עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חוץ מ cURL. תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by תותי7,

מה ההבדל בין Torrent ל u torrent ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by rani,

איך אני צורב קובץ ISO (ווינדוס ויסטה RC1) על דיסק DVD אני יוכל לעשות ממנו BOOT? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מעוניין לקחת תמונה וכמו למשל פה http://www.activessoft.com/images/awscreenshots2.gif לעשות לה את אותו הדבר.. עם איזה תוכנה צריך לעשות את זה.. photoshop illustratur או שבכלל משהו אחר..? ואיך לעשות כמובן...

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).

7. מה שגורם ל cpu performance להיות על 100 אחוז זה קליינטים של ביטורנט ברגע שסגרתי את הקליינט זה חזר לתפקד נורמלי , זה נבדק בשני קליינטים שונים abc והקליינט של LioNetwork אני לא מבין למה זה קורה , אני לא מבין למה זה פתאום נגרם , השינוי היחיד שעשיתי זה להתקין nod32 אני בכלל לא חושב שזה קשור בכל מקרה כיביתי אותו בזמן ההורדות וזה עדיין על 100 אחוז , ההורדות אגב תקועות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך להתקין Java Runtime ו Java Development או אחד מהם מספיק?

9. Started by Ourfaza,

יש לי כתוביות שלא מותאמות לקצב הדיבור שבקטע הוידאו האם ניתן להתאים בין הקטע לכתוביות? ואם כן, איך ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  10. יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  11. Started by אנדי,

שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו התוכנה VirtualBox ואני מריץ עליו XP השאלה שלי האם אני יכול שבמחשב הוירטואלי יהיה לי אינטרנט ובמחשב האמיתי לבטל את האפשרות לגלישה? כי אני לא רוצה שיהיה לו חיבור לאיטרנט בכלל...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. היי יש לי כמות גדולה של קבצים (1000+) שאני צריך לכווץ לזיפ כל קובץ בנפרד כך שיהיו לי 1000+ קבצי זיפ שבכל אחד מהם קובץ ששמו הוא שם הזיפ .... האם יש דרך\תוכנה קלה לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. שלום לוכלם! הסמסטר הזה החלטתי לעבור לכתוב הכל ישירות אל תוך המחשב שלי. אני משתמש בלוח כתיבה ובתוכנת OneNote 2013 שמותקנת במחשב, עד כה הכל טוב. התקנתי במחשב השני שלי (הביתי) את תוכנת הOnenote 2013 ויש לי סוגיה שאני מחפש פתרון בשבילה. בברירת המחדל של התוכנה, היא מנסה להבי מה כתבת בעט (בשביל שאם תחפש את זה במנוע החיפוש אתה תמצא את זה) הפונקציה הזו לצערי גורמת לבעיות, היא לפעמים מערבבת את המילים והסרטוטים. אחרי כמה שיחות עם הפורום של מיקרוסופט מצאתי את הסיבה. כאשר נכנסים לתוכנה, אפשר לגשת לאפשרויות > מתקדם > עט > אפשר זיהוי אוטומטי של כתב יד (יש שם קופסאת סימון) את האפשרות הזו ביטלתי במחשב הנייד שלי. וכאן באה הסוגיה, אחרי שהתקנתי במחשב הביתי את התוכנה, לא קיימת את הא…

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. יש לי ספק בקשר למהירות הזיכרון שלי ורציתי לדעת מהו מהירותו האמיתית מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by dinay,

אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by nim901,

אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by idofr,

שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה, יש לי עותק מקורי של אופיס (הגרסא אחת לפני ההכי חדשה, לא זוכר מה שמה) אבל לצערי הדיסקים אצל ההורים שלי וזה קצת רחוק. בגלל שאני רוצה לפרמט ולעבור לWIN8 אז אני יהיה חייב להתקין את האופיס מחדש ולכן זה אומר שיש לי 2 אפשרויות, או להוריד את הדיסקים ושיקריאו לי את הסיריאל בטלפון או לבקש את הדיסקים בדואר, בגלל מרחק ועלויות דואר אני מעדיף למצוא מקור הורדה. עוד בעיה היא שבגלל הגבלי מיקום אני לא יכול להשתמש בטורנט. לכן השאלה היא כזאת, האם יש מקום שממנו אני יכול להוריד עותק אמיתי, לא פרוץ, או עם קראק או כל שטות אחר של אופיס? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arkins,

אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by vini,

עורדתי משחק והוא נמצא בקובץ mdf, מצאתי תוכנה שנקראת magic iso שאמורה לפתוח את הקובץ הזה אבל אני לא מצליח . אם למישהוא יש רעיון תעזרו לי. ישמח לתשובות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by AdamWE,

יש לי windows xp pro IE - 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920 ויש לי בעיה... כאשר אני גולד אם ה IE ומנסה לפתוח חלון חדש אז הIE ניתקע ולא מגיב... כך שגלישה כמעט בלתי אפשרית כשכל פופאפ קטן תוקע לי את המחשב. אמרו לי שב98 הייתה אפשרות לעשות תיקון, אך לא מצקתי את זה בXP עוד תאוריה היא ה3rd party programs, כדוגמאת GATOR שלפני שבוע גליתי אותה ואת CME על המחשב בדרך מסתורית... אבל כשניסתי לעשות אנאינסטאל לא מצאתי איך... בבקשה תעזרו!!! כבר היה לי את זה לפני שלושה חודשים והייתי צריך לפרמט את ווינדווס!!!! אני לא רוצה עוד פעם!!! >

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by Posford,

פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ של PDF 200 עמודים ואני רוצה ליצור קובץ חדש שיכלול לדוגמא רק את העמודים 1-20 איך עושים זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.