תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט על מחשב אחר בלי שיהיה כלום במחשב, לא חלון ולא אייקון... עדיף גם דרך שלא צריך להתקין על המחשב ההוא כלום.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד. אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עשיתי QR קוד על גבי כרטיסים שהודפסו ונשלחו (קיימים פיזית, כבר לא ניתן לשנות) - הלינק שמתקבל משם הוא להורדת קובץ ישירות מהדרופ בוקס. העניין הוא שהייתי רוצה שהלינק יוביל קודם להרשמה. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי או בדרך כלשהי ליצור מצב שהקישור שמוביל לדרופ בוקס בQR הקיים יוביל למקום אחר שאבחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי נרו 8 ויש לי בעיה כשאני צורב סרט ואת התרגום שלו בעברית אז הדי וי די שלי לא קולט את התרגום למרות שה די וי די שלי קורא תרגום בעברית ולמרות שצרבתי את הסרט והתרגום באותה התקייה זה לא עובד הוא עדיין לא קולט אותו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון יש לכם מחשב. ונאבדו לכם הדיסקים של הדרייברים שלו?? ואז אתם צריכים להפוך את כל הרשת בשביל למצוא דרייברים?? אז יש לי תוכנה בשבילכם שפשוט מראה לכם את כל החומרה של המחשב שלכם ואתם דרכה מורידים את כל הדרייברים של המחשב שלכם (כרטיס מסך,כרטיס רשת,כרטיס קול,לוח אם,וכו'...........)פשוט אתם לוחצים על חומרה כלשהי בתוכנה שצריך דרייבר נגיד ואז על הורדה והתוכנה כבר נותנת לינק ישיר של הורדה של הדרייבר וואללה אני צרבתי דיסק עם כל הדרייברים שלי אני מפרט את המחשב בכייף בהצלחה. זה השם של התוכנה... Driver Genius Professional Edition
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי תוכנה לעיצוב עריכה או משהו בסיגנון בשם FIREWORKS עכשיו אני יודע שזה לא ממש נפוץ כמו פוטושופ וכדומה.. אבל זה דיסק מקורי אז אני די מבואס לא לעשות אם זה כלום ותמיד רציתי לילמוד קצת על עיצוב אבל אף פעם לא התנסתי בזה אף פעם לא עבדתי עם FLASH או פוטוסופ או כל דבר דומה ורציתי לישאול אם מישהו אולי יכול לעזור לי להתחיל להבין להשתמש בתוכנה הזאת וכדומה.. (אני לא מחפש לעשות דברים ממש ברמה גבוה רק סתם לילמוד ולהבין קצת בזה..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שיניתי כלום, לא עשיתי עדכונים, זה לא רק בWMP, עכשיו שעשיתי ריסט זה בכל התוכניות וזה קרה פתאום.. פתחתי קובץ של סרט וזה פשוט התחיל לנגן רק את הסאונד בלי התמונה? מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה Codec ים צריכים להיות במחשב בכדי לראות את כל הפורמטים שקיימים בסרטים? למשל: יש לי סרט בפורמט XVid - ואני לא מצליח לראות אותו!!! איזה Codec חסר לי ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קנינו מסך פלזמה HD עם זה קנינו כרטיס My HD שמתחבר מהמחשב למסך וניתן להפעיל קבצי HDTV מהמחשב ויפעיל אותם במסך פזלמה לא צריך מחשב חזק בשביל זה, הכרטיס עושה הכל. השאלה שלי היא : סרט HDTV שניתן להוריד בUSENET שוקל כ15-20GB וזה מאוד ענקי סרט XVID שוקל כ700 ויש לו כתוביות שניתן להפעיל עם תוכנה כמו BSPLAYER ההבדל תמונה בינהם אדיר, אי אפשר לתאר את זה HD פשוט חלומי אני עומד לקנות 2 כוננים קשיחים של 250GB עכשיו 14 תכני HD ממלאים 250 GB זה שווה את זה? האם ניתן לסנכרן כתוביות לסרט HD שיש את הכתיוביות האלו לפורמט XVID? אם אני צורב את נגיד סרט HD אחד ל4 מדיות DVD של 4.7 , ואז שאני רוצה להפעיל אותם זה יקרטע (במחשב לפזלמה), אז צריך להשאיר את זה בהארד וכל הזמן לקנות עוד הארד דיסק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי סורק acer prisa 320p רשום מאחורה גם modeln no: 6687 - ope זה סורק ישן משנת 2000 חיבור של lpt הדריבר שלו זה mirascan אבל הוא לא מתאים ל windows xp אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או מאיפה אפשר להשיג דריבר עובד ל xp כי ניסיתי כבר כמה ולא עבד אני התייאשתי כבר בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעת שמיעת שירים בעברית או שמופיע לי ג'יבריש בתוסף או מילים של שירים לא קשורים למה שמתנגן עכשיו. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או שיש לכם המלצה לתוסף אחר שעובד גם על שירים לועזיים וגם על שירים ישראלים בצורה טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמשלבת בין שניהם כשלתרגום יש סיומת srt, ולוידאו avi. ניסיתי להוריד את התוכנה BSPlayer אבל nod32 מצא בתוכנה וירוס ולא נתן לי להתקין. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-