עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הגוגל כרום (וסביר ששאר הדפדפנים טוענים כך, אבל לא בדקתי) טוען שהוא לא מצליח לאמת את הזהות של האתרים (כנראה אלה שמשתמשים ב ssl) מכיוון שאישור האבטחה שלהם נוצר ע"י a248.e.akamai.net, מחיפוש ברשת הבנתי שזה פשוט שרתים שהמון חברות נעזרות בהם כדי לספק שירות יותר מהיר, האם אפשר לסמוך על זה? וא"כ איך מרגיעים את הדפדפנים?

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. מחקתי את כל הססמאות השמורות בפיירפוקס, איך משחזרים אותם? ??? עריכה... שחזרתי אותם עם FEBE.. (שכחתי שהתקנתי אותו בכלל )

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by WinInc.dll,

תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. היי, משהוא מכיר תוכנה מומלצת כזו?

5. אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האם קיימת תוכנה כזאת? אני רוצה לתרגם כמה סירטונים בפורמט FLV ולקודד את התירגום בתוך הסרט. תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by vinipyx,

אני מנסה להיכנס לאתר מסוים ונפתח לי דבר כזה : מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by TomB,

קצת טפשי, אבל אני לא מוצא את האופציה הזו פיתאום...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. תמיד יש איזה תוכנה או משהו. תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by zombie,

יש לי קבציי ראר שנעולים עם סיסמא ואני לא יודע אותה...יש אפשרות לעקוף את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Pumpkin,

אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dark Tetris,

עם איזה תוכנה אני פותח?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by .AloN,

אני מחפש תוכנה שתוריד את כל הלינקים בעמוד מסוים, הכוונה היא לא להוריד את הדף עצמו אלא ללינקים שהוא מפנה בעמוד. מישהו מכיר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. היי, מחפשת שם מדויק של תוכנה לעיצוב אלבומי תמונות דיגיטלים דיגי פוטו או אולי פרו.. משתמשים בה מעצבי אלבומי חתונות דיגיטלים מישהו יודע את השם המדוייק ומי מייצר אותה?? תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. במסגרת חלק מהעבודות שלי- אני מפיק קליפים לזמרים. לקחתי על עצמי את הבימוי,צילמתי על מצלמה אחת בחצובה (היו עוד 2 צלמים שלי) וערכתי את הכל לבד. כמה פרטים טכניים: 1. צולם עם 2 מצלמות- ברודקאסט JVC על חצובה, וסטדיקאם עם מצלמת sony V1 סטדיקאם זה מצלמה על מתקן "צף" שקשור לגוף-נותן למצלמה יציבות בריצה ותנועה מהירה- כזו זה: http://www.creativevideo.co.uk/public/product_images/altimage/22%2009%202006steadicam_flyer_1.jpg 2. תוכנות העריכה- edius, after effects. 3. רוב הצילומים נעשו עם עומק שדה רדוד (שכל הרקע מטושטש ורק האובייקט בפוקוס) על מנת לתת תחושה קולנועית ומיוחדת יותר. זה נעשה עם עדשות מיוחדות, וצילום מרחוק- עם הרבה ZOOM 4. הקליפ ערוך ב slow motion של 80-85 -על מנת לתת תחושה ר…

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. אני משתמש בתוכנית high performance ללא מצב שינה, שומר מסך (רק נעילת מסך ללא שומר מסך) לאחר 5 דקות וכיבוי מסך לאחר 15 דקות. עכשיו מאז ומעולם היו פה ושם קטעים שהמסך היה נדלק, ומציג בחזרה את השומר מסך, אבל בימים האחרונים המסך שלי בפרנזי רציני. כשאני פרנזי אני מתכוון, עוזב את המחשב, מתחיל שומר מסך (מה שאומר שאין בעיית IDLE), אחר כך המסך נכבה אוטומטית.. ואז אחרי שעה פתאום נדלק המסך (המחשב לא במצב שינה, רק מסך כבוי אוטומטית), ניסיתי לכבות את העכבר, עדיין קורה. מה הולך פה? powercfg -requests הכל none. powercfg -lastwake אומר שהספירה היא 0. אני לא לא מבין מה הולך פה, אין שום דבר שמרעיד את המחשב, ניסיתי אפילו לכבות את המזגן בחדר, פשוט הז…

21. שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות

23. הורדתי התקנה של תוכנה כלשהי שבאה מחולקת ל4 שחילצתי קיבלתי איזה 700 חלקים ואני לא מבין מה הולך שם הקובץ לא פגום, אבל ווינראר מחפש קובץ בשם שאין לי...מישהו יודע ? http://www.cubeupload.com/files/f9d7392.jpg http://www.cubeupload.com/files/55632c.jpg

24. Started by amirn,

היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לאבי מחשב חדש ואני רוצה לפצל לו מחיצות במחשב כי יש C שהיא 140GB וD שהוא הגיבוי)גיביתי אותו על DVD כמובן) ניסיתי תוכנת PARTITION MAGIC הכי חדש ולא תומך בויסטה וכמו כן גם כמה תוכנות חינמיות אחרות אבל הם לא תומכות בויסטה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנת בעלת ממשק קל לשימוש ומובנת ובעלת תמיכה מלאה בויסטה אודה לכם. תודה,שי

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.