עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?

2. הסורק הוא של umax astra 3450 אין לי דיסק הפעלה בשבילו ומערכת הויסטא שלי מזהה אותו אך אינה יכולה להתקין לו את הדרייבר הנכון מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by IlanF,

אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by Or94,

יש לי בעיה. כאשר אני מנסה להתחבר לתוכנה סקייפ היא עולה והכל והיא משמיעה את הצליל כאילו היא התחברה אבל אני לא רואה אף אחד מחובר, וגם במצב של הסקייפ יש כזה משהו שמסתובב וזה לא ירוק. רק לפני כמה ימים התוכנה עבדה מצויין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by yh992,

היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by DarkMoh,

לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון.. כל פעם שאני מפעיל אפליקציית FLASH בדפדפן (סרט ב-YOUTUBE, משחק כלשהו) יש לי לאגים כל כמה שניות. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. התקנתי את זה מחדש, אבל זה לא עוזר. הלפ!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by redead,

להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by maxwell10,

קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by TheSlider,

היי חברים ושבוע מעולה! יש לי דפדפן אקספלורר 7 ויש אתרים לדוגמה ynet www.ynet.co.il שכשאני פותח אותם אז כל הדף לבן ולמטה רשום Done. בנוסף לזה אתרים אחרים עולים נורא לאט! אבל בדפדפן של מוזילה אין בעיה! הכל נורמלי כמו פעם (ופעם לא היתה לי את הבעיה בדפדפן). ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר! כנראה חסר לי איזה תוסף או משהו. מה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה חברים!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  10. כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  11. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by Ash Binary,

אני מתקין פיירפוקס 3.5 במחשב וינדוס XP סטנדרטי אני מוריד קובץ EXE בפיירפוקס בסוף ההורדה הקובץ לא נפתח כי הוא פגום - הוא בודק את עצמו ואומר שהוא פגום או קורס אם חלון send dont send או דברים דומים אחרים בכל הורדה של כל קובץ EXE ונדמה לי גם קבצים אחרים זה תמיד אותו דבר זה קורה בכל הפעמים שהתנתי פיירפוקס 3.5 או 3 במחשב XP - נבדק במשהוא כמו 5 מחשבים ומתוכם 1 חדש שפורמט והפיירפוקס הוא בערך התוכנה הראשונה שאני מתקין בו. באחרים זה התקנה סטנדרית קיימת של XP שעובד תקין ואני רק מוסיף את הפיירפוקס (מחשבים שונים אם התקנות שונות). לא יצא לי להתקין פיירפוקס מהגרסאות האלה שיעבוד נורמלי ולא יעשה את הבעיה בגרסאות קודמות (נדמה לי עד 2 או 2 ומשהוא) לא היה את הבעיה באקספלורר 6 או 7 באותם מחשב…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by Liran3331,

בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by rani,

לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  15. אם יש משהו שמציק לי כל הזמן, זה שאני לא יכול לסנכרן בפיירפוקס את כל הפרופיל שלי בצורה נוחה. אני יכול לסנכרן מועדפים וסיסמאות, אבל כל התוספים שלי, וכל ההגדרות שלי - לא באות איתי לכל מחשב שבו אני נמצא. לכבוד המעבר לפיירפוקס 4, מעבר שבמילא יכפה עליי לעשות התקנות והגדרות מחדש, כבר לנצל את ההזדמנות ולעבור להשתמש בגירסת portable של הדפדפן. אבל חוץ מכמה מילים ששמעתי בחלל האוויר פה ושם, אני לא ממש מבין מה זה אומר, ולא מצאתי מידע על זה באתר הרישמי של מוזילה. זאת בכלל גירסה רישמית או שמדובר על משהו לא רישמי? גיגול על זה הביא אותי לכל מיני אתרים כמו portableapps.com וזה לא מצא חן בעיניי כלכך כי לא מעניין אותי כל הדברים מסביב. מישהו פה משתמש ב-firefox portable ? האם יש הבדל מבחינת פו…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by FlyBoy,

היתה לי פעם שורת קוד שמכניסים ל run ואז זה מוריד,עושה uninstall ל messenger ,האם למישהו יש מושג מהי??? אני מחפש דרך להסיר לחלוטין את המסנג'ר מהמחשב שלי. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  18. שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  19. אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מקלדת של SILVER LINE עם הרבה מקשי קיצור חוץ מהמקשים הרגילים.. למשל כפתורי נגן (הפעלה, עצירה, ווליום..) ומקשי קיצור לדפדפן (דף בית , הקודם, הבא...) בקיצור אני מקווה שהבנתם לאיזה מקשים אני מתכוון... עכשיו יש לי כמה כפתורים שבברירת מחדל שלהם מפעילים כמה תוכנות שאני לא רוצה שהם יפתחו אלא תוכנות אחרות... למשל... כפתור הנגן מדיה... כשאני לוחץ עליו נפתח לי BSPLAYER ואני רוצה שיפתח לי WINAMP ניסיתי להגדיר בתוכנות עצמן ולא ראיתי אפשרות כזאת... ניסיתי להכניס בקיצור דרך את האפשרות להפעיל את התוכנה ע"י לחיצה על הכפתור הרצוי אבל משום מה הוא לא נותן לי אפשרות לעשות זאת... יש לי גם תוכנה שיכולה לעשות את זה... אבל היא מסורבלת ולא נוחה... אולי אתם יכולים לעזור לי... אולי…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by 3pac,

גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by bezangeloo,

כשאני מקיש תאריך בתיבה מסויימת, הוא מראה לי במקום התאריך שורה של שולמיות (######). איך אני גורם לו להראות לי את מה שהקלדתי? ועוד שאלה, עשיתי טבלה עם מספר עמודות, שאחת מהן היא תאריך. איך אני גורם לתאי התאריך להציג אוטומטית את התאריך שנכון לזמן מילוי תא אחר? תודה, בז'נגלו.

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

אני כבר בפוטו למעלה משנה. הקרדיט שיש על החתימות [NIV.O] זה השם המלא שלי,אז אל תגידו גנבתה וכל השטויות האלה,פרסמתי את החתימות במלא פורומים אז יש סיכוי שראיתם אותן איפה שהוא. הנה החתימות : החתימה הראשונה שלי- והנה שאר החתימות- לוגו שהכנתי לעצמי-

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  24. חברים. מה עושים במקרה הנדון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by d1zzy,

אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים