תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי כולם! אחי הצעיר משתמש במחשב שעות על גבי שעות (על גבי שעות...), ההורים שלי (בעיקר) ואני מתוסכלים מזה. כול מיני ניסיונות להגביל אותו ב"דיבור" לא צלחו, כך גם טריקים כמו להחביא כבל חשמל וכו' - הוא תמיד מוצא אותם... החלטנו שיש צורך להגביל אותו בדרכים יותר אפקטיביות. חשבתי על הParental Control של Vista, אבל גיליתי שהגבלת השעות שם עובדת לפי שעות שבהן מותר או אסור להשתמש (נניח מ2 עד 4), ולא הגבלה של מספר ספציפי מסוים של שעות ביום (נניח, הגבלה של 3 שעות ביום, מהרגע שהוא מתחיל להשתמש במחשב. ככה הוא לא צריך להיות מוגבל יותר מדי, ללהשתמש במחשב בשעות ספציפיות). השאלה היא, כמובן, האם מישהו מכיר תוכנה טובה למטרה הזו? תוכנה שתיתן שליטה על מספר שעות שימוש במחשב ביום, שקשה לעקוף (איכש…
-
- 9 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מחפש פיתרון לחלוקה של HD לארבעה primary paritions ועוד extended partition . המקסימום שהצלחתי לעשות זה 3 primary ו- 1 extended או 4 primary ובלי אפשרות לעוד partition נוסף. האם יש אפשרות (אולי בכלים לא רגילים, ולא אכפת לי ש-BOOT MANAGER יהיה GRUB [אפילו עדיף] או BOOT MANAGER אחר) להגיע למצב שבוא יהיו לי 4 primary ועוד extended ? תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמות אבטחה שמחוברות למחשב דרך כרטיס dvr ורציתי בבקשה תוכנה לצפייה והקלטה תודה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תוכנה לשיחזור אני לא יודע ממה זה אני חושב שהCCLENER אצלי מחק לי קבצים יש לי ויסטה 64 ונעלמו לי כל ההורדות של טורנט זה מצוי בסיפרייה ב DOWNLOADS\DOCUMENTS
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים היתה לי תקלה בדיסק קשיח עכשיו משום מה הoutlook לא עובד - כותב שחסרים לו קבצים (archive2) איך אפשר לאפס את ההגדרות של התוכנה ולהגדיר מחדש חשבונות, קבצים ויומנים ?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני צריך את עזרתכם, חבר קנה כונן חיצוני של SEGATE וחיבר אותו למחשב נייד עם מ.הפעלה ויסטה , ביצע פירמוט ווהעביר קבצים, עד כאן הכל תקין. לאחר מכן הוא פירמט את המחשב והתקין מחדש את מ.ההפעלה ויסטה. עכשיו שהוא מחבר את הכונן החיצוני בשביל להחזיר את הקבצים חזרה למחשב, הכונן דורש אתחול ולא נותן גישה לקבצים. בבדיקה במנהל הדיסקים מערכת הקבצים מזוהה כRAW ומבקשת אתחול לכונן לפני שניתן יהיה להשתמש בו. צריך את עזרתכם כיצד ניתן לגשת לקבצים מבלי לפגוע במידע שעל הכונן. האם תוכנה כמו PARTITION MAGIC יכולה לעזור בשינוי מערכת הקבצים או שמדובר בנושא מורכב יותר? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה אופציית בדיקת השגיאות באנגלית בעת כתיבה בדפדפן לא עובדת אצלי. יש לי FF מעודכן, שמתי V באופציה הנכונה בהגדרות הדפדפן ואפילו ניסיתי לאתחל את זה ישירות מהגדרות הפנימיות של הדפדפן כך: http://www.simplehelp.net/2007/09/13/how-to-enable-spell-check-in-firefox-text-forms/ אך למרות הכל האופציה לא מתפקדת. יש למשיהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט, וכשניגנתי אותו הוא בא עם רצועת סאונד בגרמנית, כשברקע, בחלש יותר, שומעים את האנגלית. לצערי בשורת משימות לא רואים את החץ של "דיירקטסב" ובמדיה פלייר האופציות של השפת דיבור לא משפיעות על זה. מישהו יכול להסביר לי איך להעיף את הרצועת סאונד הזאת? אולי בנגן אחר?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בירשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ויסטה 32 עם חבילת הרחבה 1 (sp1) יש לי כרטיס מסך דיי טוב (gtx 280 1g ) אבל אני לא מצליך להוריד את התוכנה directx 10 ועם הדיסק של הדרייברים מגיע רק גירסה 9 עם מישהוא יכול לעזור בלינק או בהסבר אני ישמח תודה רבה לכולם מראש
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לבצע "כיבוי" המחשב פשוט מדליק א תעצמו מחדש כמו Restart , מה אשפר לעשות כדי שהמכשב יתכבה כשאני מבצע "כיבוי ? *חוץ מהבעיה הזו המחשב עובד מצויין .
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש. התקנתי לו XP ואת שאר הדרייברים. ידוע ששהתקנה של הכרטיס רשת נמצאת כל הדיסק של הלוח אם. הבעיה היא שאחרי שאני מתקין, ההתקן מראה סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. מה שאומר שהמחשב לא לגמרי מזהה את הכרטיס רשת. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-איך אני מיבא את כל ה favorites שלי מדפדפן של אקספולר ל -firefox , איני מוצא את התיקיה של bookmark ? (ברשותי מערכת הפעלה של ויסטה) -איזה plug צריך להתקין על מנת שתהיי לי אפשרות לפתוח כמה חלונות במקביל (נראה לי קוראים לזה tabs)?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בחודש האחרון עם האזנה לרדיו דרך האינטרנט.. בדקתי בשני הדפדפנים..ובשניהם יש את הבעיה וכדי לוודא שזו לא בעיה באתר ניסיתי לשמוע גם באתר אחר ולא הצלחתי.. התקלה שמופיעה היא "ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שאין תמיכה בפרוטוקול שצוין. אם הקלדת כתובת URL בתיבת הדו-שיח פתיחת כתובת URL, נסה להשתמש בפרוטוקול תעבורה שונה (למשל, ''http:'' או ''rtsp:'')." יש הפנייה לפתרון של הבעיה באתר של מייקרוסופט ושם אומרים שהבעיה נובעת מלינק שבור..ואת זה כבר פסלנו או מפרוטוקול לא נתמך..ואת זה גם פסלנו כי זה כבר עבד או מהגדרה לא נכונה..והגדרתי לפי האתר..ככה שכל הפרוטוקולים מסומנ"ווים בלשונית "NETWORK".. אני די אובד עצות התקלה צצה משומקום ולפניה הפעלתי מ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10). ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי). לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר. כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה. ניסית…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-