תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תשימעו יש לי בעיה באימיול יש לי כל הזמן lowid..! לפי מה שהבנתי פה הבעיה היא כנראה שאני צריך לפתוח פורטים בfirewall.. אני משתמש ב-norton internet security (norton persinal firewall 2003) מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים בתוכנה הזאת..!?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום . אני צריך דרייבר ללוח אם שלי בשביל הכרטיס קול (בגלל שהוא מובנה) הלוח אם : PCPartner VIA Apollo Pro133 Motherboard תודה רבה . ושבוע טוב .
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שפעם הייתה אופציה של לשמור דפים במחשב ככה שאני יכול לראות אותם גם כשאני לא מחובר לרשת... אני יכול פחות לשמור את הדף אבל פעם הייתה אופיצה של לשמור את הדפים במצב של כמה לינקים בתוך הדף... כלומר עד 3 לינקים לעומק... אני לא מוצא את האופציה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לאחר שצפייתי בהודעה אחת של אחד המשתתפים בפורום, החלטתי לעלות לכן את כתובת האתר שממנו ניתן להוריד מברשות. http://www.deviantart.com/ לכול המעוניין.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש. MOUSE WITHOUT BORDER - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד. Mouse without Borders במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה 5 avid media composer עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:יש את הסרגל מעל הtimeline אבל הבעיה היא שחסרים לי הרבה אפשרויות (כי בבית ספר שלי הסרגל עצמו מלא ) ואצלי בבית הוא לא כמו בבית ספר עכשיו השאלה שלי אם חסרים לי כפתורים בתוכנה מאיפה אני יכול להוסיף את מה שחסר (כיאילו אפשר להוריד מהאינטרנט וזה ?) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כאשר אני באה להעתיק לינק למסמך WORD אני מקבלת במקום הכתובת את המשפט הבא: Microsoft Office Word 2003. lnk יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו מוזר כאן שאני פותח 45-50 אפלוד ביוטורנט ומצליח להוריד רק על 150 זה לא הגיוני כי שאני פותח המון אפלוד אז אני אמור לקבל המון דאונלוד אף פעם לא יצא לי לקבל הזמנה לטראקרים אז אני משתמש באתרים כמו mininova, isohunt,bt junkie מה אני צריך לעשות? זה עניין של הגדרות בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי קניתם מחשב חדש או פירמטתם את הישן והתקנתם וינדוז - מה התוכנות חובה שלכם שתתקינו באופן מיידי?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היא עושה סריקה של איזה 20 דקות...ומוצאת תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אנשים שנה טובה, תיהיו טובים רונדר במאיה7 עם FG ו HDRI מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשי ואני צריך להתקין את הדרייבר לכ.קול. ואין לי מושג איזה כרטיס זה, אני רק יודע שהוא מובנה בלוח אם, והוא מלפני 5 שנים. אז מה אני עושה? איך אני יכול לחפש את הדרייבר אם אני אפילו לא יודע איזה דגם זה? EVEREST יודעת לזהות לבד את הדגם? כי התקנתי את הטריאל של EVEREST ULTIMATE EDITION ואני לא יודע איפה בודקים....
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-