תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לנייד שלי אין cd. אני רוצה להתקין מקובץ iso. אני אמור לעשות את זה עם זכרון נייד? איך בדיוק? לנייד יש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הגירסת בטא של הווינדוס אבל אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת שלי הלוח זה asus p5kpl-cm אם יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג את הדרייבר או כל דרייבר אחר למערכת ההפעלה הזאת זה ממש יעזור לי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כל האייקונים מסומנים בכחול משום מה ואין אפשרות לבטל את זה , מה עושים ? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק עם עריכת וידאו, יצירת סרטונים וכו'. הבעיה היא שכרגע אני משתמש בWINDOWS MOVIE MAKER הפרימיטיבי להחריד. בכל אופן, רציתי לקבל המלצות על תוכנות טובות לעריכת וידאו, חיתוך סרטונים, הוספת אפקטים, כתוביות וכל מה שאני אצטרך כדי ליצור סרטונים. בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש סיוע לפתור בעיה שנתקלתי בה בימים אחרונים! יש במחשב שלי מערכת הפעלה של windows xp וגולש באמצעות דפדפן internet explorer 6 כאשר דף הבית שלי הינו אתר WALLA.co.il . כאשר אני מתחבר לדפדפן, במקום דף הבית שבחרתי מופיע אתר של Microsoft עם שידרוג של internet explorer 7 . כל הניסיונות לקבל את דף הבית שלי בפתיחת של הדפדפן ע"י שינויים במאפייני אינטרנט נכשלו. איני מעונין לשדרג את internet explorer 6 ל- internet explorer 7 מה עלי לעשות על מנת להתפטר מההצקה של Microsoft. ברצוני לציין שאני לא מבצע עדכונים אוטומטיים של החלונות. בבקשה תעזרו לי . תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הנגן הראשי שלכם מופיע בסקר אין צורך להגיב אם לא, פרטו בהודעה.
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד כמו שמוצג בכותרת וחסר לי הדריבר הזה. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 , תודה . דרך הגב חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי .
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רמקולים logitech x-530 ב WINAMP אני שומע רק את הקדמי שמאלי והאחורי שמאלי בתוכנות אחרות כמו מדיה פלייר ו VLC, שומעים את כולם הכרטיס קול מוגדר טוב ומוגדר כ 5.1 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את בבילון החדש לתקופת ניסיון עכשיו הגדרתי לי שאני יילחץ על shift+לחצן ימני, אני מנסה ללחוץ על מילה מסויימת והוא כל הזמן לוקח רק איזה תו אחד ממנה ואל משנה איפה אני לוחץ או איזה מילה ניסיתי בהרבה מקומות. בעייה שניה היא שנגיד אני סתם לוחץ באמצע המסך ומכניס מולה באופן ידני הוא לא נותו לי פירוש אלא מראה לי דבר כזה:
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם קיים ברשת מדריך (רצוי בעברית) לאופיס 2007 לרמה של משתמשים חדשים? במידה וכן, אודה למי שיוסיף לינק.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Striker II Formula ואני רוצה לעדכן את הצ'יפסט הורדתי מהאתר את העידכון (Nvidia Chipset Configuring NVIDIA Networking Drivers with Microsoft RIS) עכשיו השאלה האם כדאי לעדכן ואם כן איך? http://img238.imageshack.us/my.php?image=pic1uq0.jpg
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-