עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by andd,

ואני רואה שיש להם הרבה תוכנות להורדה באתר שווה להוריד משהו בכלל? יש לי XP מקורי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה להפריד מילים משיר,אני צריך רק את המילים,אז אם תוכלו להביא תוכנה טובה(אפשר גם תוכנה לא חינמית) שעושה זאת,אני ישמח מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tulz,

האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. למי שלא מכיר DRIVER DETECTIVE זה תוכנה שסורקת את הדרייברים שנימצאים במחשב ומראה איזה דרייברים לא מעודקנים(ישנים) ואיזה בסדר ונותנת מידע לינקים לעידכון הדרייברים וכו'... אז כמו שאני אמרתי אני מחפש תוכנה דומה, למישהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך לקבל כמה תמונות דרך ה icq של כמה כוסיות אבל ה icq שלי לא מוכן לקבל שום קובץ אז איך אני מסדר את זה מהררררר נ.ב יש לי xp

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pazer005,

אני עובד עם Windows 7 והתקנתי מערכת וירטואלית VMWare Windows 7 64Bit. אני מנסה להתקין מתאם USB של Atheros ZyDAS 802.11 שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהמערכת הוירטואלית בשום אופן לא מצליחה למצוא את הדרייבר שלו. לא דרך Windows Update, לא דרך הדרייברים שהורדתי מהאתר של בזק ולא דרך כל מיני ניסיונות להתקין דרייברים מוכנים שיש למערכת הזאת. אני תקוע ולא יודע כבר מה לעשות. במערכת הרגילה, היא מזהה לי את הדרייברים בקלות. בכל מקרה, בוירטואלית הוא כותב לי ב-Device Manager שהוא מזהה את זה כ-Usb2.0 Wlan אם זה עוזר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי. אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים. מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה. גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר. אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו. זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון. יעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by X-It,

מה דעתכם???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה

11. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

12. Started by וינצי,

שלום קרה לי דבר מוזר והייתי רוצה ייעוץ מה הסיבה.הורדתי תוכנת ניקוי ccleaner ,שהמינוס שלה הוא שמשתמשים לא מקצוענים לא יכולים לדעת לגמרי אם הניתוח שלה לא מוחק דברים חיונים גם.לפני שהורדתי אותה הייתי שומע דוגמיות של mp3 באתר זר ומוריד .פתאום במועדפים שלי כתובת האתר קבלה את הסמל של ccleaner וגם לא ניתן לשמוע שום מוסיקה שם. האתר טוען שצריך plugin של adobe אבל יש לי אותו וזה לא עוזר.האם מישהו יודע בוודאות האם יש קשר לccleaner ?מה ניתן לעשות חוץ להוריד את התוכנה[מה שכבר נעשה,אך עדיין במועדפים אתר הmp3 מקבל את סמל התוכנה]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by IlanF,

מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט על מחשב אחר בלי שיהיה כלום במחשב, לא חלון ולא אייקון... עדיף גם דרך שלא צריך להתקין על המחשב ההוא כלום.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, הורדתי את מערכת ההפעלה יובנטו כקובץ וינראר, איך אני צורב כך שיהיה לדיסק בוט? **אני יודע שאם אני אחלץ את כל הקבצים לתיקייה מסויימת ויצרף אותם לצריבה זה לא יעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by alergic,

אני משתמש במחשב ניד עם אינטרנט אלחוטי של פלאפון ונורטון אינטרנט סקוריטי. ניסיתי לבטל את הפירוול של נורטון ועדיין הפורט חסום. איך אפשר לפתוח אותו ולאפשר גישה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה לשינוי המאפיינים (אלבום שנה וכו...) בקבצי MP3 להרבה קבצים בבת אחת ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mosfos,

שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by naoriko,

נכון יש לכם מחשב. ונאבדו לכם הדיסקים של הדרייברים שלו?? ואז אתם צריכים להפוך את כל הרשת בשביל למצוא דרייברים?? אז יש לי תוכנה בשבילכם שפשוט מראה לכם את כל החומרה של המחשב שלכם ואתם דרכה מורידים את כל הדרייברים של המחשב שלכם (כרטיס מסך,כרטיס רשת,כרטיס קול,לוח אם,וכו'...........)פשוט אתם לוחצים על חומרה כלשהי בתוכנה שצריך דרייבר נגיד ואז על הורדה והתוכנה כבר נותנת לינק ישיר של הורדה של הדרייבר וואללה אני צרבתי דיסק עם כל הדרייברים שלי אני מפרט את המחשב בכייף בהצלחה. זה השם של התוכנה... Driver Genius Professional Edition

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 3pac,

גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omri_ro,

האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nadavcj,

שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dariapod,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by idofr,

מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GOGOMESMES,

אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.