עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IG,

משום מה כל DOK שאני מכניס למחשב שלי מזוהה כUSB1 (לא בטוח לגבי זה, אבל הוא עובד בצורה איטית, בצורה מוגזמת יחסית לUSB2...) אני רוצה להתקין דרייבר שיתקן את זה, אני לא יודע איזה... יש לי WIN XP SP2...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום כולם, רציתי לדעת איך אני צריך לכתוב את הפונקציה שלי בכדי שהיא תחזיר לי פונט ירוק במידה והערך חיובי ופונט אדום במידה והערך שלילי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. השאלה בכותרת...

4. Started by Pure-Gold,

SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by redead,

להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by someone,

כמו שלפעמים מכניסים דיסק והWINAMP מתחבר לאיזשהו מאגר באינטרנט וממלא את השמות ואת האלבום לבד (במקום TRACK01 השם של השיר והאלבום, שנה....) מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה לכל הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך אני מדביק על מאות תמונות שיש לי את כתובת האינטרנט שלי בדרך הכי קלה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by xori,

שלום, אני מצליח לגלוש רק דרך אקספלורר, ניסיתי בפיירפוקס וכל דף זה כותב לא מתחבר.איפסתי הגדרות וזה לא עזר. כרום אני לא מצליח להוריד דרך האקספלורר, וכמו כן גם פלאש. מחשב נייד עם ווינדוס 7... תודה.

10. FF לוקח לי 20 עד 50 אחוז מCPU בד"כ ומאט את המחשב שלי ממש (התקנתי את גרסה 3 שהורדתי מהאתר של מוזילה) בכמה אמרו ששיפרו את הזיכרון שזה לוקח? נראה לי שקראתי משהו על זה ששיפרו אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה, אבל למה זה ככה בכל זאת? תודה איל.

11. אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Alex89,

האלבום שלי *יש לפעמים כמה גירסאות לאותה תמונה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ig_100,

משהו יכול לעזור ? איו עברית בNERO - לא בחלון ה Browser ולא בחלון הצריבה. ואם אני בכל זאת צורב - הקבצים לא מזוהים א"כ. WinXP Pro, SP1, Nero 5.5.10.28 Hebrew the primary language.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הסורק הוא של umax astra 3450 אין לי דיסק הפעלה בשבילו ומערכת הויסטא שלי מזהה אותו אך אינה יכולה להתקין לו את הדרייבר הנכון מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sharki2,

תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני רואה לי סרט בBSPLAYER.. ופתאום הוא יוצא לי לדסטופ בלי שום סיבה.. אני גם משחק במשחק.. GRID.. ופתאום הוא יוצא לי לדסקטופ בלי סיבה.. ואני כל הזמן אני צריך לחזור למשחק (משורת משימות למטה) המשחק מתמזער מה כן.. כשהוא יוצא לדקטופ הסמן (עכבר) הופך לסמן+טוען (עכבר+שעון חול) זה התחיל היום ממה זה יכול לנבוע? עשיתי סריקות וירוסים וטרויאנים וכל זה.. ה"עכבר+שעון חול" מצביע על פעילות של תוכנה כלשהי (משאבים CPU) נכון? חשבתי אולי בעזרת איזושהי תוכנה שתעשה מעכב אחרי כל התהליכים שרצים לי.. ותעשה גרף של של משאבים ביחס לזמן.. אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה כזאת? או שאולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by omri_ro,

כזה כמו בXP שאפשר לבחור מה להסתיר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by AmitDanan,

צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AmitMa,

שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by IlanF,

מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט על מחשב אחר בלי שיהיה כלום במחשב, לא חלון ולא אייקון... עדיף גם דרך שלא צריך להתקין על המחשב ההוא כלום.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Doron Rosenzweig,

אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב. אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך8600 GT Nvidia GeForce אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה (שחיברתי עם כבל לTVOUT) . השתמשתי בתוכנה של NVIDIA כדי ליצור DUALVIEW ולראות את מסך המחשב על הטלויזיה אבל בגלל שהרזולוציות שונות כשאני מנגן סרט על המחשב רואים אותו חתוך בטלויזיה. אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה מבלי לשנות את רזולוצית המסך (1280*1024) איך אני עושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by or,

מישהוא יכול להסביר לי מה זה, מה עושים עם זה ומאיפה להוריד את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים