עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vaz,

יש לי איסקיו 2003 b בזמן האחרון שאני מנסה לשלוח sms אני מקבל הודעת You must activate your account in order to send SMS messages. Click here for free activation http://www.icq.com/sms_act כשאני לוחץ על הקישור הזה ל קורה כלום.......זה מוריד מין קובץ ולא עוושה כלום. מה עושים ? גם התקנתי איסיקיו חדש וניסיתי לשלוח sms ושוב אותה השגיאה זה קשור לגרסה של האיסיו ? מישהו מצליח לשלוח sms ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by SaXtoR,

שלום אני מחפש אלטרנטיבה לתוכנה הנ''ל שמורידה סרטונים מאתרי יוטיוב למינהם.. מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה קלה לשימוש, ולא מציקה כמו הTUBE HUNTER שכל פעם צריך לרענן(F5) את הדף וללחוץ פליי ואז קופץ חלון וצריך לעשות OK ועוד אלף אחד דברים(אופציית קידוד, איפה לשמור, וכו' וכו') מה שגם באג רציני בתוכנה: אחרי מספר הורדות בו זמנית(7-8-10) התוכנה מתחילה להיתקע ובכלל לא מצליחה להוריד שום דבר... אני צריך משהו ממש בלי הגבלה. שיתמוך ב100 הורדות בו זמנית.. מצידי שיוריד כל אחד על 4KB, אבל העיקר שהכל יהיה בהורדה ולא יתקע באמצע או בכלל לא יתחיל להוריד! ניסיתי את xVST והיא כמעט לא תומכת בשום אתר =\ ניסתי גם עוד תוכנות אחרות קטנות שאני לא זוכר את שמם, וגם איתם זה לא ממש הלך חשוב מאוד: ** חובה שיהי…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. ביבוא יש רק internet explorer איך אני מעביר את המועדפים מ chrome ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by sagioto,

היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  5. Started by arie2006,

שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by achiya1,

שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dunul,

שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  9. היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by batyaz,

אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by someone,

הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Vaz,

אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by t-macc,

האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by edenpo,

חברים שלום רב! לאחר מאבקים רבים וניסיונות שכנוע ולפני שאני מוציאה איזשהו חלק משמעותי מהמחשב, אני פונה אליכם. האם ישנה איזושהי אפשרות לחסום משחק רשת כדי שלא ניתן יהיה לשחק בו במחשק או אולי כדי שלא יהיה ניתן להוריד אותו מחדש מאינטרנט? מאוד מאוד אודה לעזרתכם, כי מצבינו רע מאוד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Tal14,

אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by Avi952,

במסך ה-LCD 19" הוא ננעל ברזולוצייה על רזולוצייה ברוחב של 480, ניסיתי לשנות את זה בדרייבר אבל זה לא הצליח , המסך נעול ל-640X480 כשהחלפתי ל-CRT הוא אפשר לי את שאר הרזולוציות. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by yirmio,

יש לי בעיה מוזרה. אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 עם כל העדכונים. בכל פעם שאני מנסה להכנס לעמוד הראשי של וואלה לוקח כמעט דקה עד שהוא מגיב. מכאן והלאה הכל רץ חלק. אבל כשאני לוחץ על לחצן "אחורה" לעמוד הראשי - שוב לוקח כמעט דקה. הבעיה היא באתר וואלה בלבד. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by ychig,

כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  19. אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Iko89,

יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום אני משתמש בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3 אני הוספתי עריכה סרט משפחתי בקובץ סרט mpeg ושסיימתי עריכה. עשיתי export > adobe media encoder ניפתח חלון נוסף...בצד ימין כתוב format בחרתי : mpeg2-svcd ואח"כ לחצתי אישור. וזה מתחיל ההמרה. לקח לי שעתיים.ובסוף לא יצא לי סרט וידאו DVD.וראיתי שיצא קובץ גדול לצפיה סרט דרך תוכנה מדייה פלייר. למה אני לא מצליח לראות וידאו DVD? אגב: פעם היה לי קובץ סרט סיומת avi. ואח"כ נסיתי בתפריט file >export > export to dvd וזה עבד.שאלה:למה לא עובד אופציה כזה להפוך לוידאו DVD כזה.לא רואים אותו בתפריט בתוך export? ונסיתי גם בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות שאתה צריך. ואז עם בקובץ שיצוא לך אתה צריך לקחת לאנקור ושם לצרוב …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by oren12,

שלום, יש ברשותי דפדפן של פיירפוקס מוזילה מכיוון שיש לי המון באגים באקספלורר 8 ואני לא יכול להחזיר ל-7 בגלל התמיכה בויסטה עכשיו אני מנסה להתחבר לאתרי טורנטים כמו TL וזה פשוט לא הולך, כתוב לבטל את ה- ADS Blocker או משהו כזה אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואם זה בכלל מה שצריך לעשות מצטער אם זה לא המקום לשאול, תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by solo53,

Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  25. Started by viper_sb,

הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים