עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidcohen,

שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LIRON1,

שלום אני מחפש תוכנה שממספרת קבצים אני יסביר יותר יש לי אלבום תמונות ואני רוצה תוכנה שתמספר את התמונות לפי סדר 1.2.3 אני לא מבקש הורדה. רק שם של תוכנה ..... למנהלים לא ידעתי איפה ליפתוח את הנושא אז מקסימום תעבירו תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by motaboy,

כרגע יש לי פרטישן אחד עליו מותקן WIN XP PRO. אני רוצה רק להריץ משחק דוס אחד ישן, OMF 2097 שבשום צורה לא עובד טוב בXP בגלל שהסאונד קטוע לגמרי. אני רוצה לחסוך התקנה של ווינדוס ישן עם דוס בפרטישן נפרד משתי סיבות 1. אין לי כוח להתעסק עם הארדיסק מחולק, אני לא אוהב את זה וזה במיוחד מטופש רק בשביל משחק אחד! 2. אני אצטרך להתקין כנראה הכל מחדש כי הווינדוס הישן צריך להיות מותקן ראשון ורק אח"כ אני אוכל להתקין XP כדי ליצור אפשרות של DUAL BOOT חשבתי להעלות את המחשב מהCD של 98 SE אבל ככה אני נתקע עם מחשב בלי דרייורים לכרטיס קול (Aureal Vortex 2) ועוד יותר גרוע - המשחק כל כך ישן (1994) שהוא לא מקבל מספיק זכרון בסיסי (מתוך ה640K) וכמובן שאני לא יכול לשנות את הCONFIG.SYS שעל הדיסק. יש למי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום לכולם אתמול התחלתי לעבוד בחברה קטנה בתור בואו נגיד 'מנהל רשת' המשימה הראשונה שקיבלתי היה להחליף למזכירה מחשב הסתדרתי עם זה לא רע עד שהגעתי להעברת פרטי הדואר הקבצים שהיו בתקיית outlook במחשב הישן היו pst dat ן iaf הקבצים שהיו בתקיית outlook express הם 11 קבצי dbx שמרתי את כל הקבצים האלה והורדתי את המחשב למחסן עכשיו אני צריך לשחזר את האאוטלוק- הגדרתי את ההגדרות על האאוטלוק אקספרס וניראה ששליחת מיילים עובדת בלי בעיה אבל לא הצלחתי לשחזר את כל המיילים שהיו אצל המזכירה קודם... למען האמת לא בדקתי את זה ויכול להיות שבמחשב הישן היה אאוטלוק מלא -מהאופיס.. ככה שכניראה אני אתקין אופיס מלא יום ראשון אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך בדיוק משחזרים את כל הקבצים מהמחשב הישן לתוך אא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by LadyBug,

יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by adiga,

שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by yossibbc,

שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?

9. נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ניר.,

שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כמעט כל יום ה- acrobat reader רוצה לבצע עידכונים , לא שמתם לב ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…

13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בהתחלה שהתקנתי את התוכנה,כשרק קניתי את הכרטיס מסך, הייתה לי את האפשרות לשליטה על המאוורר אך כעבור זמן מה האפשרות נמחקה או נעלמה אנערף. מה אני יכול לעשות ? דריבר NVIDIA : 180.43 תוכנה 2.11 נ.ב הסרתי את כל הדרייברים שקשורים בכרטיסמ סך והתקנתי מחדש. לגבי הריבה טיונר, ממחקתי ולא נשארו שאריות (למרות שהשמירה של הקלוקים נשארה) והתקנתי מחדש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by WaRez.,

אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lordgod,

שאני משתמש במע' ההפעלה שהרצתי על VIRTUALBOX אני לא יכול לחזור לווינדווס איזה מקשים צריך כדי לחזור חזרה לווינדווס ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by timtim,

שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. נ.ב זה פעם שנייה שאני כותב את ההודעה הזאת, אז בבקשה לעזור לי, זה חשוב!!! :-X

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by compman112,

לא מזמן קנינו מסך פלזמה HD עם זה קנינו כרטיס My HD שמתחבר מהמחשב למסך וניתן להפעיל קבצי HDTV מהמחשב ויפעיל אותם במסך פזלמה לא צריך מחשב חזק בשביל זה, הכרטיס עושה הכל. השאלה שלי היא : סרט HDTV שניתן להוריד בUSENET שוקל כ15-20GB וזה מאוד ענקי סרט XVID שוקל כ700 ויש לו כתוביות שניתן להפעיל עם תוכנה כמו BSPLAYER ההבדל תמונה בינהם אדיר, אי אפשר לתאר את זה HD פשוט חלומי אני עומד לקנות 2 כוננים קשיחים של 250GB עכשיו 14 תכני HD ממלאים 250 GB זה שווה את זה? האם ניתן לסנכרן כתוביות לסרט HD שיש את הכתיוביות האלו לפורמט XVID? אם אני צורב את נגיד סרט HD אחד ל4 מדיות DVD של 4.7 , ואז שאני רוצה להפעיל אותם זה יקרטע (במחשב לפזלמה), אז צריך להשאיר את זה בהארד וכל הזמן לקנות עוד הארד דיסק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ניסיתי לחפש כל דבר שמופיע בו lop ומחקתי כמה דברים אך ללא הועיל. ניסיתי גם לחפר ברג'יסטרי אבל גם שם לא היה דבר. איך לעזאזל אני נפטר מהזבל הזה?! בתודה מראש, עדי רובין.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה

23. Started by the_saint,

פרמטתי והתקנתי את הכל מההתחלה... ומשהו בשילוב בין הוידנוס אקס פי לאי סי קיו נדפק ובמקום שמות בעברית האי סי קי מראה לי רק סימני שאלה!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rotem75,

שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים