עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex15,

הורדתי את JDOWNLOAD והכל בסדר אבל בהתקנה התקשיתי להתקין את התוכנה . אני לא התעסקתי בעבר עם התוכנה הזאתי . איך מתקינים אותה ? אני יודע שצריך גם JAVA תקנו אותי אם אני טועה . תגידו לי אם צריך משהו אחר .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שאלה ,האם המשחקים שמופיעים בביקה אלה משחקים שבאמת קיימים או סתם קטעים שיצרו במיוחד ?? :jump:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי יש לי קובץ MP3 של שיר מסויים, והשיר הוא בגירסא אינסטרומנטלית, כלומר קראוקי. עכשיו, ניסיתי להשמיע פשוט את השיר בווינאמפ ולהקליט את עצמי שר בעזרת המיקרופון אך התוצאות היו מחפירות. אנא עזרו לי תכנה שלקובץ MP3 יהיה ניתן להוסיף עליו בזמן אמיתי שירה, או לחילופין ליצור קובץ חדש שהוא חיבור של הקלטת השירה וקובץ ה-MP3! אם אפשר, אנא להוסיף לינק ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש, OrGAzmUs :smoke:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, עד הזמן האחרון עבדתי עם TEAMVIEWER, אבל לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות בחיבור. אילו אפליקציות נוספות יש שנותנות לשלוט על מחשב מרוחק ועונות לדרישות: - גם השולט וגם הנשלט רואים את מסך המחשב (לא כמו REMOTE DESKTOP למשל) - עובד גם על XP - עדיף חינמי - לא רץ באופן קבוע אלא ע"י הרצה ידנית (כלומר, צריך להיות מישהו ליד המחשב הנשלט) תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Gothic,

הורדתי את התוכנה סבבה דיסי... הכנתי את ההגדרות כמו שצריך כל מה שעלי כעת לעשות זה לשנות את ההגדרות של הנתב(ראוטר) שלי....אין לי בעיה לעשות זאת...הבעיה היא שאם אעשה זאת.המחשב שלי לא יהיה מוגן. וזאת בגלל שאין לי פיירוול. לא,אין לי הוא לא עובד הוא מקולקל אני מתארת לעצמי שהתקנת פיירוול חדש יותר מסובכת ממה שזה נראה... אז שאלה יש לי האם הסיכון ,בהנחה ואני כן אפתח את הפורטים דרך הנתב,גבוה מספיק כדי שהאקר מסוים או כל סוס טרויאני יכנס?או שזה לא כ"כ קריטי...מה כדאי לי?מה עלי לעשות?

6. Started by Swed,

אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Joli,

שלום יש לי את התוסף בדפדפן, משהו יכל להסביר לי מה זה מסננים ואיך זה עובד? אני פשוט מוסיף כל מסנן שאני מוצא... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 00Amir,

כאשר אני מרנדר סרט אני שם לב שהמעבד לא ב 100% עבודה, הוא רק ב50% והמחשב לא נכנס לטורבו בוסט... האם השימוש במעבד קשור לסוג התוכנה ? התוכנה היא סוני ווגאס 10 ... האם יש תוכנות שיודעות לנצל את כל הטכנולוגיה של המעבד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום יש לי קבצי מוזיקה על המחשב שאני יכול לשמוע אותם אבל אני לא יכול לצרוב אותם אלא רק על DATA הסוג פורמט שלהם בנרו זה: WMA אבל אם אני הולך ולוחץ עליהם רשום לי: WINAMP MEDIA FILE אז אני צריך תוכנה שתעזור לי להמיר אותם לפומט נורמלי שאני יוכל לצרוב אותו להשמעה כי אם אני צרוב על הפורמט של הDATA זה לא משמיע לי..... בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by cleric,

לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]

13. אני מתקין אתו הוא מסיים מבקש לכבות את המחשב ואחרי שהמחשב נידלק אני לא רואה את הדרייבר ואני גם לא שומע כלום כשאני שם שיר מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by simonidis,

שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לא צריך ליצור מצגות רק לצפות בהם כמו שצריך, שולחים לי המון המון מצגות ואין לי איך לפתוח אותם (אני לא מתכוון לשלם על אופיס, ואני משתדל להיות בן אדם חוקי שלא משתמש בצרובים..) אנא עזרו לי לחזור למוטב, לשמור על חוקיות ולא להגרר לWAREZ :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by benor,

יש לי שאלה איך אני יכול לצרוב דיסק בלי שזה קודם כל יעשה Cache שזה ישר יצרוב??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Dimer,

שאלה שאני לא בטוח שמיועדת לפורום הזה אבל אחרי הכול החומת אש של NVIDIA היא ברמת הצ'יפסט יש לי שתי אפשרויות לחומת אש במחשב החדש שלי.: 1. NVIDIA FIREWALL 2. חומת האש של נורטון כחלק מ-NIS מה עדיף.....? איך בכלל עובדת חומת האש של NVIDIA? יש לה עידכונים? אני אומר מראש, אין לי עיניין בחומת אש אחרת חוץ מהשתיים הללו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yonib5,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Shortboarder,

למי זה עבד??? מישהו משתמש בזה ??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.

24. כל פעם שאני מפעיל תתוכנה אימיול אחרי כמה דקות הוא עושה לי חלון כזה וכתוב סגור כל הזמן זה קורה וניסיתי להתקין גירסה יותר חדשה וזה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה למי שעוזר הנה תמונה של הבעיה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם: pinnacle studio 11 flash freehand ושאר ירקות בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות' האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני? ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'. אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים