תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה למייקרופט VISUAL STUDIO C#2008, התוכנה חינמית כך שאין בזה כל פריצה או משהו. אני חייב להפעיל אותה ואני פשוט לא מצליח להתחבר לווינדוס לייב שם
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב "זרק" לי הערה שיש התנגשות IP בין תוכנות, דבר שלא ראיתי אף פעם וחשבתי שRESTART יסדר. מאז, בכל פעם שאני מפעיל את FF שום טאב לא נפתח, ואני לא יכול לגלוש גם בדפדפנים האחרים (כרום,אקספלורר). כדי להשתמש בהם, עלי לרסטרט. אשמח לשמוע עצות לפתרון התקלה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הרכבתי לאבי מחשב חדש מבוסס על לוח אם GA-MA785GMT-UD2H. הרכיב הישן היחיד בו הוא דיסק מקסטור 6Y120 של 120GB (עובד ב- SATA I) ששכב אצלי כמה שנים - הוא לעולם לא ימלא אפילו חצי מזה. על הדיסק היתה מותקנת כבר מערכת הפעלה - אובונטו 8.04. המחשב עולה איתה ללא כל בעיה, למרות שכאמור כל החומרה שונה מזו שעליה התקנתי את אובונטו במקור ושזו גרסה ישנה למדי שלא עברה עדכונים כבר יותר משנה. אבל כשניסיתי להתקין Windows 7 Home Premium (גרסת OEM 32 ביט), החיים הפכו מעניינים: שלב ה- starting windows לקח בין שעה וחצי לשעתיים (!), כשהאינדיקציה היחידה ששמשהו קורה היתה השינוי האיטי בבהירות של הלוגו באמצע המסך. שאר השלבים לקחו בין חצי שעה לשעה כל אחד, עד לשלב בחירת המחיצה: Windows התעקשה שהדיסק כולו ר…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אנשים!! שאלה לי אליכם יש סרטים שאני מוריד מהאינטרנט והם לא עובדים הורדתי מקודדים (הורדתי את Xvid כי הוא הכי מתאים לסרטים שהם לא עובדים) ועדיין הם לא עובדים, הם קורסים אני משתמש בתוכנת radlight מכיוון שאני רוצה לראות עם כתוביות גם בתוכנות רגילות ומוכרות הם לא עובדות, למשל window media player ששומעים תסרט, אבל לא רואים תמונה האם מישהו יוכל לעזור לי??!! מקווה מאוד שתעזרו לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שלח לי איזה סוס טוריאני דרך המירק , לפי מה שאני יודע הוא מצליח לראות את הנתונים של המחשב שלי , הפייר-וול של אקס פי פועל אבל כנראה שזה לא עוזר.. מישהו מכיר תוכנה לסריקה והסרה של סוסים טוראנים ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה לפתירת משוואות רבועיות בעיקר , אי רציונליות וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כידוע daemon tools לא עובד על Windows 7 מישו מכיר תוכנה חינמית ונוחה שעובדת על 7?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חברים שלום פונקציית שיחזור מערכת נעלמה לי. האם ואיך ניתן לשקם ולהחזירה לחיים, ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? מצורפת כאן תמונת מאפייני המערכת שלי, בה ניתן לראות שלשונית שיחזור המערכת לא קיים. מקווה שניתן לתקן זאת.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת ועוד לפני שמתחילה ההתקנה קופצת לי ההודעה המצורפת קובץ ההתקנה לא פגום בוודאות . מה יכולה להיות הבעיה או מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-