תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 8 ויש לי בעיה כשאני צורב סרט ואת התרגום שלו בעברית אז הדי וי די שלי לא קולט את התרגום למרות שה די וי די שלי קורא תרגום בעברית ולמרות שצרבתי את הסרט והתרגום באותה התקייה זה לא עובד הוא עדיין לא קולט אותו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן מה, וזה דיי דחוף, מכיוון שאני אמור להגיש את זה ללקוח עוד היום. אני באופן כללי מעצב ומכין סרטים בתכנות אחרות, אבל הפעם ביקשו ממני קובץ פלאש שישמש כבאנר. הכנתי את הבאנר שלי בתכנת אפטר אפקטס וייבאתי אותו לפלאש. פשוט מאד. הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לגרום לבאנר לקשר כמו שצריך לאתר. אם אני סתם לוקח את השכבה ומנסה להלביש עליה קישור, זה עושה לולאה אינסופית של קישורים, כל עוד הפלאש פועל. אם מצד שני, אני מנסה לעשות on(press) או on(release) הוא מראה לי שהבאנר לחיץ, אבל לא עושה כלום. ניסיתי לעבור על עשרות אתרים והסברים בנושא, אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה שלי. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח מאד. אני מאמין שהבעיה היא מאד ק…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! עשיתי לפני כמה ימים פורמט מלא לכל המחשב,את כל הקבצים העתקתי לנגן MP4 עם 160 ג'יגה. לא יודע מה קרה אבל אחרי תקופה מסויימת הנגן החליט לאפס את עצמו והכל נמחק,כל מה שהיה לי,מלא סרטים,מלא תמונות,מלא מוזיקה וכו'... שמעתי על תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו אפילו אחרי פורמט. מישהו יכול להציע משהו? האבדה הזאת פגעה בי מאוד חזק,היו שם מלא דברים שאני צריך והייתי רוצה לשמור עוד כמה שנים למזכרת... :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים שאני גולש בהם ותמיד יש לי את ההודעה הזאת (תמונה למטה), למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום למומחים איך אני משנה את ברירת המחדל שלי- דפדפן ברירת המחדל? איך קובעים שהאקספלורר יהיה ברירת מחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בדפדפן פיירפוס 3.03, ולאחרונה יש לי בעיה קטנה - לגבי סיסמאות ושמות משתמשים באתרים, הוא זוכר אותם, אבל הוא לא מחובר אוטומוטית. כלומר- כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ונכנס מחדש לאותו אתר, הוא זוכר את הסיסמא אבל לא מחבר אותי ישר כמו שביקשתי בסימון באתר(ככה לגבי כל אתר). ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות כזאת, לא מצאתי. גם ניסיתי להתקין מחדש על ההתקנה הזאת וכנראה זה שמר הגדרות או משהו אז עדיין זה ממשיך. בבקשה תעזרו לי לאתר את המקור לבעיה, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני משתמש עם המחשב שבחתימה שלי עם כרטיס מסך 4870 ויש לי בעיה שבמזחקים מסויימים אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את FAR CRY 2 זה היה נתקע. לפעמים אחרי עשר דקות לפעמים אחרי שעתיים.אם אני לא טועה זה קרה אחרי שהתקנתי הוטפיקס לבאגים שהיו בפארקריי 2 לכרטיסי מסך של ATI מסדרת 4XXX זה סידר את הבאגים הצבעים ועבד סבבה אבל כנראה מאז המחשב נתקע לי בכמה משחקים מסויימים זה היה סביל כשזה היה רק וורקרפט 3 והתוספת אבל זה קרה בעוד משחק פתאום וזה גם התחיל לחרפן כי זה נתקע בפתאומיות כשבמסך התמונה נהיית כזה קוביות של שאריות מהתמונה האחרונה ושאריות של קוביות בצבעים לא ברורים והכל היה נתקע כך שחייבים לעשות ריסט... התקנתי ממש לא מזמן ג'י טי אי 4 וגיליתי שאני לא מצליח לשחק יותר מחמש דקות במקרה הכי …
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שפותחים הרבה יישומים בלי לסגור תוך גלישה באינטרנט במצב הזה מה יותר חשוב מעבד חזק או נפח זכרון גדול?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני משתגע! כבר כמה שבועות שאני מנסה למצוא תוכנה לשרטוט דו מימדי פשוט לפיזיקה. יש לי מחשב נייד שאני לוקח איתי ואני צריך תוכנה פשוטה ביותר שתצייר (מהר) קווים, וקטורים(חצים למי שלא מכיר), אותיות אנגליות ואליפסות(לא חובה אליפסות). או שייצא לוורד או ישמור כתמונה. בטוח יש כזו, אז אם משהוא מכיר, אני אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס TV של bt878 במערכת הפעלה windows XP התוכנה חייבת להיות קוד פתוח או לפחות חינמית שלא עושה בעיות (לא מתאמצת לשמור זכויות יוצרים ולא מפרסמת את עצמה בתוך הוידאו המוקלט וכדומה) לא גרסאת DEMO מוגבלת הקלטה בגודל 640X480 לפחות ובפורמט איכותי כולל קול
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מנסה לנגן קובץ MKV של באטמן האביר האפל. הקובץ הוא עם CUSTOM HEB SUB, כלומר יש בו תרגום בעברית. הבעיה היא שכל תוכנה שאני מנגן איתה (VLC, BS PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC) האות הראשונה והאחרונה נחתכות מהתרגום. מה לעשות? עריכה: זה קורה גם בסרטים אחרים... לדוגמא ספרות זולה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל התחיל לאחר שעברתי ספק לבב"ל, מייד אחרי שהתחברתי אליהם קיבלתי עשרות וירוסים בלי שגלשתי לאינטרנט בכלל, איך זה הגיוני אגב? לאחר שניסיתי כל אנטיוירוס ואנטי רוטקיט שקיים, ומחקתי המון וירוסים, המחשב יחסית יציב, אבל עדיין הדפדפנים לא עובדים, רק במצב בטוח אפשר לגלוש. חשוב לציין שהאינטרנט עובד, פינג לאתרים עובד מצויין. מה אפשר לעשות? אגב, אם תוכלו להמליץ על שילוב av\fw חזקים, זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שם של תוכנה שמחלקת משחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-