תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.vimeo.com/928615 אני מאוד מאוד מעוניין להוריד את הסרטון הזה מהSTREAM הנ"ל על מנת להכניסו למצגת מסויימת.. יש דרך כלשהיא שזה יהיה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
כפי שאנרמ בכותברת אבל לא WINDOWS MOVIE MAKER וגם לא premiere(כי זה כבד מידי למשב שלי ומסובך בשביל חדשים) משהו באמצע אני מניח
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב DVD שמסוגל לצרוב במהירות של עד X16 אבל אני נוהג תמיד להוריד את מהירות הצריבה. האם ניתן לעשות את ההגבלה הזו לקבועה כדי שלא אצטרך כל פעם לשנות ידנית בתוכנת הצריבה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה, מקור הנייד שלי מגיע עם ויסטה.. לאחר שינמוך לXP והתקנת כל הדרייברים.. מאתרים שונים ברשת... אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.. הודעת שגיאה מצורפת. בתודה, דור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לפרמט את המחשב ואני מגבה הכל עכשיו ואני לא מוצא איפה נמצאים המועדפים של פיירפוקס.. איפה אפשר למצוא אותם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש לי קובץ מולטימדיה בפרומט MP4, כאשר אני מריץ אותו מהדיסק קשיח, הוא מתנגן טוב מאוד. אולם כאשר אני צורב אותו בnero ומנסה להריץ מהתקליטור (תקליטור סטנדרטי של 700 mb) הוא מגמגם. מה עלי לעשות, כדי שהוא יתנגן ללא גמגום? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה ריסט במחשב לא תמיד ,המחשב מתחיל את פעולת האיתחול מחדש ואז המסך נכנס למצב כיבוי ולא זז רק עם אני מנתק את המחשב מהחשמל ל 5 דקות בערך המחשב חוזר לפעול מה זה אמור להביע ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הרצתי סריקה של כמה תוכנות לגילוי רוגלה וכל אלה וכניראה מחקתי משהו שגרם לכך. אני לא רואה תמונות באתרים, יש תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/953/123sq5.png
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה בעזרתה אני אוכל לשנות שמות של מספר קבצים בעלי מכנה משותף מסויים. לדוגמא, קיימים לי 4 קבצים בספריה אחת: asdf123.txt aadf123.txt asdhjgs123.txt nbnwe123.txt אני רוצה לשנות את שמות כל הקבצים כך שהמכנה המשותף (123) לא יופיע בהם, ושמות הקבצים החדשים יהיו: asdf.txt aadf.txt asdhjgs.txt nbnwe.txt האם משהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה ולילה טוב, מושיקו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש איזה תוכנה מומלצת ועדיף חינמית להדבקת כתוביות + מדריך או הסבר קצר יהיה טוב. ועוד שאלה קטנה יש לי DVDוDVX811וApex ורציתי לשאול אם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק כתוביות שהDVD יקרא את הכתוביות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום שלום. אז ככה, זה לא שכל שאר הבעיות שלי עם הויסטה נעלמו (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378527.0), פשוט כל פעם יש בעיה אחת שמאפילה על כל השאר. כרגע הבעיה היא בדפדפן FF. כל כמה זמן הגלישה באמצעות הדפדפן נפסקת, והוא לא נכנס יותר לאתרים (בזמן שב IE וב Chrome הגלישה כרגיל). אם אני מנסה לסגור את ה FF, הוא לא נעלם מה Task Manager ואי אפשר לסגור אותו דרך שם או דרך ה CMD. האפשרות היחידה שנשארת היא לעשות ריבוט (במידה ואני מתעקש על להמשיך לעבוד עם ה FF, היכן שכל התוספים והעזרים נמצאים). קראתי איפשהו שהבעיה הזאת (לפחות הקטע עם ה Task Manager) קשור איכשהו ל ZA PRO (גרסה 8.0.059.000) אבל עדיין לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לרעיונות והצעות, וגם לפתרון אבסולוטי א…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך תוכנה להורדות ישירות תוכנה שאם נגיד אני באמצע הורדה ומתכבה לי המחשב אז היא שומרת עד איפה שהורדתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה שקרה,היה לי IE7 ואז רציתי לנסות IE8 BETA התקנתי,לא אהבתי אז מחקתי,והתקנתי בחזרה IE7. כתוצאה מזה,היה לי את הקטע הזה,שהוא נכנס לאתר הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx הגדרתי מה שצריך...הדברים איכשהו התגלגלו,והמצב הוא,שדף הבית שלי עכשיו הוא: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x809&pver=6.0&ar=home (שאחרי שזה טוען את הדף הURL משתנה אוטומטית וניהיה: http://uk.msn.com/?ocid=iehp) ואני לא יכול לשנות אותו (כלומר אני קובע דף בית אחר,אבל הוא מחזיר לי אוטומטית). מה ניסיתי לעשות בשביל לפתור א הבעיה: 1.מחקתי והתקני מחדש את הIE. 2.התנקתי עוד פעם IE8 BETA ואז חזרתי לIE7. 3.ניסיתי להדגיר REG באופן ידני. 4.ניסיתי את קובץ -REG הבא: Windows Registr…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אפשר ללחוץ על הקישור שם והוא מעתיק אותו וזה עובד מצויין ב IE אבל ב FF משהוא חוסם את זה משום מה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ניסיתי בעזרת AVG וגם בעזרת NOD32.... אבל אני לא מצליח להיפטר מהוירוס הזה כל הזמן ה NOD מקפיץ לי התראות על הוירוס הזה (כל פעם ממיקום אחר בדיס הקשיח) אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחשב כל שניה מתנתק לי כאילו במנהל משימות המשימה explorer מתנתקת וחוזרת שוב .. לא האינטרנט המחשב עצמו לא הדפדפן EXPLORER המחשב עצמו בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-