תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני להכניס SERIAL הוא רושם לי scheduled server maintenance has prevented you from activating Trend Micro Internet Security Pro. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כל מיני דרייברים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל הדרייברים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.... אני משתמש ב-Google Chrome... ובימים האחרונים בכל פעם שאני למשל רושם משהו בגוגל, נכנס לאחד הדפים ואז חוזר לדף התוצאות, אז דף התוצאות לא קיים יותר ובמקומו מופיע לי דף הכניסה של גוגל....זה קרה לי עם עוד אתרי חיפוש.... לדוגמא: רשמתי "שולחן" בגוגל... נכנסתי לאחת התוצאות.... לאחר מכן לחצתי על "חזור" כדי לחזור לדף הגוגל עם תוצאות החיפוש של "שולחן"....ובמקומו מופיע לי דף הבית של גוגל ללא החיפוש... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכין סרט הדרכה בנושא מסוים ולהעלות ליוטיוב. הייתי רוצה לדעת איך אפשר, אם ארצה, להוסיף תמונה או לוגו שיופיעו על גבי הסרטון בצד לכל אורך הסרטון. (לא מצאתי בגוגל...) אם מישהו יודע איך אפשר להפוך את הלוגו ללינק, שזה בטח יהיה השלב הבא - גם על זה אשמח לשמוע. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שבת שלום התקנתי היום את SP2 לוויסטה הכל עובד מצויין אבל ברגע שהגדרתי בלוח בקרה של ניוודיה מצב של SLI הוא גורם למסך שלי להיות כחול זה קרה רק לאחר שהתקנתי את הSP2 וכמובן מחקתי והתקנתי כמה פעמים את הדרייברים מהאתר וזה לא עוזר אני משתמש כרגע רק בכרטיס מסך 1 יש לי 9800GT X2 אשמח על כלל עזרה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי בעייה עם הwindows שכנראה קרס ורציתי לטפל בו ע"י דיסק הפעלה שכשאפעיל את דיסק ההפעלה אפתח את כלי שחזור המערכת וישחזר לי את המערכת לזמן שהייתה תקינה. רציתי לדעת האם הדרך הזאת אפשרית? וא"כ האם היא תדרוש ממני אתחול של המחשב ואצטרך לעשות גיבוי לכל הקבצים שנמצאים בכונן סי? בתודה מראש תעלולון
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי... אני מנסה לצרוב דיסק בתוכנה של אלכוהול דיסק בשביל הניד פור ספיד החדש.. עכשיו הבעיה שהצלחתי לצרוב אבל כנראה שלא עשיתי טוב... כי המשחק לא זיהה את זה מדובר בדיסק 3.. את השניים הראשונים הביאו לי..פשוט עם דיבק 3 יש לי בעיה לצרוב אותו כמו שצריך.. מה שהבנתי שיש שני קבצים שצריך לצרוב... אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי... אשמח מאוד אם יוכולו לעזור לי באייסיקיו כי אני דיי חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לערוך תמונות של כול מיני דברים שצילמתי ואני עושה סרטון קצר כזה אם מוזיקה והבנתי שיש תוכנה בוינדוס שנקראת Windows Movie Maker אז התחלתי לעבוד איתה וכול איזה כמה זמן התוכנה נטקעת לי משום מה ואז אני חייב לסגור אותה בצורה בצורה אגרסיבית שזה ctrl alt del ואז סגור את הישום משם האם קימת בעיה בתוכנה או שמה בוינדוס או שבככלל אתם יכולים הלמליץ על תוכנות מהסוג הזה
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-