עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היום קיבלתי את המחשב החדש,ב"ה. המחשב הגיע כאשר הויסטה כבר מותקנת וההארדיסק לא מחולק בכלל, כלומר כל הארדיסק זה מחיצה אחת..אפשר לחלק את ההארדיסק עכשיו? ניסיתי עם פרטישןמג'יק ולא הצלחתי, אולי אני לא בדיוק יודע איך להשתמש.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Oranl,

גירסת 2009? משהו בו מעצבן אותי, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by avihwz,

יש לי תוכנה שפיתחתי לפני שנים, עבדה יפה עד לאחרונה ופתאום העברית נעלמה ורק ג'יבריש. ניסיתי שנית את הפתרוןבאתר http://yizhar.mvps.org/ וגם פתרונות אחרים שמצאתי ברשת, אבל לצערי אין עברית. אני מעוניין להפעיל את התוכנה ואשמח לפתרון חינמי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by NEUROMA,

היי חבר'ה יש לי שני מחשבים ויש להם את אותה הבעיה : לעיתים מאוד קרובות הם נתקעים בזמן הפעלת אתרים באינטרנט ( לא משנה אילו ) הם "קופאים" ולוקח זמן מה עד שחלונות מודיעים לי שהתוכנית צריכה להיסגר . בחלונות שלחו לי הודעה כי הבעיה היא באדובי רידר / פלאש אבל אני מקבל הודאה גם שהפסיק לפעול ה - RAW SOCKET SERVICE .... אז , מה הבעיה או בעיות שיש לי ?? תודה - שי :s05:

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום רב, השבוע קניתי מחשב והתקנתי עליו את הויסטה אולטימט (בגלל הMC) מפרט המחשב: E7300 4G זיכרון 500G HD ATI HD 4670 האם מישהו יכול לספר לי מדוע בDEVICE MANAGER עדיין מופיע לי שחלק מהחומרה אינו מזוהה (מצ"ב PRINT SCREEN) תודה מראש, עמיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Ashand,

מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by adi naamati,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. זה קורה ב85% מהפעמים שאני מעלה את הוינדוס, ישנה הודעה Svchost.exe Application Error The instruction at "0x0000000" referenced memory at "0x0000000". the memory could not be "writen". לפעמים כתוב Writen ולפעמים Read לפעמים המס' הוא 0x0000000 ולפעמים יש מספר אחר עם אותיות יש לי אפשרות ללחוץ OK/CANCEL זה איכשהו מבטל את כרטיס הקול, ואי אפשר להפעיל יישומים אחרים (אלא אם כן לוחצים CANCEL ואז כן אפשר להפעיל תוכנות אבל אין קול) אני פשוט מכבה את המחשב כ-5/7 פעמים עד שההודעה לא מופיעה ורק אז מצליח לעבוד כמו שצריך. יש למישהו רעיונות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sbarbz,

בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by viper_sb,

יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by SHOOTER8,

כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by Raz20,

אני מנסה לפתוח קובץ מכווץ והוא לא נפתח לי וידוע לי שהקובץ הזה בסדר גמור ולא נפגם כי כל קובץ כזה אני שולח לחבר שלי והוא פותח אותו בלי כל בעיה מה אפשר לעשות לגבי זה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by ירח אפל,

פרצת אבטחה ב-Internet Explorer פרצה בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט מאפשרת חטיפת השליטה על המחשב מרחוק. מיקרוסופט עדיין לא שיחררה טלאי לתיקון חור האבטחה AP פורסם: 16.12.08, 12:04 משתמשים בכל הגירסאות הנוכחיות של הדפדפן Internet Explorer של מיקרוסופט חשופים לפרצת אבטחה, המאפשר חטיפת השליטה במחשב שלהם מרחוק. נכון להיום, עדיין לא שוחרר תיקון לחור האבטחה על-ידי מיקרוסופט. פגם האבטחה מאפשר לפורצים ליטול את השליטה במחשב מרוחק, על-ידי פיתוי המשתמש ללחוץ על קישורים באתרים הנגועים בקוד זדוני. יותר מ-10,000 משתמשים כבר נדבקו בקוד הזדוני המדובר, כך לפי חברת האבטחה TrendMicro. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639263,00.html מישהו עדיין משתמש בו בכוונה תחילה? אם כן אז הגיע הזמן…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by aviad91,

שלום! פרמטתי אתמול את המחשב. ואבד לי הדיסק עם הדריברים ללוח אם ואני לא מוצא מאיפה להוריד ואם מצאתי זה היה לביוס ואני לא יודע מה עושים עם זה. הלוח אם הוא p5b-v של asus. אני ממש צריך עזרה כי אין לי לא סאונד ולא אינטרנט אם זה בכלל קשור לזה.. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by itamariluz,

קניתי שלט משחק Super Aegis Gamepad 4axis 12buttons with POV וקיבלתי איתו רק דיסק אחד אבל כשאני מתקין זה לא מתקין לי תוכנה, יכול להיות שלא קיבלתי דיסק נוסף של התקנה? ואם יש הורדה לתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחי יש מחשב ישן מאוד והוא התקין ווינדוס מחדש, ולא מצאנו דרייברים באתרים של החברות... לוח אם - MSI MS-6163 (i440BX) וכרטיס קול Creative Sound Blaster Live (sb0220) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by ata01,

התקנתי Vista Ultimate 64 על מחשב עם כרטיס HD4850 ויש לי בעיה רצינית. התקנתי מספר משחקים ובכל אחד כשאני מתחיל לשחק אחרי מספר דקות אני חוטף מסך כחול והוא צועק לי על הקובץ שבכותרת. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח את הדיון מצטער אם אני טועה. יש לי וידנוס xp חוקי כמובן ויש קובץ שמופיע לי כל הזמן על שולחן העבודה אפילו אם אני מוחק אותו הוא חוזר זה קובץ txt שבתוכו רשום את האות b השם של הקובץ הוא dxva_sig מזה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  25. ShadowProtect 3 או Paragon Drive Backup 9.0 Professional או 2009 Acronis True Image המטרה היא להעתיק דיסק קשיח בעל נפח קטן (עם 2 מערכות הפעלה Vista 64bit+XP 32bit, כל אחת במחיצה שונה - Dualboot) לדיסק קשיח עם נפח גדול. למישהו יש ניסיון ?[br]פורסם בתאריך: 16-12-2008, 21:39:07 אף אחד לא התנסה בתוכנות אלו ?מישהו התנסה אולי באופציה האינטגרלית ב- Vista Ultimate ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים