תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום.. קניתי ipod של "אפל".. ורצתי לדעת איך אני מעביר סרטים שיעבדו לי בזה יש לי 60 גיגה במכשיר?! איך אני ממיר איזה תוכנה צריך?! אם יש מדריך זה מצויין... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לשאול, האם יש אפשרות להקליט שידור ממצלמה של מסנג'ר? כלומר, אם נניח אני משוחח עם מישהו במסנג'ר, ורואה אותו במצלמה, האם יש לי דרך לשמור אצלי את התוכן הוויזואלי? במידה וכן, כיצד עושים זאת? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנת צריבה נרו 7. אני רוצה לצרוב שירים על דיסק של 4.7 גיגה לאוטו. איך זה אפשרי?אפשרי שם רק על דיסק של 700 מ"ב. אם אפשר עם תמונות הסברה אני אודה מאוד. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום נפתחת לי משום מה אין לי מושג מאיפה , הודעת שגיאה שלא הבנתי, שאני לוחץ על אישור, ההודעה חוזרת אחרי כמה שניות. אני רוצה להפטר ממנה איכשהו, או שתגידו לי מה השגיאה הזאת עושה, או מהי בכלל.. תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=ytinnkmvmjwa.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש את זה כבר שנים..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי כהקדמה אומר שקראתי(ובטוח שלא הבנתי כלום) את כל המדריכים שקיימים ברשת. ברשותי קובץ ERD Commander 2008.iso שאמור להיות BOOTABLE אבל מסתבר שהוא לא. ניסיתי דרך הנרו לצרוב BOOTABLE דיסק שיאסוף קבצים מC:\Program Files\Ahead\nero\DosBootimage.IMA לבוט, האופציה האחרת מתייחסת לפלופי A: שלא קיים אצלי במחשב. המטריף הוא שדרך הVIRTUAL PC של MS הדיסק הפיזי הצרוב עולה כמו גדול ומראה את השולחן עבודה של הERD ולא רק זה! אלא גם אם אני טוען אותו כדיסק וירטואלי בדימון טולס הוא עולה. הכי רחוק שהצלחתי להגיע באינספור נסיונות ליצור דיסק שיעלה אוטו' את הERD ,זה שהדיסק מכניס אותי למצב DR-DOS שאין לי מושג מה זה, ושם אין אפשרות להפעיל כלום שיתן רמז אפילו לתוכנה. מה אני מפספס חברים? קראתי המון מד…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
hideip לא עובדת במתכונת בדיקה בישראל למה ? ותחליף איפה ? התקנתי את התוכנה ונכתב לא פעיל בישראל לצורך התרשמות למה ? מה עושים ? http://www.hide-ip-soft.com/
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מסדי נתונים של SQL Server ממחשב אחד לאחר. איך אני עושה את זה? בעזרת backup ו- restore? לא צריך כלי שנקרא DTS Wizard? בבקשה תעשו לי סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן סרטים MPLAYER2 שכל פעם שאני מדפדף בסרט קדימה הוא עושה HALT למחשב וריסטרט אוטומאטי. יש לציין שבVLC ובMPLAYER10 הבעיה לא קיימת. באופן כללי אני חווה איטיות רבה בדפדוף בסרטים. מדובר במערכת ישנה P4 3.0 פרסקוט , OCZ 2GB וכ.מסך RAD9600PRO כל שאר החלקים כולל הזכרון חדשים. יש מצב שזאת בעיה בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הורדתי כתוביות עם סיומת SRT. בהקרנת הסרט+כתוביות במדיה פלייר וגם ברדלייט, זה מופיע בג'יבריש. לא ניתן לשנות את הפונט ב WORD או NOTEPAD כי הקובץ נעול(???) מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-