. יפה מאוד! הבעיה שצריך לאשר את הבקשה במחשב השני ואז יוצא לי שגם ככה אני מגיע אליו פיזית וצריך להדליק את המסך. אני צריך תוכנה קלה יחסית שתרוץ ברקע כל הזמן ותאשר שליטה מרחוק אוטומטית... כי אם אני עושה אצלי במחשב הראשי ריסט אז הוא מנתק את החיבור... ואז צריך להתחבר שוב פעם! יש רעיונות? תודה מראש!!! יניב

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by kEv,

שלום, הייתי רוצה לשמוע על שמות ולינקים של תוכנות לעסקים, כלומר לקבלות שאני אוכל לשים את הלוגו של החברה ומחיר וכל השאר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by yonit,

מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  11. יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. יש לי הגה של מייקרוסופט side winder racing wheel ומערכת הפעלה XP SP2 עכשיו המחשב לא מזהה לי אותו הוא רוצה דרייבים ומה שמוזר שבמחשב הקודם שהיה לי שגם בו היה XP SP2 ההגה עבד ללא כל בעיה בלי להתקין כלום פשוט PLUG & PLAY יכול להיות שבגלל שהמערכת פה יותר מתקדמת אז ההגה "ישן" מידיי בשבילו? ואם יש למישהו דרייברים, אני אשמח לקבל.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by boss,

אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by רומן גרוס,

הורדתי יוטרנט חשבתי שזה כמו אימיול וזה ממש מסובך . איך מורידים תוכנה שם ? שמתי לב שכל האתרים של יוטרנט זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי אני רוצה להשים תמונה זזה באווטר שלי אבל היא עוברת את החוקים, אז אני צריך לדעת איך להקטין אותה (100X100) ואיך להפחית את מישקלה (30k) אז איך אני יכול לעשות זאת? בתודה מראש Insatll ד"א הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות ספק הכוח נראה לי שהוא לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להיות בטוח שזו הבעיה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

19. ערב טוב אני מחפש מומחה לגוגל דוקס.......

20. Started by Dimka,

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית. ה- firewall והאנטי וירוס סגורים ובכל זאת ה- eMule אומר לי שה-ports שלי סגורים. איך ניתן לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by IlanF,

ואני חושב שאני יודע מה הסיבה.. פתחתי את הסיידבר של הגניוס ומאז אייטיונס נתקע כשמפעילים אותו. יש אולי דרך לסגור אותו משורת הפקודה או משהו?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by yacovmateo,

לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב ויש לי W7. בקיצור הבעיה היא כל פעם אבל כל פעם שאני פותח אתרים מסויימים בFF קופצת לי הודעה מעצבנת מהIDM להוריד איזה שיר וזה הדף באתר עושה את זה. וזה עושה בהרבה אתרים לא רק באחד הנה תמונה איך פאקינג נפטרים מהחרא הזה אחת ולתמיד?(ורק לא להגיד למחוק תIDM למה אני מוריד דברים כבדים וככה אינ מרוויח עוד 40KB מבחינת מהירות הורדה)

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by Grim Reaper,

אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים