עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מוחק לצמיתות את אינטרנט אקספלורר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.jybe.com/ Jybe is a Browser extension that lets you browse the web in real-time with friends, family and business partners. עוד לא ניסיתי, אבל נשמע חביב...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ig_100,

משהו יכול לעזור ? איו עברית בNERO - לא בחלון ה Browser ולא בחלון הצריבה. ואם אני בכל זאת צורב - הקבצים לא מזוהים א"כ. WinXP Pro, SP1, Nero 5.5.10.28 Hebrew the primary language.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שיט שחכתי מסגרת אני יערוך מחר :-\ איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by vic07,

אני משתמש בוינדוס ויסטה (64 ביט, אם זה משנה), שבאופן כללי פועל בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש ארוך רצוף במחשב (אך לא באף תוכנה ספציפית), נהייה מצב שבו גם כאשר כל תוכנות המשתמש סגורות (רשימת הapplications במנהל המשימות ריקה), צריכת הזכרון מטפסת באופן רציף ועקבי וללא סיבה נראית לעין: העליה הזו מתחילה מפחות מ1GB וממשיכה עד 3GB+, עד למצב שבו כל מה שאני מנסה להפעיל מאט את המחשב עד כדי זחילה... ולמרות זאת, רשימת הprocesses לא מראה צריכת זכרון חריגה ע"י אף יישום, גם כשאני בוחר להציג יישומים מכל המשתמשים (כלומר, לרבות יישומי מערכת). נכון לעכשיו, הדרך היחידה להפסיק את התהליך זה לעשות logout ואז להכנס מחדש... ממה זה נובע ומה עושים עם זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. פלז פלז עזרה איך אני יכול לצפות בקובץ או לשנות לו פורמט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rollita,

מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by emsee,

צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus

13. Started by הילה2000,

כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת ‏{אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה ליצור שדה באקסל שהוא יהיה שער הדולר היציג, וכל פעם שאעשה "עידכון שדות" אז שדה זה יעודכן מהאינטרנט לגבי שער הדולר. איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eliil1,

אני מעצב לוגו לאפליקציה לאייפון. עכשיו, אני די תקוע על הטקסט. בינתיים זה מה שעשיתי : רעיונות אחרים יתקבלו בברכה [=

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by WarNet,

שלום,האם מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי IPA (אייפון) לקבצי CAB? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by erap129,

שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

השאלה שלי היא קצת יותר מורכבת, יש לי משהו כמו 70איש כרגע באיסיקיו, וזוהי רשימה מדולדלת מעוד הרבה אנשים שהיו לי באיסיקיו בעבר. ההיסטורי זה נושא שחשוב לי, אבל ישנם אנשים שכבר מחקתי או אנשים שההיסטורי של השיחות שלי איתם, ממש לא חשוב לי. לפני כל פירמוט אני מגבה את התיקייה של ה ICQ רק בגלל ההיסטורי, והתיקייה, ברגע זה, שוקלת כ 400מגה~, בכלאופן האם יש תוכנה כלשהי שאיתה ניתן למחוק היסטורי ולבצע כל מיני שינויים ולא דרך האיסיקיו עצמו? כי באיסיקיו כשאני מוחק היסטורי (גם, אני ראיתי רק שאפשר תוך כדי מחיקת אותו מספר) לוקח לו שעה, וכל האיסיקיו קופא ולא זז. אם יש למישהו פיתרון פשוט, אשמח לקבל פרטים.. תודה,ערן.

23. שבת שלום, התקנתי XP חדש לאחר שהקודם קרס בצורה מפתיעה. עדכנתי הכל, ואז ניסיתי לעדכן את כ.המסך לגרסה החדשה ביותר (whql) שהיא 258.96, וכשאני מפעיל את המחשב מחדש- אני מקבל רזו' של 640X480 ו-4 ביט של צבע, ללא אפשרות לשנות. גיגלתי קצת, לא מצאתי תשובה חד משמעית. עשיתי ROLLBACK, וחזרתי לנק' המוצא. ניסיתי להתקין את ה whql הקודם (257.21)- אותה התוצאה. Rollback ושוב אנחנו באותה נקודה(שהיא אגב דרייברים מתחילת השנה). הסיבה אגב לרצון לשדרג היא תופעת Tearing ששמתי לב שקוראת בעת הפעלה סרטי HD (מה מותקן? ffdshow,ace filter , haali, core codec , והכל מוגדר היטב למיטב ידיעתי). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dodihob,

שלום, לאחרונה רכשתי סמסונג אולטרה בוק סדרה 5. לא התקנתי שום קודק במחשב, רק windows media player home cinema. בניגון סרטים (ואפילו 480p) יש לפעמים Lag, יכול להיות בתדירות של פעם בשעה, שנמשך 5 שניות בערך, ומלווה ברעש מוזר מהרמקולים. כמו רעש מפוקסל כזה, אין דרך אחרת שאני יכול לתאר את זה. ה-Lag בליווי הרעש נצפה גם פעם אחת בניגון מה-youtube. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש ערן מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=17299

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. השאלה בכותרת...

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.