עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by veredaniel,

מישהו מכיר תוכנה שמקליטה שיחות וידאו במסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by ELDAN RENT A CAR,

כל פעם שאני שם סרט דרך האינטרנט - ספורט 5 , ארץ נהדרת וכו' ... המעבד מראה על אחוז מאמץ מטורף 70 - 100 אחוז וכל המחשב מקרטע גם בגלילה זה קורה לי ובאתרים כבדים עם הרבה משתמשים אני מוריד את הסרט והוא חוזר להיות 15 אחוז שפוי ... יש לי אנטי וירוס יש לי AD-AWARE וזה לא עוזר מה עושים ?

3. ואין לי מושג מה היא עושה חוץ מלשחוט לי את הCPU ואת הכרטיס מסך תוך 5 דקות היא הקפיצה לי את החום של הכרטיס מסך ב15 מעלות, והביצועים של הזיכרון ושל הCPU על 100 אחוז יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? זה השם שלה 'Folding@Home'

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by avivboker,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by xlSnaK,

אני יודע איך בונים גרף בEXCEL רק שהשאלה שלי היא איך עושים שהגרף יתחיל מהנק' 0,0 ? דרך אגב יש לי OFFICE 2007 BLUE EDITION באנגלית תודה P:

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. הייתי נוהג לעשות זאת עם NOTEPAD אבל יש קבצים שלא נפתחים על ידו .. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by Nosh,

Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  8. טוב לכולם באוטלוק 2007 ויש אימיילים שאני לא מצליח לפתוח משום שברגע שאני מקליק על האימייל נפתח חלון שמודי ע אני משבתמש ערלימשהו עמ ה URL . מישהו יכול להסביר לי מה זה ה URL הזה ותודה מראשץ

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  9. שלום לכולם !! אני צריך שתעזרו לי אני קניתי כרטיס מסך hd 4850 ואני רוצה לבדוק טמפרטורה אם תוכלו להביא תוכנה שאומרת מה הטמפרטורה של הכרטיס אבל תוכנה תובה שאומרת אמת אם תוכלו להביא לי תוכנה אני אשמח תודה לכולם !! :)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by cateye,

לפני הרבה זמן ....הייתה תוכנה שקוראים לה Download Accelerator Plus והיא הייתה מורידה בצורה מצויינת , אבל מאז כל העידכונים של FIREFOX ןDAP אין תיאמות בינהם ובגלל זה אני לא יכול להשתמש בה. יש למישהו גירסה שכן עובדת? תודה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by KoM,

ולא RAMBOOSTER, הוא נראה כאילו הוא עושה משהו אבל במנהל המשימות נראה אותו שימוש בזכרון פנימי לאחר עבודתו.

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.

13. הי יש לי HDD 320GB שמחולק ל3 מחיצות באופן הבא (בערך): C 150GB D 70GB E 80GB, ברצוני חבר את D וE בלי לאבד את המידע שעל D, אין לי מקום לגבות אותו על C. יש תוכנה חינמית שתוכל לעשות זאת בשבילי? תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by wow,

יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?

16. Started by eliav-peretz,

שאלה. יש לי צורב DVD ואני רוצה לצרוה על דיסק DVD פרקי וידאו של סדרה. יש לי במחשב את הנרו 7 אולטרה אדיטיון. איך אני עושה את כל התהליך על מנת שהדיסק יפעל ב-DVD קורא צרובים? תודה, אליאב.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by I LOVE AVIA,

שלום! יש לי את הגירסא של Windows Live Messnger. אני כבר משתמש בה המון זמן,והיום אני ניסיתי להתחבר אליה,והיא לא עובדת/לא מגיבה. תיאור הבעיה: כאשר אני לוחץ על האייקון(אני לא משתמש בכניסה אוטומטית.) זה נכנס למסך התחברות ובדיוק אחרי שנייה יוצא,וככה פעמים רבות,ניסיתי להתקין מחדש למחוק ולהתקין ולא עבד כלום. גם הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עבד.. בתודה,ILA

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by fondi,

שלום. אני רוצה לצלם סרטון בתוכנה FRAPS. התקנתי והכל בסדר חוץ ממשהו אחד. הסרט מקליט לי ב 20 FPS. המחשב שלי באמת ישן ( 4.5 שנים ) ולא החלפתי חלקים, רק מאווררים. כרטיס מסך GFORCE 5200 אל תגידו לי לקנות מחשב חדש כי אני לא הולך לקנות אחד חדש. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד אצלי ההקלטה חלקה ( 80+ FPS ) תודה!

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  19. פתאם באחד המחשבים שלי האקספלורר לא רוצה לרשום בעברית, לא בשורת הכתובות ולא בשום מקום, מן הסתם ב-FF וכל מקום אחר בוינדוס ניתן לכתוב בעברית כרגיל, מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  20. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by achiya1,

שלום כולם עשיתי ריסט לראוטר כפי שהתבקשתי ע"י בזק אחרי שבדיקת מהירות הראתה שאני גולש ממש לאט ועכשיו הביטורנט מסומן עם המשולש הצהוב הזה למטה והסימן קריאה מה שאומר שהפורט לא טוב מהירות ההורדה ירדה מ400+ ל200 ופחות והעלאה בכלל על כמה קילובייטים בודדים אשמח לקבל עזרה תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by bezadon,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Rio_911,

שלום, היה מותקן אצלי Adobe Photoshop CS3 Extended ME וגם Adobe Flash Professional CS3 רציתי להתקין גם את Adobe Illustrator CS3 ME והוא העלה לי הודעה בתחילת ההתקנה "Critical errors were found in setup: Incompatible payloads already installed. Please see the setup log file for details." הסרתי את כל התוכנות, (כולל פלאגינים של אדובי פלאש לפיירפוקס, שוקוויב וכו') התקנתי שוב.. הפעם התחלתי מהאילוסטרייטור. הוא הותקן בסדר גמור, עובד טוב. עכשיו אני מנסה להתקין את פוטושופ ושוב אותה הודעה... חיפשתי תשובות וניסיתי את חלקן אבל לא מצאתי אחת שעזרה.... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים