עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orlupo,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cpus,

אני צריך לרשום תאריך ככה: dd-mmm-yyyy שזה ככה: 18 JUL 2004 עכשיו, האקרובט לא נותן לי לרשום את זה. הוא אומר לי שתאריך/זמן שגויים: אנא וודא שהתאריך זמן קיים ושכל ארבע הספרות של השנה רשומות [iSDate] איך אני רושם את התאריך ??? בבקשה עזרה ותודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אין לי צורך בתוכנה וינדוסאית או בשרת שישאב ויזרע את האימג'ים, כל מה שאני צריך זה כלי גמיש ואמין לאימג'ים. לצערי clonezilla לא מתקרב לנוחות שימוש שהיה לי עם גוסט פשוט בוטאבל. הקלון-זילה התחיל להתבכיין לי שההרדיסק החדש גדול יותר ועם מחיצות שונות וכל מיני שטויות שהנורטון פשוט היה מסדר בעצמו בהתאם לאימג' המקורי. מה גם שזמן ההתעסקות עם ההגדרות והממשק ארוך בהרבה מהממשק הסופר מינימליסטי (מבחינת פיצ'רים, שלבים ואפשרויות) שהיה לי בגוסט. אני מאוד לא זוכר באיזה גרסא מדובר, וכאמור אין לי שום צורך במשהו כבד או תוכנה חלונאית, סה"כ דיסק בוטאבל נחמד, אקרוניס, פרגון, סימנטק, לא ממש אכפת לי כל עוד היא גמישה ואמינה ואני אדע שברגע שיש לי אימג' ורישיון של התוכנה, אני יכול לישון טוב בלילה שבמק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. חג שמח ותודה לעוזרים לוח האם הוחלף במסגרת האחריות לאחד חדש לאחר ההחלפה אני רואה ג'בריש בחלק מהתוכנות (ווינאמפ למשל) מה עושים בנושא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by maxwell10,

שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by YAIR,

למנוע פרסומות שקופצות ל (POP UP ? תנו לי קישורים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ירדן אברהם,

שלום, מחפשת ללמוד קורס אינטרנטי מעבר ללימודים בהדנסת תוכנה שמשמעותי להוסיף אותו לקורות חיים... יש לכם הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה מופיע מידי פעם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[

13. Started by I7210I,

שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רכשתי מחשב חדש, וןהתקנתי בו את האוטלוק אספרס 6 . את כל מאות הודעות הדאר שהיו לי במחשב הישן (אוטלוק 5 ) , גיביתי על CD. ניסיתי ליבא את הודעות הדאר מה- CD לאוטלוק אקספרס החדש, אך כל מאמצי עלו בתוהו. התהליך אותו ניסיתי היה כדלקמן: אני פותח את האוטלוק אקספרס 6 FILE/ IMPORT ומבקש ליבא הודעות. נפתח חלון ובו אפשרויות ליבא הודעות ממספר תוכנות בינהן אוטלוק אקספרס 4 ואוטלוק אקספרס 6. משום מה אין אפרות ליבא הודעות מאוטלוק אקספרס 5. ניסיתי לכתוב ליבא מאוטלוק אקספרס 6 ונתתי לו את ציון המקום בו נמצאות הספריות עם הודעות הדאר שלי הישנות ב- CD , שם גיביתי אותן. ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: -NO MESSAGES CAN BE FOUND ON THIS FOLDER OR ANOTHER APPLICATION RUNNING THAT HAS THE …

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by apelzig,

Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by THOMASEVIGHET,

היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.

18. אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. בכל אופן הבעיה שלי היא בכונן dvd אני משתמש בו בשביל לראות סרטי dvd ישראליים וגם אמריקאיים. ומה שקורה זה שהמחשב אומר שהכונן מוגבל לפי אזורים ולכן נותר לי רק עוד פעם אחת לראות סרט אמריקאי נגיד. ואז אני אוכל לראות רק סרטי dvd ישראליים. ב'תכלס רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה.. אשמח אם תעזרו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by snop,

שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by ET,

???

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by chmmr,

אני מניח שרוב האנשים כאן עבדו או ראו את Trillian (תוכנה שמאחדת כמה תוכנות של מסרים מידים פופלארים) הבעיה שלא מצאתי דרך לבצע ישור לימין כך שמשפט שמשלב עברית ואנגלית ביחד יצא נורמאלי אם משהו מכיר דרך אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by jambo,

קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  24. Started by SHLOMI71,

התקנתי וורד 97 ווורוד 2000 על אותו מחשב תחת WIN98 איך אני גורם לוורד 97 להיות תוכנת ברירת המחדל, שינוי דרך folder options לא מצליח וורד 2000 חוזר להיות ברירת המחדל. תודה מראש שלומי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.