עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by גליטו,

שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...

2. Started by Kidney_stonE,

http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…

5. Started by The Ripper,

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by michalright,

הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP שבה אוכל לערוך מסמכים, לשנות בהם את התוכן ואת הכתב... אבל שתהייה יותר פשוטה לתפעול המשתמש מאשר PHOTOSHOP ? האם ישנה בכלל בשוק תוכנה כזאת? אם אין האם ישנו מדריך קל להבנה למשתמש הבסיסי בPHOTOSHOP הכי האחרון... תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. ערב טוב! 1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל? 2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by boazmo,

מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לשלב בה תמונות דיגיטליות+קטעי וידאו בשביל לערוך קליפ/מצגת לבת מצוה? משהו פשוט- למשתש ביתי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 11.7k צפיות
  10. Started by Ashand,

Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. אהלן, ניסיתי למצוא סיריאל לאיזו תוכנה בשביל חבר, ובחיפוש אקראי בגוגל נתקלתי בקובץ שטען להיות סיריאל אבל בלי לחשוב התקנתי אותו (זה היה EXE) ובתקייה שהותקן היה רק קובץ UNINSTALL שאותו הפעלתי גם, והוא כביכול עשה מחיקה למה שכביכול הותקן. עכשיו כשאני מפעיל דפדפן (IE) המחשב קופא. כשאני נכנס להמחשב שלי, אני לא יכול לגשת לאף אחד מהכוננים שלי, המחשב עושה עצמו כחושב ואז מפסיק. כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת, הוא נותן לי להגיע עד לשלב האחרון שאני מאשר, ואז פשוט מתעלם מהלחיצות שלי. ניסיתי במצב בטוח, עשיתי סריקה עם NOD32 מעודכן, ביטלתי את כל הדברים ב MSCONFIG. אני אשמח לעזרה כי פשוט בא לי לזרוק את כל המחשב מהחלון .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by snapdragon,

יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by gshhar,

איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by olegr,

משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. יש לי את האאוטלוק על המחשב.. אני יכול להתקין עליו את המייל שלי של וואלה, אם כן, איך? תודה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by morben,

שלום אני מחפש דריבר לכבל מrs232 לusb עכשיו חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי חשבתי אולי מישהו יכול לעזור לי פה דרך הגב מערכת הפעלה ויסטה אולטמיט 64 ביט בתודה מראש מור בן

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by ^HocK^,

מישהו מכיר תוכנות טובות לצ'אט מצלמות?? תנו כל מה שיש אני מחפש משהו חדש... משעמם לי תודה.

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by daniel0089,

שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Raz20,

ה- CPU עולה ויורד כל הזמן ואני שומע את המאוורר , מתאמץ ולסירוגין יורד ממאמץ הרצתי TuneUp Utilities 2009 והיו כמה בעיות וזה סידר אותם אבל עדיין לא משתנה המצב מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות בנידון ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…

22. Started by maormark,

אני כבר שנים משתמש בטורנט ליץ http://www.torrentleech.org/login.php אני באתי להתחבר אבל זה לא נותן לי (פעם היה את האימות הזה אבל עכשיו אני לא רואה אותו) ניסיתי גם באקספלורר גם באבנט ברוואסר וגם בפיירפוקס...אף אחד מהם לא מראה לי את האותיות שאני צריך לכתוב זה מציג לי כתובת כזאת אחרי שאני כותב את השם משתמש והסיסמא http://www.torrentleech.org/login.php?error=incorrect-captcha-sol איך אני מסדר את זה? נ.ב נירשמתי לאתר https://admin.recaptcha.net ואז כתבתי את הטורנט ליץ, זה הביא לי שם Private Key ו Public Key לא יודע מה לעשות איתם, זה קשור בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by simonidis,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלתי אבל אין פורום תוכנת מסרים מידיים האתר. שמתי לב שמופיע לי סימן קיראה בתוך משולש צהוב בתוך לשונית החיבור של המסנג'ר מה זה אומר? האם יש לי בעית חיבור? יש לציין שאני מחובר ישירות לראוטר עם כבר רשת לעזרתכם אודה סימון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קניתי לא מזמן ipod clasic 120 GB ורציתי להכניס לתוכו וידאו אז הורדתי תוכנה שממירה קבצים לפורמט אייפוד וחוץ מכמה קבצים שזה נותן לי להמיר אותם אז את רוב הקבצים הוא לא פותח והוא אומר שחסרים מקודדים. הורדתי כבר כמה חבילות מקודדים וזה לא פתר את הבעייה תעזרו לי בבקשה אם תוכלו

25. הבעיה היא שיש תמונות שיצאו כהות, עם דגש בצע האדום וכולי.. יש איזו דרך לתת לפוטושופ לזהות מתמונה אחת את הצבעים הרצויים ואז היא תסדר את כל השאר באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים