תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה את זה? מדובר שהמסמך מספיק גדול כדי להכנס, ואני משתמש בגרסא 11 PC. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כאשר אני מנסה להתחבר לתוכנה סקייפ היא עולה והכל והיא משמיעה את הצליל כאילו היא התחברה אבל אני לא רואה אף אחד מחובר, וגם במצב של הסקייפ יש כזה משהו שמסתובב וזה לא ירוק. רק לפני כמה ימים התוכנה עבדה מצויין. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה חינמית, שמאפשרת לי לכתוב את השאלות שאני רוצה ולתת תשובות אמריקאיות, עם כמה שיותר תשובות, ובסוף יתקבל מסד נתונים שמשקלל את כל התוצאות של הסקר בצורת גרפים. איך קוראים לדבר כזה באנגלית? QUIZ POLL?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק עם עריכת וידאו, יצירת סרטונים וכו'. הבעיה היא שכרגע אני משתמש בWINDOWS MOVIE MAKER הפרימיטיבי להחריד. בכל אופן, רציתי לקבל המלצות על תוכנות טובות לעריכת וידאו, חיתוך סרטונים, הוספת אפקטים, כתוביות וכל מה שאני אצטרך כדי ליצור סרטונים. בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון.. כל פעם שאני מפעיל אפליקציית FLASH בדפדפן (סרט ב-YOUTUBE, משחק כלשהו) יש לי לאגים כל כמה שניות. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. התקנתי את זה מחדש, אבל זה לא עוזר. הלפ!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מקבל סאונד בזמן צפייה בסרטים.הבעיה היא עם קבצי AVI בלבד. התקנתי מקודד DIVX אבל הבעיה לא נפתרה - רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מצליח לגלוש רק דרך אקספלורר, ניסיתי בפיירפוקס וכל דף זה כותב לא מתחבר.איפסתי הגדרות וזה לא עזר. כרום אני לא מצליח להוריד דרך האקספלורר, וכמו כן גם פלאש. מחשב נייד עם ווינדוס 7... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קבצים "נצבעים" לי בצבע ירוק\צהוב\אדום. למה זה קורה ומה כל צבע מסמל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס ויסטה (64 ביט, אם זה משנה), שבאופן כללי פועל בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש ארוך רצוף במחשב (אך לא באף תוכנה ספציפית), נהייה מצב שבו גם כאשר כל תוכנות המשתמש סגורות (רשימת הapplications במנהל המשימות ריקה), צריכת הזכרון מטפסת באופן רציף ועקבי וללא סיבה נראית לעין: העליה הזו מתחילה מפחות מ1GB וממשיכה עד 3GB+, עד למצב שבו כל מה שאני מנסה להפעיל מאט את המחשב עד כדי זחילה... ולמרות זאת, רשימת הprocesses לא מראה צריכת זכרון חריגה ע"י אף יישום, גם כשאני בוחר להציג יישומים מכל המשתמשים (כלומר, לרבות יישומי מערכת). נכון לעכשיו, הדרך היחידה להפסיק את התהליך זה לעשות logout ואז להכנס מחדש... ממה זה נובע ומה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה ב visual basic ושומרת את הנתונים באקסס התוכנה נותנת אפשרות גיבוי לקובץ משום מה הגיבוי לא עבד היום ובמקום לגבות הוא יבא את הנתונים מגיבוי (הגיבוי לא היה מעודכן בכלל) יש דרך לגבות קובץ כזה יכול להיות ששחזור קבצים ימצא את הקובץ או שבגלל שהקובץ קיים הוא לא יחפש אותו? אשמח לרעיון Sent from my SM-J5108 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום תמיד לא ידעתי איזה קודאק להשים ולא ריתי לשלב כדי שהם לא ייהרסו אח את השני (דבר שכבר קרה לי) לכן לפני חודישם שאלתי ה ומישהו הציע לי קאזה לייט קודאק הוא אמר שהיא מנגנת לו את כל הקצבים...זה נכון שמתירק אותה הסרתי לפני זה כל מה שהיה לי לפני ובאמת הכל עבד...אבל לאחרונה ניסיתי לראות סרט רשום שסוג הקטבץ הוא mov ) ניסיתי לראות את הסרט אני יכול לראות את הסרט אבל אין לי קול (רשום שגיאה בהורדת קודאק במדייה פלייר) יש למישהו מושג איזה איזה קודאק להוריד כדי שגם לא יתנש לי בזת וגם אני יוכל לראות את הסרט או אולי מישהו מכיר קודאק יותר טוב שאני יתקין רק אותו(ויסיר את הנוכחי) וכל הסרטים יעבדו לי כולל זה שלא עובד עכשיו..... מקווה שיעזרו... ;D ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני משנה את הרזולציה/איכות של קובץ GIF שיתפוס פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ avi , הוא אוטומטית משויך ל real audio player הבעיה היא שיש רק צליל ואין תמונה וישנה הודעה על המסך unable to render video ; DIV3 decompressor not found ניסיתי גם להריץ את הקבצים ב windows media player ועוד נגן קבצי מידי שהורדתי , שכחתי את השם Gdivx משהו כזה בכל מקרה , מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-